Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci aniolansa.

fetelor, bibi n-a facut cacacea de 4 zile. astga e a patra zi. dr nu raspunde.
ce sa fac.
a luat tataie supozitoare cu glicerina pt copii dar cica n-au de beblusi si sa-l tai in doua.
ce se da la bebei de 1 luna sa faca treaba mare.
i-am bagat termometru. niciun rezultat

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

may vorbeai de icter, la mine parca nu se mai vede ca are icter, nici macar asistenta nu a vazut ca e galbena dar eu tot stau cu frica. Pana la urma ii fac analizele, macar stiu sigur desi mi-e mila tare sa o intepe iar.
Ce fain e leaganul, sta pitica acolo ca o printesa. Asa isi tine si grasana mea capul si cand o tin pe umar la fel, e cu el teapan si cu ochii roata pe pereti, rar il lasa. Azi s-a speriat de un balon rosu agatat de sotul meu prin casa si a inceput sa planga.

Camady multumesc. O sa pot inlocui ata abia peste 2 saptamani, acum inca e rana acolo si o chinui. Plange cand ii misc atele alea si mor de mila ei in fiecare zi...naiba sa o ia de asistenta tampita.Si eu si mai tampita ca am lasat-o sa ii puna ate.

Bunny dar ce gust are terciul ala? M-as baga si eu sa caut sau saii spun mamei sa imi cumpere din Italia daca nu gasesc dar macar sa aiba gust cat de cat bun...
Migdale deja mananc si curmale...

Zubi ce vesel si dragalas e bebelinul tau , din cate povestesti. dar nu e prea mult 9 ore fara sa manance? ZIc si eu, habar nu am cum e bine, eu ma panichez daca nu haleste pitica la 4-5 ore

De suzeta, am incercat sa ii dau, am una simpla din latex, o ia foarte rar, adica s-a intamplat de vreo 3 ori, in rest o scuipa, impinge cu limba, isi face greata...am cam renuntat de o vreme...
Nu prea m-am interesat sa cumpar suzete si biberoane, am o suzeta si biberonul de la pompa de muls, atatSper sa treaca cat ai mult timp pana sa am nevoie de ele...

Sei eu nu am niciun drept sa iti spun sa nu intri in panica atata vreme cat eu sunt mama panicii, Insa din ce povestesti, Elena este un copil perfect sanatos, nu iti mai face atatea griji, te rog mult, o agiti si pe ea, e pacat, sunteti atat de dulci amandoua

Anilansa ma bucur ca esti mai linistita, cat despre parerile celor din familie, cunoastem, m-am stresat si eu destul cu astea

may si Mariuca are somnul agitat uneori, geme ca o batranica si da din toate alea, e tare comica

Am terminat kilometricul mesaj, pup mamicile si bebeii si va doresc un weekend placut

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

ionela, Tudor trebuie sa iasa cu ochisorii la lumina in capitolul asta. Esti veterana ! De acum asteptam vesti bune si de la tine!!!

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Mikka,da, si mie mi se apre,dar ce sa fac, sa trezesc copilul din somn??chiar nu stiu, voi ce ziceti?

Sei, eu eram foarte panicoasa in timpul sarcinii,stii destul de bine,imi faceam tot felul de griji sa fie bebe sanatos, numai la asta ma gandeam,acum, ca s-a nascut,ca il vad,ca il simt, nu mai imi fac asa multe probleme,adik eu de felul meu,sunt foarte panicoasa, de boli in special, mor de frica, si tocmai din cauza asta, incerc sa nu innebunesc copilul si sa le iau pe toate usor, sa ma autoeduc , mi se pare c auneori, intre voi,par o mama tampa...dar incerc tot posibilul sa nu ma panichez , sa imi impun sa fiu sigura ca bebe e perfect normal si sanatos, fug sa fac un salam d ebiscuiti, la prajituri sunt varza varzelor, sa vedem,ca ori imi iese prea tare,ori prea moale si nu se leaga, si am si nsite musafiri pe la 6 si nu situ daca o sa aibe timp sa se itnareasca,sa se lege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Sei, Maia tot se sperie . La unele zgomote nu reactioneaza dar la unele tresare.

May, eu nu ii dau suzeta, nu vad nevoia. Poate dupa 6 sapt...

Anilansa

Ionela fii tare, mult a fost, putin a ramas . In plus, fiecare sarcina e diferita, doar nu te asteptai sa nasti tot la 37 saptamani ?

Zubi, ce norocoasa esti . Dupa mine daca Ayo e vioi, si fericit nu vad de ce sa il trezesti, ca asa am facut eu (in cazul meu Maia avea o saptamana si imi era frica sa o las mai mult de 5h fara masa) si acum se trezeste la 2-3h noaptea. La inceput se trezea la 5-8h.

Mikka, lasa k in 2 saptamani o sa fie Maria cu cercei frumosi :)

Mergi la inceput

gata, facuram cacacea. a raspuns dr si i-am pus juma de supozitor de glicerina.

eu i-am pus cercei la iesirea din maternitate. direct cerceii si n-a facut nicio rana sau buba. seara nici nu mai se vedea ca era gaurica proaspata.

mikka, merci :)
a mea cred ca sufera de colici cand da din manute si picioruse in somn.

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Bravo pt kk Bea

Zubi, Ayo este un dulce, iar parul imi place la nebunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Buna seara mamici. Revin si eu cu cate un mesaj, mai rar ca nu prea reusesc sa tin pasul nici macar cu cititul, bebelina mea e parca intr-un continu puseu, avem aproape o luna jumate si ea mananca tot timpul cam la o ora jumate-doua si noaptea la fel, e foarte obositor, dar ia foarte bine in greutate asa ca merg pe mana ei :)) cred ca e campiona intre strugurasi din cate am citit, e a luat in prima luna 1,600 daca socotesc de la greutatea cu care s-a nascut, daca se socoteste de la cat a avut cel mai putin atunci a luat 1,800, ma cam speriasem un pic cand a cantarit-o dr, dar mi-a zis sa stau linistita ca LM nu da obezitate la bebelusi.
Ziua nu doarme mai de loc, adoarme de vreo 2-3 ori pe zi cate jumatate de ora si atat, nu stiu cum de rezista atat, parca ar avea duracel.
Seara facem baita si inotam cu colacul, nu am vazut aici discutandu-se de asta, eu sunt foarte incantata de colacul asta pt bebelusi, se pune in jurul gatului si o bagam in cada plina cu apa (dezinfectata cu dezinfectant chicco) si ea inoata acolo foarte fericita ii place la nebunie. La inceput am fost cam sceptica cand mi l-a recomandat cineva, dar din cate am citit pe net ajuta f mult la dezvoltarea bebelusilor, Ionela tu esti mai in tema cu toate, ai citit cumva de asa ceva, ce parare ai?
Vroiam sa va mai intreb voua cand v-au trecut lohiile si durerile la dansa, ca eu am facut 40 de zile si nici gand sa imi treaca, si daca am cumva o zi mai aglomerata si obosesc seara abia ma misc de durere.
Maine am un mare hop, ca cununam si o sa trebuiasca sa o las pe Amy cu bunicile o zi si o noapte cu lapte muls si o sa trec de vreo 2 ori sa imi goleasca sanii, dar am asa niste emotii ca este foarte dependenta de mine, doar cu mine a stat pana acum, cred ca o sa mor de doru ei si de grija
Va pup si va urez o noapte linistita fara colici. Ionela iti tin pumnii sa vine bebe Tudor mai repede, noua ne esti de mare ajutor acum, dar te-oi fi saturat si tu, hai ca mai ai putin
Am uitat sa zic, era o mamica la capitolul trecut care spunea ca bebe vomita de la calciu (scuze ca nu mai retin cine) si vroiam sa zic ca mie dr mi-a dat calciu sa iau numai eu, mi-a spus ca se transmite f bine prin lapte si nu e nevoie sa o chinui pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Zubi, in principiu daca are 5-6 scutece ude pe zi si scaun si e vesel ar trebui sa fie ok. Cu toate astea, 9,5 ore de somn legat la 2 luni e o exceptie. Personal mi-ar fi frica de deshidratare. Da, sunt copii care pe la 6-9 sapt isi fac un oarece program si dorm mai mult noaptea, dar acest mai mult e de regula de 4-5 ore . Sincer mi stiu ce sa-ti spun. Nu stiu daca e ok sau nu pentru copil. Iti pot spune insa ca nu e un lucru obisnuit ca un bebe de 2 luni sa doarma atat fara sa ceara ceva de foame sau sete. Intreaba pediatrul si vezi ce-ti spune. Eu as incerca sa-i dau macar laptic mai diluat pe la 5-6 ore de somn .... dar nu spun asta pe baza vreunui studiu medical. Intreaba mai biune decat sa faci o gafa

Mikka, daca nu e foarte somnoroasa, nu e galbena, mananca... nu ai de ce sa-i faci analize
Ca nu mamanca cum manaca... hm... pai poate s-a reglat lactatia. Cand suge, alea 5 minute, e vioaie, activa? Adica suge cuplata cu totul la hrana? Sunt copii care in 5 minute mananca atat cat altii in 30-50. Scutece ude? Sacune ( tine cont ca dupa ce nu mai e colostru deloc in laptic - aprox 6 sapt - bebeii au tot mai putine scaune pentru ca dispare efectul laxativ din laptic dat de colostru)

Klau, habar n-am cand vine Tudor. Il astept si incerc sa fac asta cu multa rabdare

Lena, practic imi era teama ca nu ajung la 37. Sanatosi sa fin, asta e important

OanaB, pe tema acelui colacel nu am cercetat deloc. Am vazut doar in poza deci nici exact exact cum sta nu stiu
Si eu am cununat cand bebe era mic, dar l-am luat cu mine peste tot si l-am alaptat pe unde am apucat. Si la petrecere a stat cu noi. A fost supeeer!!!! De fapt Mihnea a fost peste tot cu noi... si la petreceri si la mare si la munte ( de n ori fara sa stim macar incotro ne indreptam sau cat stam sau unde stam). La nunta, cand am cununat am luat o bunica sa ne insoteasca sa nu stau mereu cu el in brate. In rest, bebe in brate si viata a continuat frumos si linistit
Despre Ca( imi place pediatrul tau

May , e ok supozitorul pentru copii dar ajunge 1/4. Totusi tu nu ii mai dai LP... 4 zile nu inseamna mult. daca esti stresata rau poti pune si mai putin de 1/4 din supozitor... e suficient
Cat doarme de cand cu fenobarbitalul?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 40+ cu Tudor

Mergi la inceput

Ionela, doar vreo 2 ore in plus. ii dau cand are colici ca sa scap si eu si ea. seara la 10 jumate asa.

zebraroz.ro

Mergi la inceput