Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(125)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
eu n-am mai vazut un scutec fara caca de vreo 2 saptamani...la fiecare schimb este caca!pediatrul zice ca-i ok...
azi la 4 saptamani ne.am cantarit si avem (imbracata usor, ca asa o cantaresc saptamanal) 4.2oo..presupun ca 4 kg goala, deci a pus 1 kg.sau 1,16o cu tot cu scaderea din spital. Mananca 8 mese a cate 1ooml fiecare pe zi.
mi-a revenit productia de lapte la normal(am mancat si baut mult mai mult ieri si azi..si daia tot mai slabesc. Eu am 2 kg mai putin decat cand am ramas gravida. Mai am 2 de dat jos si fac chef...fetele sa aveti grija, cica frigul la spate ti-ar putea retrage laptele, ionela stii ceva de asta¿
Ionela laptele meu in frigi face 2 degete de smantana deasupra, apoi 2 de lapte normal, iar jos se vede 1 deget apos...e normal sa se clasifice asa¿(bineinteles ca mama mi-a spus ca daca se lasa asa pe straturi ii lapte slab
, dar smantana de deasupra o tai cu foarfeca, aia n-o vede nimeni¿
)
Noi inca stam f bine cu capitolul somn...am o papusica sfanta! doarme mult, cateodata nici baie nu-i fac ca doarme imediat dupa papa...azi ne-am plimbat la malul marii toata dimineata, iar dupamasa ne-am dus prin mall-uri.Singura graba o am cand iesim ca mi se umplu sanii si nu oriunde ma pot mulge, sau salile de lactatie mai sunt pline, si nu-mi vine a ma mulge in masina sau vreun wc, in cel mai rau caz a trebui s-o fac intr-o cabina de proba
duminica placuta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny eu n-am mai vazut un scutec fara caca de vreo 2 saptamani...la fiecare schimb este caca!pediatrul zice ca-i ok... azi la 4 saptamani ne.am cantarit si avem (imbracata usor, ca asa o cantaresc saptamanal) 4.2oo..presupun ca 4 kg goala, deci a pus 1 kg.sau 1,16o cu tot cu scaderea din spital. Mananca 8 mese a cate 1ooml fiecare pe zi. ![]() mi-a revenit productia de lapte la normal(am mancat si baut mult mai mult ieri si azi..si daia tot mai slabesc. Eu am 2 kg mai putin decat cand am ramas gravida. Mai am 2 de dat jos si fac chef...fetele sa aveti grija, cica frigul la spate ti-ar putea retrage laptele, ionela stii ceva de asta¿ Ionela laptele meu in frigi face 2 degete de smantana deasupra, apoi 2 de lapte normal, iar jos se vede 1 deget apos...e normal sa se clasifice asa¿ ![]() ![]() ![]() Noi inca stam f bine cu capitolul somn...am o papusica sfanta! doarme mult, cateodata nici baie nu-i fac ca doarme imediat dupa papa...azi ne-am plimbat la malul marii toata dimineata, iar dupamasa ne-am dus prin mall-uri.Singura graba o am cand iesim ca mi se umplu sanii si nu oriunde ma pot mulge, sau salile de lactatie mai sunt pline, si nu-mi vine a ma mulge in masina sau vreun wc, in cel mai rau caz a trebui s-o fac intr-o cabina de proba ![]() duminica placuta ![]() Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11) |
A luat f bine in greutate.
E ok cu scaunele
laptele se poate "inhiba"la stare de disconfort in sensul ca sa iasa mai greu, nu sa se produca mai putin
Se separa CUM VREA EL. La toate mamicile se face asa. Orice lapte se face asa daca nu e prelucrat ca cel din pasteurizat sau UHT
Mami fericita de
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](images/user_woman.png)
Anilansa spune:
buna dimineata
ionela... vad ca nici somn nu ai... sau ai dat ceasul cu o ora in urma... nu vrea bebe sa iasa.... asteapta ziua de 1 noiembrie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zubi/zubi.jpg)
zubi spune:
natza
Lena, esti o dulce, mersi frumos, toti bebelusii nostri sunt tare frumusei si dragi, cu Ayu am noroc mare ca e asa cuminte, a venit ieri o prietena cu un bebe de 7 luni,este asa de mare,are vreo 10 kg, si tara nazbatios, si se mira de ayu , ma intreba,auzi,dar el nu plange niciodata?ca baiatul ei,cand era de varsta lui, plangea mereu, iar pe ayu nici nu il simtitm,ca sta singur la el in patut si gongane....si cred ca asta e cea mai usoara perioad,aca poi,cand incepe sa stea in fundulet si sa mearga de-a busilea, e clar ca nu ne mai putem dezlipi ochii de la ei; eu acum sunt tare linistita,ca il pun in patut si se joaca singurel,ami plange s el ca vrea in brate, sidupa ce il iau,se linisteste repede ; a avut si el o perioada cand tacea numai in brate,cam pe la o luna, si eu eram speriata ca se invata copilul in brate
OanaB, mie mi-au trecut cam dupa o luna, dar si in luna aia, nu erau asa adevarate,adik foarte putina sangerare, spre roz...
ionela, hai ca ma pui pe ganduri, sapt viitoare merg la ocntrol la dr, la vaccin,si o s-o intreb si pe ea, el in timpul zilei papa bine, adik 150 ml la 3 ore,dar na, si mie mi se pare noaptea prea lunga pt el,fara sa pape
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hellena_d/hellena_d.jpg)
hellena_d spune:
sei, spuneai undeva ca Elena are circumferinta capului la 2 luni 60 cm, cred ca este o greseala, atat nu o are nici un matur, sau unul foarte capatanos , este insa exclus ca Elena sa aibe 60 cm la circumferinta craniana. In rest eu va doresc toate cele bune, si stai linistita ca Ela nu are nimic, e un copil superb, absolut normal, am vazut-o in poze, si din ce ai descris si tu aici, asta e concluzia mea.
Acum despre noi, Petru e bine zic eu, creste. Are 4750 la 1 luna jumatate, nascut cu 3350, ceea ce cred ca este ok, suntem in parametrii normali. De papat papa, insa puturos din fire, cateodata papa mai bine (100-120ml), cateodata mai putin bine caci adoarme (60-70ml) insa per total ajunge la un 600 ml/zi, necesarul din perioada asta.
Fetelor, stiti ceva de Hayat? Sper din inima ca ea si bebe Razvan sa fie bine; of prin cate a trecut fata asta! D-zeu sa o ocroteasca in continuare.
Noi cred ca facem botezul pe 13 nov, sper sa fie cuminte teroristul
Si acum.......
Hai Ionela si bebe Tudor!!! Te asteapta ceilalti strugurasi cu nerabdare! Mamica curajoasa, nastere usoara iti spun si "oficial" si mult noroc urez lui Tudor in viata de pe acum!
Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !
mikka11 spune:
Ionela intai bag motatele
Hai Ionela!!! Hai bebe Tudor!!!
Maria mananca intr-adevar si uda si scutecele insa azi-dimineata in timp ce sugea mi-a scos lapticul afar in jet, m-am speriat pentru ca nu a facut niciodata asa ceva, am cantarit-o si are 100 gr mai putin decat avea joi, deci nu numai ca nu a luat nimic ci a si slabit, ultimul kk era f putin si cu mucus in el. NU stiu ce sa fac, sa merg maine pediatru cu ea?
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camady/camady.jpg)
camady spune:
Neata.
Fetelor care folositi batista bebelusului cum curatati dispozitivul ala? Ca eu am incercat in toate felurile si nu reusesc.
Si inca o intrebare.Eva de o luna doarme numai si numai pe burta.E vreo problema? Am urmarit-o f. atent si nu puneam geana pe geana dar niciodata nu sta cu nasucul in perna.Ea doarme cu mine in pat si mi-e relativ usor s-o urmaresc.E vreun alt impediment inafara de sufocare?
camady's baby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Salut
Multumim Helena
Hayat e bine . Adica si ea si Razvan erau bine. Nu stiu daca au ajuns acasa deja, dar era multumita ca daduse de capatul probelmeleor, dezlegase "misterul" si Razvan era foarte bine in sensul ca manaca bine, dormea bine, era vesel si fericit. Hayat radia, era schimbata mult de la ultima discutie cu ea.
Astept si eu un semn, ca si voi, de la ei
Mami fericita de
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Anilansa spune:
camady.... ai incercat la jet ferbinte de apa ... la noi batista bebelusului e compusa din 3 componente... furtunul, si 2 dispozitive carre sunt separte unul de altul si le curat separat
ionelamaria spune:
Mikka, 100g pot fi o diferenta de la alte chestii ( unde sta cantarul, cat timp de la ultima masa, etc iar ca nu a luat in greutate de joi pana duminica nici asta nu e tragedie) Ar trebui masutrata si in lungime. Uneori cresc in lungime fara sa ia in greutate
Spun ca e bine sa o pui mai des la san si sa o tii mai mult timp treaza cat sa manance mai mult.
Scaunul cu mucus poate fi de la plans, de la o stare de disconfort...
Incearca sa insisti cu sanul si masoara fata azi, cantareste, noteaza ora si toate datele.
Camady, pentru somnul pe burtica exista doar risc de asfixie: fie regurgiteaza si aspira apoi ce a regurgitat, fie nu reuseste sa intoarca bine capul . Stiu bebel care numai asa doarme de la cateva saptamani si nu a patit nimic. Acum, atat timp cat e sub atenta supraveghere, nu are ce pati
Mami fericita de
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)