Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 12
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Wow, Novus, dar ce lista bine pusa la punct! Eu nu am nici cea mai vaga idee ce cadouri vom lua. Stiu ce luam nasilor Evei, dar nu ma risc sa scriu aici Pentru sot am in plan Armani clasic, pt ca mi se pare ca miroase demential pe el In rest, habar nu am! Dar astept sa vad ce idei aveti voi, poate ma inspir! |
la mine e prapastie de idei, asa ca astept si eu. Sincer cadourile pentru adulti nu ma intereseaza foarte tare (dar ma inspir ca poate imi fac mie unul)- nu cred ca o sa am buget sa cheltui pentru tot neamul.
dar cadourile pentru copii ma intereseaza in mod direct...
bebe_shtrumf spune:
Salut!
Anamariame-ideea e s-o tii gen scaunel si recipientul in aer, sub poponeatza ei.
Mumoasa Adela cu "compotu"in brate
Cacadouri?eu am gandesc la locatie rev...?ca anul asta sigur iau si micshunika cu mine, gata e mare, vreau s-o miros bine intre ani
La ce o sa cumpar, ma gandeam si eu al un set de bucatarie, ca n-ea indoit bine niste pad-uri, ca face picinte
iar pentru sot niste chiloti gen boxeri, poate poate il conving...
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
andiaroro spune:
Pisigria- Dupa multi, transportul unui obiect dintr-un cap in altul al planetei, numai ecologism nu se poate chema, pentru ca indiferent de modul de transport ales tot se polueaza ceva (apa, aer, etc).
Asta fara sa luam in calcul ca raman Panda fara mancare, ca si pe acolo se taie dupa bunul plac al afaceristilor si nu neaparat tinandu-se cont de natura si alte aspecte care or mai fi si nu-mi vin acum in minte. (fara sa mai vb despre exploatarea crunta a muncitorilor ca asta nu mai tine de ecologism).
Cum lemnul nu se dovedeste f rezistent in timp (nu stiu cum e pretul), poate ca-i mai interesant si ecologic sa se cumpere un parchet de stejar de-al nostru taiat cu cap si respectand natura...ca se pare, la prima vedere, ca singurul capitol la care iese bambusul castigator e regenerarea rapida a plantatiilor.
Am senzatia ca si in Ro a inceput sa nu se mai exploateze chiar asa aiurea padurea acum, iar Apuseni mi-au iesit din tastatura (puteam sa zic orice loc din Ro).
Novusica- Sa-ti traisaca bunica! Cu putin efort facea cheful cu "aproape"leatul ei Mihai( Regele)
Mi-a placut petrecerea lui Bogdan.. Se citeste "distractia" pe chipul lor.
L-Nu mai am nimic de adaugat la ceea ce au spus fetele despre tine si picii tai
simonapro spune:
Neata!
Eu abia am plecat la munca, Lucian se tinea scai de mine, se agatase de piciorul meu si ma tinea asa de strans, ca nu-l puteam lua, asa de mila imi era de el, petrece prea putin timp cu noi din pacate.
La capitolul cadouri, eu am inceput deja pregatirile, am prins oferte la Domo si le-am facut la cei apropiati cate ceva:globuri de zapada, cani, fete de perna, calendar,personalizate cu pozele nostre, au iesit super
Sa vad la copii,lui Lucian probabil tot lego, la Sebi e ceva mai dificil.
Leeloo:tare frumusei copiii si tu esti neschimbata.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
pisigri spune:
anamariame, eu am recoltat cam asa: spalat copilul la fund, clatit fff bine, pus dezbracat in cada de dus, am pus-o sa stea pe vine si sa faca pipi si am recoltat direct in recipient steril.
Prima oara nu am putut face asa, pt ca o ustura, asa ca m-am rugat de ea pe oala spalata bine cu domestos. Faza e ca daca proba e f contaminata cresc acolo 1000 de tipuri de crocobauri si laboratorul o considera proba contaminata sau proba negativa. Numai daca creste un crocobaur anume, in numar mare, considera ca ala exista in urina si facea probleme. Ca la ambele recoltari, la diferenta de o zi intre ele, rezultatul a fost negativ.
Cadouri habar nu am !!
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gaza22 spune:
Hello fetele!!
am intrat sa mai dam un semn de viata, sa stiti ca nu v-am uitat ne e taree dor de voi, mie in special. N-am recuperat nimic, am zis sa postez intai, ca ma lungesc si nu mai gasesc timp sa va dau buna ziua. Ma gandesc mereu la voi si orice lucru nou pe care il facem sau il descoperim aici ma gandesc cum sa vi-l povestesc, fac poze in ideea ca o sa le vedeti dar uite ca trece timpul si eu vorbesc cu voi doar in gand fara sa apuc sa transcriu aici la voi.
De povestit nu prea am timp dar pot sa va spun ca incet, incet incepem sa ne acomodam si sa ne "incadram in peisaj". Gaza mica a inceput sa mearga cu placere la gradi, dupa ce la inceput am avut ceva dificultati care pe mine m-au dat total peste cap, pentru ca acasa nu m-am confruntat cu asa ceva (dupa cum stiti ea a mers cu placere la gradi din prima zi si nu a plans o clipa), dar acum e totul mult mai bine. Incercam sa impacam acomodarea, cu treburile administrative, cu plimbarea, cu vremea rece si ploioasa care iti taie tot elanul de distractie (cel mai rau e vantul rece care bate mai mereu) cu diferenta de fus orar care ne creaza probleme pentru ca aici se intuneca ff repede si parcurile se inchid, la fel si magazinele in plus toti copii se culca la orele 19, 20 cel tarziu ceea ce pentru noi (Gaza in special) e aproape revoltator. Daaar suntem bine si impreuna si asta e cel mai important.
Inca o chestie pe care tineam neaparat sa o spun, cu toata vremea rece de aici si vantul care iti intra pe sub haine de nu sti cum sa te zgribulesti mai bine, cu conditiile de la gradi unde iesitul afara e la discretia copiilor chiar daca sunt sau nu imbracati inainte, cu stilul englezilor de a-si lasa copii cu mucii la nas fara nici o problema, Gaza mea nu s-a imbolnavit nici o clipa, nici macar nu i-a curs nasul (mint, i-a curs un pic in primele zile cand am venit aici), in conditii similare acasa cu siguranta ca iar eram cu siropuri si aerosoli. Chiar si micile probleme cu polipii au disparut asa ca am ajuns la concluzia ca aerul de aici e muult mai bun si totul ni se tragea de la poluarea de acasa. Nu stiu daca mai stiti dar noi incepusem sa o luam pe urmele Anei de Pisik in ceea ce priveste problemele de respiratie/voma, etc. Asadar aerul se incadeaza in lista noastra(momentan scurta) de plusuri in ceea ce priveste venirea noastra aici.
Hai ca iar am debitat aiurea, stiu ca poate nu am fost foarte coerenta dar am asa multe sa va zic si timpul e ff scurt. Va pup pe toate mamicile si ghioceii, multa sanatate si promit ca mai intru sa dau cate un raport mic din cand in cand.
Pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Gaza22 spune:
Ah era sa uit, Gaza mica a fost la colindat de Halloween, a fost super ca in filme, desi nu eram pregatiti si am incropit ceva in 20 de minute, revin cu poze mai pe seara. Pup
Gaza22 spune:
Ah, nu pot sa plec fara sa va impartasesc ceva hazliu. Toata lumea se asteapta ca, Gaza mea mica sa invete engleza, ei bine nu, noi aici invatam franceza si alte limbi. La gradi are si copii francezi si prietenele ei sunt frantuzoaice(asta pentru ca sunt mai curati si mai civilizati decat salbaticii de englezi), asa ca dupa prima saptamana de gradi, ghici cu ce achizitii a venit gaza mea: "Mamon= Mama" (nu stiu cum se scrie corect dar eu m-am tavalit de ras cand a inceput sa ma strige asa) si "Frere jacques". Saptamana asta a mai adus un cuvant nou in vocabular "Niet=nu". Va place engleza noastra nu?
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus So, incep eu cu ce ma pricep si-mi place: ce cadouri pregatiti de Craciun ? daca nu v-ati gandit inca, numai bine, faceti lista acum Raspund tot eu: pt Ada : lego mare ferma de animale, microfon, poate ceva bucatarioara cum are si Adela ca mai nou ne place sa gatim !! pt Pisi: o camasa sigur si ceva surpriza, poate o cana cu noi sau ceva de genul acesta pt mama : un remy nou si o palarie faina |
N-am plecat inca la cautat.
Bucatarioare (fix) de-alea nu am mai vazut, dar daca mai apar/vad, va anunt.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui anamariame Pentru sot am in plan Armani clasic, pt ca mi se pare ca miroase demential pe el |
Pai mi se pare ca asta e cadou "pentru tine".
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute