Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Leeloo, sunt minunate pozele!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI BOGDI si iertare pentru intarziere. DODO, sa iti fie sanatosi ambii copii, sa te bucuri de ei si sa iti pastrezi acest suflet minunat pe care il ai. Te admir si te apreciez foarte mult

Am citit, dar nu mai retin mare lucru. La noi in delegatie a fost bine, ceva maraieli si crizute, dar nu iesite din comun, la eveniment a fost ok, am facut si o bucatica de shopping, una peste alta a fost bine.

Cu renovarea suntem cam tot pe acolo, adica nu au venit oamenii, ca noi tot impachetam si caram si ducem pe balcon ce ramane (ca balconul nu intra in renovare, ne vor reabilita la anul si nu are sens sa investim aiurea, plus ca e si un loc f bun de depozitare) si uite asa, de zile in sir nu mai terminam. Ne culcam tot pe la 2-3, de copil nu mai avem timp deloc, caram, impachetam si cam atat. Dar sunt optimista si ma gandesc la rezultatul final

Ana e o dulce, creste, vorbeste intruna, se dezvolta, ca toti ghioceii dealtfel.

Va pup cu mare mare drag pe toate

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

La multi ani! Bogdi Multa sanatate si putere, caldura si intelegere sa ai in viata.

La multi ani! buni de Novus Multi multi ani inainte si toti sanatosi, sa joace hora la nunta Adei

Leloo, superbe cele 2 minuni. Bravo voua!

Dyana, mi-a placut foarte mult ce-ai scris... Asa e, daca nu tii ranchiuna si dusmanie, reusesti sa ajungi mai departe cu incredere in sine si in D-zeu.

Bestiale pozele lui Vladimir cu dovleacul si povestirea Ancai cu jumatatea de dovleac stirb cu caciula de iarna Mai cunosc eu pe cineva care la 12 noaptea isi aducea aminte ca pentru maine are nevoie de nu stiu ce... (Frate-miu mai mic, pe semne ca mereu a fost cu capu-n nori, acum e pilot).

Noi de halouin am fost la Chisinau, unde a fost superb, ne-au rasfatat ei mei cat au putut de bine, in sfarsit m-am relaxat si eu dupa atata stress si alergatura. Ianis a mers prima oara in viata lui cu trenul, i-a placut foarte mult, a urmarit cu interes cum se schimba rotile la vama. Inainte de plecare taica-su ii spunea ca acum merge cu trenul Thomas, iar alta data vor veni ei la mami cu avionul. Si cand am ajuns in gara Chisinau, Ianis ma intreba unde-i avionul? ca zburam cu avionul Ianis s-a maturizat mult zilele astea, stand intre adulti si comunicand de la egal la egal, vorbeste foarte bine si pune intrebari de om mare Iar eu mi-am tras o frizura noua, peste suvitele alea blonde mi-am facut altele, asa ca acum sint si mai blonda, si coafeza rusoaica s-a priceput foarte bine sa ma tunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hallou !!!!

Intru si eu la pranz ca de dimineata nu am avut timp !!
Credeam ca am ce recupera dar vad ca e slaba miscarea pe aici, pozele le voi admira diseara acasa,abia astept !!

Anaan,hahaha tare Andrei !! sper sa va vedem curand, dar nu ne mai facem planuri, da ?!!

Si Ada ma surprinde pe zi ce trece cu vocabularul si conexiunile ei

Pisik, bine ca a fost ok in delegatie, spor la renovare !!!

Ela, ma bucur ca ati petrecut bine si voi !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Leeloo, copii tai sunt superbi, fotografiile de asemenea. Te admir pentru curajul tau de a avea doi puiuti!Ela, ma bucur ca ati petrecut frumos, chiar aveai nevoie de o perioada de relaxare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Leeloo, copii tai sunt superbi, fotografiile de asemenea. Te admir pentru curajul tau de a avea doi puiuti!

Ela, ma bucur ca ati petrecut frumos, chiar aveai nevoie de o perioada de relaxare.

Ce ai mai facut cu Eva?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Deocamdata nimic, pisigri. Am stabilit sa merg intai aici la homeopat (dar nu am ajuns inca ) si apoi vad incotro o apuc. Aman administrarea Singulaire-ului. Stau in stand-by...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumesc inca odata pentru urari!
Tot binele din lume si voua1

eu am intrat sa va arat ce-am mai lucrat...asta e tot pentru baietei

O seara minunata va doresc!
all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

ce frumos este dovleacul:D si toata activitatea..noi nu nea-m gandit la asta pt tudor..poate facem maine:D trebuie sa cumpar dovleac mai intai:D

multumim de aprecieri:D am doi copii cuminti,dar nazdravani:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Andrei nu a mai avut febra, dar nu l-am dus la gradinita, pentru ca vreau sa-i fac prevenarul si mi-e frica sa nu se alega de acolo cu ceva inainte sa apuc sa-l vaccinez. Mada, cam la cat timp dupa tratamentul cu antibiotice se recomanda vaccinarea cu Prevenar?
[...]
La desene, programul lui Andrei e ca al lui Vladimir: cand cum, dupa preferinte. Cateodata incepem ziua cu Mickey (vad ca-i pasiune aproape unanima) sau cu Uki( merci, Simplyana, de pont), alteori n-are nevoie de companie "animata".

Pai nu are legatura cu administrarea antibioticului, important e sa fie el refacut, ca sa poata raspunde la vaccin, sa nu aiba febra... Adik sa fie sanatos, voios, voinic.

Si la noi pe locul I e Mickey Mouse, Timmy Time a cazut in dizgratie (asta era vedeta sezonului trecut), mai punem cantecele care au diferite animatii... si povesti Disney "Zapata i Pitici" rules.

Acum ca e acasa (de ieri) trancane televizorul cam toata ziua, dar nu are treaba cu el, noi ne vedem de treaba. Din cand in cand ii mai raspundem lui Mickey sau cantam catecelele.

Ca sa intram si noi in randul lumii, a tras si ea o raceala, dar nici macar nu pot sa dau vina pe gradi, ci pe plimabarile noastre din we. Asa ca... ieri am dus-o si la exam ORL, sa se uite cu instrumentul, ca zicea ca o "doale ulekea", nu are decat o reactie otica, de la muci... dar le tratam si pe-astea, ca sa nu ajungem la altele mai rele...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput