Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Salutare! Novus, mi-a sters Andrei nr tau de telefon; scrie-mi-l pe PM sau mail, sa te sun sa povestim ceva. |
te sun eu in 15 minute
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
te sun eu in 15 minute www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) ok |
andiaroro spune:
Mada- Sper sa aiba o viata lunga podeaua vostra (fara reparatii). Iti dai seama ca n-am nici cea mai vaga idee despre cum sta treaba cu parcheturile...Eu vorbeam doar despre niste printzipii ecologice. Ca am o pb cu termenul asta vanturat in fatza cumparatorului ..uneori fara o baza reala. In principiu, orice produs adus de departe polueaza prin transport. Vrem cacao, nu avem de ales ca nu-i pe continentul nostru( pudra de roscove nu-i asa buna la gust si intensa la culoare). Dar cand ne vine fasole pastai din China, altfel se pune pb.....
Eu am deja lista de Craciun si o parte din cadouri cumparate...
Consortului i-am luat un parfum de la Occitane (ii da ocol de ceva timp, dar nu si-l cumpara ca-i in embargo pe motiv de stoc mult prea mare)
Pentru Anastasia am de anul trecut un ceainic casuta cu soricei (mi-am dat seama atunci ca nu se potrivea ca varsta, cand a ajuns acasa si l-am pus la boxa) si o sa-i mai iau ceva
Alex vrea titirezi si lighean de titirezi ca i s-a spart ala din dotare... Se calmase cu astia, dar dupa vizita la un vecin mai mare iar vrea.
De fapt, el i-a scris deja lui Mos Craciun si pe langa titirezii lui i-a cerut iarasi niste papusi si Zhu Zhu Pets pentru Anastasia(are ac discurs ca anul trecut: Anastasia ii vrea, dar nu stie sa se exprime, dar el a inteles ce-si doreste ea). Eu cica as vrea o esarfa si taica'su un joc cu un rechin, care mananca pesti. Cum se considera un copil cuminte, ar mai vrea si un DVD CU cARS 2 si unul cu un film cu titirezii mai sus amintiti.....
Pupam Gazulinele
inapreda spune:
Sint pe aici, multam tufete de "strigare"
Tocmai ce-am dat gata un blid plin cu linte, ceapa si ton N-am avut chef sa gatesc si, sincer, nici n-am avut din ce
Am fost pina la urma la Brasov. Am plecat vineri si ne-am intors duminica seara pe la 9. Pe Ian l-am lasat cu tata, doamna R., sor' mea si Mark. A fost obositor dar...dragut M-am hotarit joi ca plec, asa ca tinuta mi-am luat-o cam in ultimul moment. O sa pun poze ca, de data asta, am rugat pe cineva sa-mi faca citeva. Astept sa le primesc. Din pacate, n-am vazut deloc Brasov-ul decit Carrefour-ul cind am fost sa-i luam laptop nou lui Ian. Ne luam revansa, insa, peste 3 saptamini cind vom merge un week-end la Bran. Cu Ian, ofcorz
In rest, ce sa va spun? Toate bune Ieri am fost la Luminatzie. A fost ok. Mai ok decit ma asteptam. Duminica avem parastasul de 1 an asa ca...nu ma plictisesc
Io am 2 intrebari 4 U:
1. Prima mi-a venit in minte la nunta la Brasov cind numa' pe melodii aiurea am dansat toate "lentele"; so, ce melodii preferati ca sa dansati "bluz" ?
2. V-am mai pus-o/adresat-o o data, dar simt nevoia sa reiau, chiar daca va oftic : credeti in viata dupa moarte? unde mergem dupa ce murim? credeti in reincarnare? No, ca-s 3 dar ati inteles esenta, nu-i asa?
Mama lui Ian.
bebe_shtrumf spune:
ce tare treaba cu titirezii
pey da Rev-ul a fost mereu fara prichindea, iar acum treb sa devin mama, chiar dc merg la Tokyo!as vrea yo.
azi-noapte am dormit cu oana montana -coperta caiet mare la cap, la noapte ce o mai debita?
la jucariiile de plus are necaz pe ele, ca eraa mai moalept gat.
ah voiam sa zic de calendar, da cred ca scoatem si noi iar un exemplar, insa as vrea pe fiecare luna, nu d-ala mare de perete..cu toate 12.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
eram si inainte mama, insa astea sunt efectele sv, petreci putin timp cu copilashul.
si asa anul trecut am plekat cu inima stransa, ca na erau prea multi km intre mine si fi-mea
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
Blues: feeling blue-imediat ma inmoaie "it must have been love" si "wind of change", apoi e "sacrifice" si " i only wanna be with you", iar melodia noastra de cuplu e " holograf-"si n-am iubit pe nimeni"(cred ca asa se cheama)
In alta viata?: eu cred, reincarnare si tot, de ce? nu stiu, insa sunt convinsa 100%, poate din carti sau tot felul de documentare la tv.
novus spune:
Inapreda
Si noi am fost ieri la cimitir care parea plin de viata de la multitudinea de lumanari si flori plus agitatia neobisnuita pt acel loc
Revin
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Cadouri:
Doamna R. si socrul: pijamale
Tata: pulover SAU ghete
Bunica: CD-uri cu muzica "de-a ei" si ceva fotografii inramate
Sor 'mea + cumnatu': cred ca un Dry Cooker; daca ma hotarasc sa le ia cadou individual: cred ca ma orientez inspre cosmetice
Mark, nepotzelu': lego
Jambo: mi-ar placea sa-i iau un ceas
Pretena: nu stiu
Ian: DACA bugetul ne permite, vreau sa-i luam un set de trenulete cu masa si mai vad (am pe lista DinoPad, pinguinul desenator -Dodo -, lego, trenuletul Thomas, Dora Exploratoarea etc; am de unde alege )
Inca nu am scris Mosului; lista nu e "batuta-n cuie"; cu siguranta va mai fi ajustata pe ici, pe colo
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Minunata a fost petrecerea lui Bogdan. Felicitari, Dodo, ai reusit ca de fiecare data!
Mama lui Ian.