Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!
Raspunsuri - Pagina 18
Mihaelafalt spune:
Concediu placut
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Ylari ce faci? Presupun ca nu mai poti de bucurie cu sotul acasa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gabyv spune:
Neata
Eu clar sunt cu capul, m-am culcat la 3 si m-am trezit la 6. plus ca raceala asta nu ma lasa si pace...
Histamina- multumim de cafea
Miha, eu de gat tot mananc bomboane ... m-am si plictisit de gust de menta, dar macar ajuta si la nas.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Neata Eu clar sunt cu capul, m-am culcat la 3 si m-am trezit la 6. plus ca raceala asta nu ma lasa si pace... Histamina- multumim de cafea Miha, eu de gat tot mananc bomboane ... m-am si plictisit de gust de menta, dar macar ajuta si la nas. |
Nu stiu ce sa mai iau ca inaite ma tratam cu ceaiuri si lamaie dar acum de un timp ma doare stomacul foarte tare si trebuie sa fiu foarte atenta , plus ca lamaia produce mult acid la stomac
stefulici spune:
Rectific: nu mai sunt usoare greturi, sunt varsaturi!
Dar asta e... le indur cu bucurie ptr ca sunt cu un motiv minunat!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
stefulici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Nu stiu ce sa mai iau ca inaite ma tratam cu ceaiuri si lamaie dar acum de un timp ma doare stomacul foarte tare si trebuie sa fiu foarte atenta , plus ca lamaia produce mult acid la stomac Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
La raceala e foarte important sa te hranesti bine! Multe proteine(carne) si vitamine (fructe si legume). Mie-mi trece mai repede dc mananc mai mult!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
EllaR spune:
Buna dimineata fetele!
Eu am asa o senzatie ca luna asta o sa fie fff multe liniute duble rosii. Doamne ajuta!
Stefulici- am inteles ca ghimbirul ajuta lq greturi mari in sarcina. Ceai binenteles!
Va pup fetelor si sa avem o saptamana minunata!
mrenescu spune:
Neata si de la mine, fetelor. Nicio schimbare in ograda noastra. Ieri va povesteam cum e sa faci un test de sarcina la tara pe frigul asta. A iesit negativ. O fi inghetat si el saracul ca eu sigur eram bocna.
Tot n-au venit uratii si nici nu-i astept. Ma doare usor burtica dar cum astazi ar fi a patra zi de intarziere poate ca pana la urma isi vor face de cap si vor aparea. Diseara o sa cumpar un nou test si-l fac maine dimineata. S-o hotari si bebe ( daca e ) sa ne anunte totusi ca e acolo
Kimi? Noutati?
Cat mai curand
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Neata si de la mine, fetelor. Nicio schimbare in ograda noastra. Ieri va povesteam cum e sa faci un test de sarcina la tara pe frigul asta. A iesit negativ. O fi inghetat si el saracul ca eu sigur eram bocna. Tot n-au venit uratii si nici nu-i astept. Ma doare usor burtica dar cum astazi ar fi a patra zi de intarziere poate ca pana la urma isi vor face de cap si vor aparea. Diseara o sa cumpar un nou test si-l fac maine dimineata. S-o hotari si bebe ( daca e ) sa ne anunte totusi ca e acolo Kimi? Noutati? Cat mai curand |
Daca e a 4 zi de intarziere atunci sigur e bebe.Simptome nimic?
Eu am intrat in bucatarie cu o greata sa nu mananc nimic si cand am deschis frigiderul nu stiam ce sa mai iau sa ma satur ca mi-am dat seama ca imi e foame si acum stau pregatita sa dau la rate ca deja nu imi e bine si mai devreme am si ametit un pic, fetelor eu nu sunt nebuna dar imi cunosc organismul si nu face figuri degeaba doar ca e mult prea devreme normal vineri ar fi 28 de zile de la UM eu am zis ca ma testez pe 6 dar uite ca nu stiu daca rezist pana atunci ca daca continui asa pe miercuri ma duc la beta
mrenescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Daca e a 4 zi de intarziere atunci sigur e bebe.Simptome nimic? Eu am intrat in bucatarie cu o greata sa nu mananc nimic si cand am deschis frigiderul nu stiam ce sa mai iau sa ma satur ca mi-am dat seama ca imi e foame si acum stau pregatita sa dau la rate ca deja nu imi e bine si mai devreme am si ametit un pic, fetelor eu nu sunt nebuna dar imi cunosc organismul si nu face figuri degeaba doar ca e mult prea devreme normal vineri ar fi 28 de zile de la UM eu am zis ca ma testez pe 6 dar uite ca nu stiu daca rezist pana atunci ca daca continui asa pe miercuri ma duc la beta Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha, semne sunt dar sunt semne de CM. Numai ca nu apare. Si ma gandeam c-o fi luat-o razna si intarzie o zi-doua. Dar el nimic si uite asa am ajuns la ziua patru de intarziere. Sora-mea rade de mine si zice ca in mod normal ar trebui sa ma testez pe vineri. Ea are deja experienta a doua liniute. Cand i-am spus ca deja am "sacrificat" trei teste si toate au iesit negative a zis ca sunt dusa cu pluta
Asa ca ia in considerare experienta mea "tumultoasa" si ai putinica rabdare. 6 noiembrie ar fi duminica, nu? Mie si calculatorul de pe sfatul medicului mi-a zis ca testul se va pozitiva sigur ( daca este cazul ) abia pe 4 noiembrie. Eu am ovulat cu siguranta mai tarziu pentru ca am observat secretia Egg like abia pe 16 oct. in loc de 14, cum ar fi trebuit.
Cat mai curand