Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 11
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
daca zici de parchetul din poze este vorba despre vestitul parchet de bambus. |
Al meu de-acasa!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Al meu de-acasa! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Voi fiind fete, niste adevarate lady, nu aruncati furculite si alte jucarii mai mari ca sa se faca gaurri.
Mie imi place asa ca aspect ca e foarte prietenos, dar raman la parerea ca e prea moale.
pisigri spune:
Neatza!
Si eu sunt de acord ca e prea moale chit ca nu am de-asta. Este foarte foarte foarte frumos, eu sunt indragostita de cum arata si inteleg ca este si ecologic, ca bambusul asta creste f repede cica, nu e ca si cum ai taia stejari ca sa ii pui pe jos prin casa . Dar daca nu poti intra cu tocuri pe el....ca sa nu zic de trintit, ca la noi trintim si noi astia mari, daramite aia mica, si nu de nervi, ci de... "indeminare".
Nu imi place atmosfera asta de lincezeala. Nu mai facem niste chestionare?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
andiaroro spune:
Pupicuri rapide si de la noi....
Pisigria- Asta cu ecologia e "relativa" ca acest bambus creste colea in Apuseni. (scuze, nu m-am putut abtine)
anamariame spune:
Buna dimineata!Eu am parchet triplustratificat pe care am dat o caruta de bani si e tot plin de gauri la intrare...Vreau si eu chestionare. Pisigri, vreo idee?
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Eu am parchet triplustratificat pe care am dat o caruta de bani si e tot plin de gauri la intrare... Vreau si eu chestionare. Pisigri, vreo idee? |
Da, pentru tine am o intrebare speciala: CE FACE MICA DOMNISOARA?
Andiaroro nu prea am priceput ce zici acolo, ca azi sint cam blonda, sincer, asa m-am trezit de dimineata, nu stiu ce e cu mine da' io prefer sa se taie bambusu de la ei decit Apusenii de la noi. Sau...daca imi bine amintesc, bambusul e singurul aliment al ursilor koala/panda? Ca s-ar putea sa ma razgindesc...
Oricum, discutia e sterila, ca nu am bani de parchet de bambus cred ca ramin sa mai caut vreo oferta avantajoasa la vreo mocheta
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Pisigri, e bine Eva, multumesc de intrebare.Chiar, ca m-ai intrebat de ea, mi-am amintit ca avem o problema. Ea se plange uneori ca o doare cand face pipi (am suspectat o candida, dar nu am fost sa investigam, pentru ca avea doar cateva zile de la antibiotic; am dat-o cu o crema local si i-a trecut). Acum ma tem de o infectie urinara. Trebuie sa ii iau pipi pt urocultura si nu stiu cum sa fac. Am tot trezit-o dimineata cu noaptea-n cap, dar se enerveaza pe mine, sta pe olita dormind, si nu face nimic. Any ideas?? E grav daca ii iau un pipi mai tarziu, pe la 10 (cand sigur il are deja facut pe primul de dimineata in pampers)?
novus spune:
Neata !!!
Fetelor ce e cu noi ???!!! doua pagini in doua zile ??
Musai trebuie sa ne resuscitam, haideti cu chestionare, povesti, ce vreti voi , sa ne relaxam in pauzele de la munca !!
So, incep eu cu ce ma pricep si-mi place: ce cadouri pregatiti de Craciun ? daca nu v-ati gandit inca, numai bine, faceti lista acum
Raspund tot eu: pt Ada : lego mare ferma de animale, microfon, poate ceva bucatarioara cum are si Adela ca mai nou ne place sa gatim !!
pt Pisi: o camasa sigur si ceva surpriza, poate o cana cu noi sau ceva de genul acesta
pt mama : un remy nou si o palarie faina
cam atat deocamdata, fug la treaba
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Wow, Novus, dar ce lista bine pusa la punct!Eu nu am nici cea mai vaga idee ce cadouri vom lua.Stiu ce luam nasilor Evei, dar nu ma risc sa scriu aici Pentru sot am in plan Armani clasic, pt ca mi se pare ca miroase demential pe el In rest, habar nu am! Dar astept sa vad ce idei aveti voi, poate ma inspir!
Dodo-pui spune:
Buna tufete,
acusica am terminat treaba prin bucatarie.
Pun si o cafa
In rest nik nou sub soare ...
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.