Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ludmila, cel mai bine mergi cu el la un ortoped. Eu nu te pot ajuta cu niciun sfat

lauri_ca, am patit-o si eu prima data (mi-a iesit coaja f tare si in mijloc cruda). Acum am micsorat cantitatea de apa (350 in loc de 360) si la culoare am setat pe light. In ultima vreme eu folosesc masina doar pt framantat aluatul si coc la cuptor. Ca sa-i fragezezi coaja, pune-o intr-un prosop umed imediat dupa ce o scoti din tava (sa fie calda painea), iar dupa ce se raceste, pastreaz-o intr-o punga de plastic.

Pt vanatai: hepatotrombin

Varza, fasole, vinete - se dau dupa 3 ani, se digera greu si baloneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Crissy, te de ce razi de mine? is prea stresata, asa-i? Stiu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

dapDespre ham am aceeasi parere cu majoritatea fetelor, lasa-l liber si stai geana pe el cateva zile si o sa invete sa cada cum trebuie. Tu te ingrijorezi degeaba, nu ar avea cum sa se loveasca rau pt ca el nu e genul speedy gonzales. Si au avantajul ca o sa cada de la inaltime mica si nici nu-s asa grei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Eu citesc cu mare atentie meniurile delfinasilor dar nu vad ca cineva sa zica ca da copilului carne pe peste. Noi mincam peste fiert,normal ca viu cumpar si fierb pentru V, adora carnita de peste mi se pare ca ajuta la intaritul oaselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello
stefan e in baie- ce bine-i sa ai copil mare!:)

ludmila, eu ma tin sa le dau si peste..insa in cj ata e de greu sa gasesc proaspat! a luat deunazi sotul..o vechitura! eu nici nu am mancat, a mancat el si soacra. n=am avut eu timp, ca tb sa ma duc cu el inapoi sa li-l dau de cap! sotu zice..pai scrie ca e proaspat!

nu avem pescarii, doar in hipermarketuri gasesc. eu fileuri nu iau, ca nu stiu dc sunt din peste proaspat sau nu.
si din ailalti..ma duc cu plozii dupa mine, ma uit la vanzator- dc e vreun pusti din asta la 20sde ani, plec. dc e vreo tanti, la vreo 40..ii zic sa imi spuan care e proaspat, ca vreau sa dau la copii.

eu m-am relaxat- de terminat nu am cum p[ana joi..cum o fi cu ex. mele.

in alta ordine de idei, maine Stefan face 4 ani! acu 4 ani, pe vremea asta ma impaachetam sa merg la spital. am vomitat toata noaptea (ca de altfel toata sarcina), m-au controlat si rascontrolat toti rezidentii toata noaptea(drita mea n-a catadicsit sa vina decat a doua zi)... nu stiu daca bb chiar vroia sa vina atunci, dar dupa ce sangerasem mult toata noaptea, mi-a rupt drita membranele.
(aveam 39 sapt)
cu greu, a doua zi, la ora 15 am nascut copilasul meu,micut, 2950,cu nota 9, un pic vinetiu, dar cel mai frumos din lume dupa cum il vedeam pe atunci. apoi s-a facut cel mai destept :) apoi cel mai nazdravan!
acum, pot zice, dupa anul acesta destul de greut, ca suntem si noi binisor, ieri chiar m-am hazardat si am fost cu ambii pusti dupa mine-la gradi(unde am stat vreo 45 de minute, asa :) in curte la joaca), apoi la un coleg de gradi, apoi spre casa. asa frumos am mers cu ei de manuta pe strada, fara ca Stefan sa alerge de habauc peste tot sau sa tipe la copil acasa si sa faca in toate felurile de sa nu stiu cum sa plec mai repede. Doamne, n-am crezut ca vom ajunge si noi in sfarsit aici. Multumesc!
Deci, maine petrecem. Un singur lucru imi doresc pentru no toti, sa fim sanatosi si noi, si copilasii nostri, ca peste prostioare, certuri si nervi mai trecem, mai uitam!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Victo, petrecere frumoasa pe miine! Am citit povestea ta si vreau sa spun ca si eu am avut ceva asemanator la nastere (urit),drita statea rezemata cu coatele de marginea canapelei si nici nu se uita la mine ca urlam de ma cataram pe pereti,indeferenta fata de mine si V.s-a nascut cu 2950 gr si 47 cm si putin cam galbicios pe toata pielea,acuma e cel mai frumos si dragalas copil,ca de alftel si atunci in primele minute din viata lui!
Acuma doarme,dar pina sa adoarma a venit si ma strins de git si m-a pupacit dulce de tot,ceva de nedescris !!! Sint foarte fericita!
Noapte buna delfinariu si o noapte cit mai linistita pentru toti delfinasii si mamicile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Seara buna fete dragi,

noi iarasi am avut o noapte agitata si o zi asemenea, cu un somn de o ora si apoi plans aproape in continuu timp de o alta ora, din cauza oboselii
Azi dupa-masa i-am luat jos laterala de la patut, dupa ce mi-am tot stors creierii cum sa fac sa adoarma singur. Cand il puneam era tot timpul innebunit ca nu se poate da jos (cel putin asa cred eu) Am baut lapticul in patut, unde s-a urcat cu incantare singur - doar era o noutate - am stat 5 minute cu el, l-am mangaiat, i-am explicat ca mami pleaca, si gata. A marait un pic dar in 5 minute dormea. No, sa vedem cat tine minunea, sper sa nu fie norocul incepatorului. Acuma ma tem ca o sa cada, dar nu e inaltime mare, vreo 25 de cm, si am pus o plapuma jos langa patut.

Paula ce m-am bucurat de vestile bune 180 de grade e foc mediu la aragazul clasic, alta data nu te da batuta asa usor

Cris, nici eu nu i-am dat lui V mezeluri, si nici n-am de gand sa-i dau, desi nu-s asa riguroasa cu alimentatia. Asa ca, nu-ti face probleme. Si eu i-am facut ieri la pranz o omleta in care am amestecat si cartof fiert zdrobit cu furculita, ca sa fie mai consistenta si cascaval ras deasupra

Victo ce fain ai povestit de nasterea lui S Sa-ti traiasca nazdravanul, sa fie sanatos, vesel si norocos. La multi ani! Si zici ca Mihaita merge de manuta? Eu de el ma mir, nu de Strefan, ca V merge maxim 5 metri, apoi vrea doar singur

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

va multumesc de idei. ai mei au vrut pizza azi asa ca am comandat :)

saddie, si noi am fost la ikea. pe la 6 si ceva am ajuns acasa.. dar la cat era de aglomerat si eu cu ochii dupa mara, ca a mers numai pe jos, nu am vazut nici o figura cunoscuta.

cristina, relaxeaza-te mami. mara cred ca ma cearta daca ii mai dau piureuri d-alea de legume

victo, sa iti traiasca flacaul

rodi, va pup pe toate

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici!

Victo, sa va traiasca nazdravanul. Petrecere frumoasa pe maine!

Noi am scapat in sfarsit de muci, dar nu zic hop, pana maine. Azi la culcare n-a fost nevoie s-o aspir.

Ce tari sunteti cu asemanarea dintre SN si Larisa. Mie nu mi se pare deloc. Doar ca-s mai plinute.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crispro, mai incearca cu mancarica voastra (ce se poate, binenteles). La inceput nici SN n-a vrut mancarea de-a noastra. Cu timpul s-a dat pe brazda. Eu ii mai fac si separat, dar cand fac ceva pt noi si pot sa-i dau si ei ii opresc doua portii sa fie mai nesarate.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Sunt si eu pe aici noroc de Crispo ca ma cearta asa mai scriu si eu...de citit va citesc zilnic...nu pot fara voi...dar cu scrisul mereu apare cate ceva cand vreau sa scriu...ori nu am chef.

Si eu le dau ulei de peste cu aroma de lamaie ca al Denisei...pana la urma e bun sau nu?

Sa va zic de David ieri s-a urcat pe blatul de la bucatarie am ramas masca...am un dulapior din plastic langa...s-a ridicat in maini si cu picioarele s-a catarat pe dulapul de plastic...la baie se urca pe wc si apoi vrea in chiuveta...trebuie sa fiu mereu cu ochii pe el

Palomina- cum mai e Antonito? David e mai linistit...azi noapte a dormit de la 22 la 6 dim...am dormit neintoarsa si eu parca e alta viata...LP nu i-am dat deloc...mergem asa inainte cat mai rezist...

Crispo- la faze din astea cu soacra m-as enerva si eu tare...dar bucurate ca-l iubeste tare tare pe Vladutz....cu mancarea si eu la fel ca Crissteo nu ma mai stresez cu ziua de ou ziua de carne...pe Antonia am diversificat-o ca la carte si e o mofturoasa la mancare...cu David am mai incalcat regulile si e un mancacios papa de toate...va

Btz_ovi- si eu vreau sa ne vedem cu delfinasii haideti sa organizam o intalnire...succes cu dieta

Victo- La multi ani pt Stefan !!! sa va aduca numai bucurii ,marti o sarbatorim si noi pe Antonia face 5 ani...nu stiu cand a trecut timpul mai ieri era ca David micuta...petrecere frumoasa

Oana- ce bine arata cartofii...imi ploua in gura...poate maine ii fac si eu...azi am facut ciorba de vacuta si salata de vinete...yami yami

Ludmila- noi mancam peste 1-2 ori pe sapt...cel mai mult le place la cuptor cu broccoli,cartofi si rosii....pt problema la picioruse cred ca cel mai bine mergeti la dr...

noapte buna

Mergi la inceput