Lore nu iau decat acid folic, sunt asa de slabita parca si imi eun somn dar vad ca nu pot adormi.
Miky imi pare rau de sot dar poate ii trece pana ce o sa faci inseminarea
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Neatza fete dragi! Lia o nastere usoara si sa fiti sanatosi de abia astept noile vesti Miha nu pot decat sa ma bucur si vineri sa vi cu vestile mult asteptate Mrenescu testul de sarcina trebuie facut la temperatura camerei eu nu cred ca a fost relevant testul pe care l-ai facut, incearca maine altul cu prima urina dar fa-l asa cum trebuie, hai sa vi cu vesti bune. Fetelor eu sunt cam suparata pentru ca sotul nu se simpte bine deloc, aseara a avut si febra a plecat astazi de la munca pt ca ii este rau, am vb cu dr si trebuie neaparat sa fie sanatos cand vom face inseminarea, mi-a zis ca poate lua antibiotic, joi o sa merg la eco sa vad ce am produs cu ov drept (cu stangul nu am nici o sansa sa fac ceva). O zi frumosa in continuare! In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |