Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua buna

sei, eu spun ca e doar un episod, nu te mai speria din orice. Ii va trece. Mai e si starea ta de acum.... probabil e agitata si se sperie usor.

Eu sunt cu nervii praf. Nu reusesc deloc sa ma "recompun"

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 40+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Vad ca vorbiti de cercei... si eu as vrea sa ii fac gauri dar ma gandesc ca e prea mica, poate la primavara

Ursitoare la botez eu nu vrea, ca nu imi place si apropo de botez...noi o sa crestinam fata pe 8 noiembrie e Mihail si Gavril si o sa le facem si tort la copii sa ii sarbatorim de ziua numelui... cumatria va fi in decembrie intre Craciun si Anul nou ca sa vina si neamurile plecate in stainatate.

may3, laDarius au mersi fff bine suzetele ortopedice,varful lor trebuie sa fie in sus, dar am vazut copii carele intorc si le tin in jos varful... la Miruna nu merge nici una, nu vrea decat tzita, deci spunem pas deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele

Ionela, te cred, probabil din cauza ca bebe Tudor te lasa sa astepti? eu, deja cu vreo doua sapt inainte, aidk incepand cu 37 sapt, tot astpetam si eram asa agitata ca nu mai vine o data...

imi beau cafeaua si astept sa se trezeasca baietii mei, sunt amandoi lenesi de dim, Ayu vad ca acuma se trezeste la 8.30, de la 11 seara
Sei,cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

sei hai ca fata e sanatoasa.

merci pt raspunsuirile cu suzi

anilasa, merci. dar care varf. adica se pune cum e in poza asta sau invers:
http://fl1.shopmania.org/files/poze-imagini/1666/suzeta-ortodontica-de-latex~1665547.jpg

vad ca si bibi scuipa suzi dupa vreo 5 min.

zubi, mama ce fericita esti. a mea la 3 ore se scoala noaptea. plus ca somnul e permanent agitat. da din maini si picioare, ofteaza, de astea. cred ca o doare burica saracuta...

ionela, nu da niciun semn Tudor?

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

May, nu , niciun semn

Zubi, adica Ayu nu a mancat nimic 9 ore jum???
da, e ciudat cu Tudor al meu. Pe Mihnea l-am nascut la 37... cu atat mai ciudat ma simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

may3cum e poza... e invers... curbura aia vine intre gurita si nasuc ca sa nu deranjeze pe bebe . eu de astea am folosit
ionela... te tine pe jar nu gluma, e bine la mami in burtica... asteptam pina p 1 Noiembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Ionela mai bagam motate, poate se indura Tudor sa scoata nasucul afara

Hai Ionela!!!Hai bebe Tudor!!!

Mai am de scris o multime de lucruri dar revin dupa ce papa Mariuca, asa ma supara, nu mai mananca cu manca pana acum...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

multam fain de galerie..... eu astept

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Mai am de scris o multime de lucruri dar revin dupa ce papa Mariuca, asa ma supara, nu mai mananca cu manca pana acum...

In ce sens?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

May, intradevar, nu am de ce sa ma vait, lasa ca o sa creasca si Beatrice,si o sa vezi

Ionela, adik s aimi fac probleme pt asta? da, cam asa sta Ayu nemancat noaptea,ce sa ii fac, sa il trezesc eu sa ii dau papa? dim cand se teezeste, papa 150, apoi doarme iar pana pe la 12...o fi dormind prea mult? si ziua, papa la 3 ore 150 ml, uneori 120...dar il vad ok tot timpul pe el,adik e vesel, nu mi-am facut probleme pt ca daca il vad pe el bine???? o problema incep sa imi pun si eu,si anume ca face kk cam verde, o data pe zi, dar la fel, nu m-am impacientat prea mult ca nu are alte semne ca ar suferi de vreo problema..sunt o mama idioata ca nu imi fac probleme?..adik ar trebui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

pai pana acum manca la 2-3 ore si sugea in jur de 10-15 min, acum papa la 4-5 ore si foarte putin timp, cam 5 minute, uneori chiar mai putin. Si kk face mai rar si mai putin. Are o singura masa mai consistenta, cea de la 9 seara...

Mergi la inceput