Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Cacadouri?eu am gandesc la locatie rev...?ca anul asta sigur iau si micshunika cu mine, gata e mare, vreau s-o miros bine intre ani

Kiar! Tre sa rezolvam si treaba cu Revelionul, sa nu mai ajungem pe ultima 100m. Ceva idei? Dar pana atunci/in paralel, eu zic ca e momentul sa incepem pregatirile pentru intalnela de Mos Craciun.

Predam legatura la Deva.

Hmmm... sa inteleg ca pana acum v-ati revelionit fara pitica!?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ura Gaaaazaaaaaa !!!!

Imi pare bine ca sunteti bine. Lasa, ca sunt multe avantaje, mult superioare faptului ca se inchid parcurile si magazinele devreme . Zi-mi si mie te rog ce program zilnic au copiii de varsta Gazulinei acolo, ca nici mie nu-mi iese chestia cu nani la 8 seara nici batuta cu maciuca....

Cu racelile, sa stii ca eu mai am o explicatie care nu imi apartine, ci apartine unor medici (pediatri si ORL-isti). Ei spun ca de ex in SUA otitele purulente se trateaza cu succes cu biseptol. La noi nu se mai da biseptol ...de multa vreme, pentru ca nu mai are efect.
Ei sustin ca in RO din cauza abuzului de antibiotic si din cauza antibioticelor administrate aiurea (indiferent daca era sau nu cazul sa fie date) s-au selectat ff multe suse rezistente. Ca germenii mai rezistenti sunt cauza numarului mai mare de imbolnaviri serioase de la noi, in timp ce strainii se lauda pe buna dreptate cu copii care abia fac niste muci amariti.
Cu aerul...bucurestiu stiu ca este f poluat, dar daca stati intr-un oras mare cred ca nivelulde poluare este comparabil...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Cum lemnul nu se dovedeste f rezistent in timp (nu stiu cum e pretul), poate ca-i mai interesant si ecologic sa se cumpere un parchet de stejar de-al nostru taiat cu cap si respectand natura...ca se pare, la prima vedere, ca singurul capitol la care iese bambusul castigator e regenerarea rapida a plantatiilor.

Asta cu rezistenta cred ca tine mai mult de modul cum e tratat lemnul. Eu sper sa fie rezistent, ca la cum l-au prins astia (ce adeziv am pus), nu am nici o sansa sa il inlocuiesc vreodata. Poate sa ii pun un "dubluclic" de-asupra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gazaaaaaaa
Chiar ma pregateam sa te trag de urechi virtual, dar vad ca ai anticipat si te-ai prezentat la apel !!! poze am vazut si eu pe FB ( nu nu mi-am facut cont stati linistite, Pisi e prieten cu Gazele si mi le-a aratat)

Inapreda, tu pe unde umbli ??!!! hai la raport ca incepem sa ne ingrijoram !!

Ilinca, Anaan ,doambele profesoare, stim ca sunteti ocupate dar faceti-va timp si de noi va rugam !!!

Gata pauza !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
La capitolul cadouri, eu am inceput deja pregatirile, am prins oferte la Domo si le-am facut la cei apropiati cate ceva:globuri de zapada, cani, fete de perna, calendar,personalizate cu pozele nostre, au iesit super

O "editie" a calendarului cu Adela, sigur scoatem si anul asta, dar mai tarziu, ca la luna decembrie pun ("traditional" de-acum ) poza cu Adela si moshu. Pentru asta... tre sa inceapa sa vina moshii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Hello fetele!!
am intrat sa mai dam un semn de viata, sa stiti ca nu v-am uitat ne e taree dor de voi, mie in special. N-am recuperat nimic, am zis sa postez intai, ca ma lungesc si nu mai gasesc timp sa va dau buna ziua. Ma gandesc mereu la voi si orice lucru nou pe care il facem sau il descoperim aici ma gandesc cum sa vi-l povestesc, fac poze in ideea ca o sa le vedeti dar uite ca trece timpul si eu vorbesc cu voi doar in gand fara sa apuc sa transcriu aici la voi.
De povestit nu prea am timp dar pot sa va spun ca incet, incet incepem sa ne acomodam si sa ne "incadram in peisaj". Gaza mica a inceput sa mearga cu placere la gradi, dupa ce la inceput am avut ceva dificultati care pe mine m-au dat total peste cap, pentru ca acasa nu m-am confruntat cu asa ceva (dupa cum stiti ea a mers cu placere la gradi din prima zi si nu a plans o clipa), dar acum e totul mult mai bine. Incercam sa impacam acomodarea, cu treburile administrative, cu plimbarea, cu vremea rece si ploioasa care iti taie tot elanul de distractie (cel mai rau e vantul rece care bate mai mereu) cu diferenta de fus orar care ne creaza probleme pentru ca aici se intuneca ff repede si parcurile se inchid, la fel si magazinele in plus toti copii se culca la orele 19, 20 cel tarziu ceea ce pentru noi (Gaza in special) e aproape revoltator. Daaar suntem bine si impreuna si asta e cel mai important.
Inca o chestie pe care tineam neaparat sa o spun, cu toata vremea rece de aici si vantul care iti intra pe sub haine de nu sti cum sa te zgribulesti mai bine, cu conditiile de la gradi unde iesitul afara e la discretia copiilor chiar daca sunt sau nu imbracati inainte, cu stilul englezilor de a-si lasa copii cu mucii la nas fara nici o problema, Gaza mea nu s-a imbolnavit nici o clipa, nici macar nu i-a curs nasul (mint, i-a curs un pic in primele zile cand am venit aici), in conditii similare acasa cu siguranta ca iar eram cu siropuri si aerosoli. Chiar si micile probleme cu polipii au disparut asa ca am ajuns la concluzia ca aerul de aici e muult mai bun si totul ni se tragea de la poluarea de acasa. Nu stiu daca mai stiti dar noi incepusem sa o luam pe urmele Anei de Pisik in ceea ce priveste problemele de respiratie/voma, etc. Asadar aerul se incadeaza in lista noastra(momentan scurta) de plusuri in ceea ce priveste venirea noastra aici.
Hai ca iar am debitat aiurea, stiu ca poate nu am fost foarte coerenta dar am asa multe sa va zic si timpul e ff scurt. Va pup pe toate mamicile si ghioceii, multa sanatate si promit ca mai intru sa dau cate un raport mic din cand in cand.
Pupici

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Salutam Gazele londoneze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
Cacadouri?eu am gandesc la locatie rev...?ca anul asta sigur iau si micshunika cu mine, gata e mare, vreau s-o miros bine intre ani

Kiar! Tre sa rezolvam si treaba cu Revelionul, sa nu mai ajungem pe ultima 100m. Ceva idei? Dar pana atunci/in paralel, eu zic ca e momentul sa incepem pregatirile pentru intalnela de Mos Craciun.

Predam legatura la Deva.

Am preluat-o deja !! momentan analizam ofertele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Predam legatura la Deva.

Am preluat-o deja !! momentan analizam ofertele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Novus, mi-a sters Andrei nr tau de telefon; scrie-mi-l pe PM sau mail, sa te sun sa povestim ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mada, merci de lamurirea cu Prevenarul. Dupa ce ii administreaza vaccinul trebuie sa-l tin vreo doua zile acasa?( ca am auzit-o si pe asta)

Am vazut gospodina ce facea compot...murat!

Gaza, ma bucur ca in general nu regretati decizia luata!( nici nu cred ca ati avea de ce!)

Ilinca si Ina, ce-i cu voi, tufete???

Mergi la inceput