Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!
Raspunsuri - Pagina 19
Mihaelafalt spune:
Da unde sunteti ca eu asa va astept sa intrati ca nu mai merg la scoala, ma simt rau si nu vreau sa umblu si sa stau in frig
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mrenescu
Miha, semne sunt dar sunt semne de CM. Numai ca nu apare. Si ma gandeam c-o fi luat-o razna si intarzie o zi-doua. Dar el nimic si uite asa am ajuns la ziua patru de intarziere. Sora-mea rade de mine si zice ca in mod normal ar trebui sa ma testez pe vineri. Ea are deja experienta a doua liniute. Cand i-am spus ca deja am "sacrificat" trei teste si toate au iesit negative a zis ca sunt dusa cu pluta Asa ca ia in considerare experienta mea "tumultoasa" si ai putinica rabdare. 6 noiembrie ar fi duminica, nu? Mie si calculatorul de pe sfatul medicului mi-a zis ca testul se va pozitiva sigur ( daca este cazul ) abia pe 4 noiembrie. Eu am ovulat cu siguranta mai tarziu pentru ca am observat secretia Egg like abia pe 16 oct. in loc de 14, cum ar fi trebuit. Cat mai curand |
Eu nici nu m-am gandit sa ma testez azi dar senzatia de voma m-a facut sa ma testez si cum am mai zis sunt super constienta ca e prea devreme
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
histamina spune:
Fetele,
sa fim aLaturi de Lia73!
a plecat sa il nasca pe bebe!
Doamne,cat curaj si cat si l-a dorit!
HAI LIA!
mla Odisee e urmatorul mesaj
Mesajde la Lia: "Mi-a scos firele si asteptam sa vedem ce zice dr. Nu m-a durut."
Mihaelafalt spune:
Doamne ajuta Lia si nastere usoara si recuperare rapida.
Sunt cu gandul alaturi de tine
miky82 spune:
Neatza fete dragi!
Lia o nastere usoara si sa fiti sanatosi de abia astept noile vesti
Miha nu pot decat sa ma bucur si vineri sa vi cu vestile mult asteptate
Mrenescu testul de sarcina trebuie facut la temperatura camerei eu nu cred ca a fost relevant testul pe care l-ai facut, incearca maine altul cu prima urina dar fa-l asa cum trebuie, hai sa vi cu vesti bune.
Fetelor eu sunt cam suparata pentru ca sotul nu se simpte bine deloc, aseara a avut si febra a plecat astazi de la munca pt ca ii este rau, am vb cu dr si trebuie neaparat sa fie sanatos cand vom face inseminarea, mi-a zis ca poate lua antibiotic, joi o sa merg la eco sa vad ce am produs cu ov drept (cu stangul nu am nici o sansa sa fac ceva).
O zi frumosa in continuare!
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
nico_72 spune:
Buna fetele,
Am si eu o intrebare la voi,eu am ciclu fix la 28 zile dar luna asta mi-a intarziat si a venit la 32 de zile,credeam ca sunt gravi dar na fost sa fie si nu stiu care ar putea fi cauza.
lorena_86 spune:
neatza fetelor
eu am dormit mult, am si stat in pat la leneveala ca acum la 2 iar plec la munca
am avut aseara intepaturi in ovare, in special in cel drept....nu stiu de la ce
sunt destul de increzatoare, acum sa vedem
lia, nastere usoara si multa sanatate tie si puiului ta
miha, nu ei dufaston, nu?
ca si eu am luat si aveam stari similare cu ale tale
va pupic pe toate
MeAlex spune:
Bettercy, Olive, asa este, am putin progesteron, in fiecare luna dupa ovulatie, pun Utrogestan vaginal. E posibil sa incep prea tarziu...pun la vreo 2-3 zile dupa ovulatie, ca sa fiu sigura ca nu o inhib. Luna trecuta a fost ciudata rau de tot.
Yna, azi e a 11-a zi dupa ovulatie.
Nico, banuiesc ca e o dereglare hormonala, dar cine stie cine a declansat-o?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls!
Yna, sunt aici, da, va citesc mereu.
Sunt z20, maine dozez progesteronul. Sunt aproape sigura ca voi bate recordul de luna trecuta (27.1). Am avut productie mai mare de ousoare si am simtit cateva zile dureri de ovulatie. In z17 si 18 m-a zapacit ovarul drept, unde aveam babanul de 26 mm, sunt sigura ca s-a spart. Am prestat cum ni s-a nazarit, la 2 zile, la 1 zi. Chiar n-am mai tinut numaratoare.
De testat testez pe 11-12 nov, teoretic. Daca nu reusim nici luna aceasta, deja l-am instiintat pe sot ca nu voi face luna 3 de stimulare si nici nu mai calc la doctor pana in ianuarie.
Bafta fetelor care testeaza zilele astea !
Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa !
Wishing for rainbow baby dust !