Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(125)
Raspunsuri - Pagina 6
Dbunny spune:
ce-i aia ursitoare si la ce foloseste¿
mikka eu am luat www.quaker.co.uk/oat_so_simple/products/hot-cereals/honey-and-almond" target="_blank">Quaker Oats (terci de ovaz¿¿) englezesc, cica ovazul ajuta la lactatie..il fierb 2 minute la microunde in lapte. Si migdalele ar ajuta cica...
bere nu beau sotul bea zilnic fara alcool, insa avand bule mi-e frica sa nu-i faca gaze bombonicii mele...
a mea doarme neintoarsa, zicea mama ieri: ce colici are fata ta, care trec asa de repede daca o luam in brate¿ eeeeei, m-am conformat cu cererile ei de lapte (mult si des) si vad ca n-avem treaba...
ionela nastem luna asta, da¿ oricum fara tine nu plecam la mamici
simmo spune:
Multumesc de primire, dragi mamici!
seidana, o sa vad ce date aveti voi trecute si o sa le scriu si eu intr-un mesaj pentru listuta; multumesc frumos!
ionela, nu cred ca fetele vor pleca fara tine la scutece; grupul mamicilor de sept-oct trebuie sa fie complet
loredanar si eu am avut problema asta cu eritemul fesier de care n-am reusit sa scap o luna si ceva; si cate n-am incercat... ; de cand mi-a adus sotul scutece tot de unica folosinta dar "mamia" din germania, am scapat in cateva zile - dupa doar o zi de folosinta s-a vazut diferenta - deci si eu am ajuns la concluzia ca scutecele
"pampers" erau problema! poate se gasesc si aici, nu stiu, n-am cautat, dar incearca si altceva....
racheel, multumesc, nu sunt doar in vizita, va citesc cand reusesc, dar se intampla sa fie zile in care nu intru deloc
acum intru sa citesc si noul capitol... si sunt de acord "aici naste ionela"
zubi spune:
Ollaaa
Andreea_t, foarte interesant ce spui tu, nu m-am gandit la carusel asa, pana aucm nu i-am cump, ne gandeam,dar mai amanam un pic, o sa incerc cu baloanele:)
vezi Sei,daca esti tu trista si Ela simte, evident, eu nici nu am facut vreo cmparatie sau sa citesc despre dezv copilului pe varste, sunt multumita de ceea ce face el acum, nu situ daca e in urma sau nu, atata timp cat el e vesel si fericit
May, cand Ayu e treaz se mai uita la televizor prin pasa patutului si se cearta cu aia de acolo..vorbim cu el foarte mult cand e treaz, ne pupacim si dragalasim,facem gimnastica....si mai fug de langa el dar vorbesc din bucatarie ,ca sa ma auda
hahaaaa, l-am lasat pe indi cu el un pic,si au tot vb ei amndoi pe canapea,fata in fata,si Ayu inca gangureste de zor,iar tati doarrmeeeeeee si el ii da palme peste fata
May3 spune:
voi dati suzete la bebei?
si daca da, de care?
normala sau orto?
eu azi am incercat-o cu amandoua, dar ii acopera partial nasu.
si aia orto cum se baga, cu partea taiata asa in sus?
e prea mica pt suzi?
ca vad ca am si eu liniste cu ea in gura.
si daca i-o dau de acum, cand i-o dau? mereu sau cum?
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
seidana spune:
May .. bv pt Bea.. e tare.. asta imi e si mie Elena isi tinea capul la o luna..acum nu... poate nu vrea de nervi , nu stiu , la aducerea in fund il tine aproape drept..
Zubi stiu ca ma simte ca sunt trista. nu il compari pe Ayu, dar tu regasesti ce trebuie sa faca in ce zic fetele, aca toti ar zice ca bebe lor sta in fund si Ayu nu.. nu te-ai ingrijora? mai ales daca stii ca a avut pb la nastere care pot afecta?
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
seidana spune:
May .. noi avem si orto si rotunda..sunt mari ambele , noi nu luam niciuna (avem 3 primii pasi, 1 orto, 1 rotunda, 1 rotunda din latex, 1 chicco, 1 avent, 1 nuk)
Fata mea mi-a demonstrat ca nu e proasta doar plina de nervi si personalitate.., si-a ridicat capul sus de cateva ori , dupa care l-a lasat jos si a inceput sa urle..
Ramane sa invatam a ganguri
andreea_t spune:
May, eu dau suzeta, pe cele orto nu le vrea de niciun fel. Am unele de la avent mici cu scobitura la nasuc pe care i le dau cand are colici sau daca e nervos sau prea obosit si il mai calmeaza, dar niciodata ca substitut de hrana. Le ia doar in momente foarte critice, in rest le arunca.
Din cate stiu eu dupa o luna e ok suzi.
Am facut programul de seara cu exercitiile si am pus baiatul pe burtica si a ridicat capul si m-a privit. Sa-l manance mama pe el de dulce.
Cea mai fericita 21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!
zubi spune:
Sei, nu am vrut sa te supar sau sa zic ceva sa te superi:(, doar amvrut sa nu te mai stiu ingrijorata mami...hai sa zic ce face Ayu acuma,la 8 saptamani:
- caputul il tine,dar se mai balangane uneori, cum a zis lali, ca un catel de pe bordul masinii, nici chair asa,are momente cand il tine drept ca un cocostarc mult timp,si omente cand si-l misca...
- gongane, adik rar zice aguuu, ingiii, el zice mai mult, cand ne aude pe noi vorbind in jurul lui, oo, oo..e asa dulce..asa scurt zice...si mai tipa cand e nervos sau cand nu il bagam in seama
- rade, in special la tati...si la mami , dar mai rarut, tati e si mai nazbatios si il face mai mereu sa rada
- se chinuie sa s eintoarca de pe spate pe o parte, reuseste de cateva ori
- cand il pun pe burtica, dar nu des,doar la amsaj si dupa baita un pic, sta in maini si isi ridica cat mai sus piciorusele
- cand plange, tace la sssssssttt
- cand sta pe spate, tati il prinde d emanute si el se ridica un pic, asta face cu el de la vreo luna, dar atucni il ridica el,si tati zicea..unu doi si..si Ayu deschidea gurita ca stia ce urmeaza, acum, tati doar il tine de manute si el stie,si se ridica un pic singurel
Altceva nu mai imi vine in minte,dar ca progrese,cama stea sunt...speram ca suntem in grafic::)))
De ex, Sei, ai zis tu ca scoti limbuta ala ea,si ea o scoate cand te vede pe tine,eii si de cand am citit, incerc si eu,dar Ayu nici gand sa scoata limbutza ..asa ca asta e cu ei, fac ce vor si cand vor
fug acuma,ca facem baitza, incerc sa ii mais chimb programul treptat,sa ii fac baita mai devreme, aricum am mai avansat, acuma pe la 11 suntem gata cu totul si el adoarme
Noapte buna dragi copii
seidana spune:
Zubi.. , esti o scumpa.. cred ca majoritatea piticilor sunt in capul meu, ar trebui sa ma retrag de pe forum sa nu va molipsesc cu nervii mei.., pana ma calmez evident..
Intrebare ???????????
Copii vostri se sperie ?
Noi de la vaccin ne speriem f tare si des si ciudat.. adik e cam ca si reflexul MOro, insa .. nu e ductie si abductie, isi ridica mainele deasupra capului,larg deschise, degetele deschise, face ochii mari, si respira alert si parca sufocat... se uita in camera intr-un punct fix, dar daca o mangai isi revine, (in primele zile dupa vaccin si plangea apucat).. si aceasta sperietura poate tine si secunde bune, poate si chiar un minut..
Daca o mangai sau o iau in brate tace si de cele mai multe ori se sperie cand o las din brate , o pun in pat, pe masa...
IONELA stii ce poate fi?
A meu si mama zic ca sunt spirite pe care ea le vede si sa o duc la biserica.., o sa o duc.. insa parca eu nu cred in asa ceva..
Anilansa spune:
Buna dimineata
o cafelutza?
Azi sunt mai bine,asera mi-a tinut locul sotul si m-am dus sa iau piine, o gurra de aer proaspat face minuni
cred ca incepe si la noi pusseul de crestere ... ieri Miruna a papat la 1 -1.30, maxim 2... ea care manca la 3 ore, 3.30....patutul ieri a avut tep mari ca numai in brate a dormit, oare o fi fost si de la starea mea de butoi...vad ca azi a revenit la obiceiuri mai buna...adica doarme in patut acuma.
Darius e si el un pic mai bine ...
si acuma sa imi zic si eu offul..., pareri despre cresterea si educarea copiilor de la bunic si sot
1. mama mea... sa pun fata sa doarma si pe spate cu capul drpt ca sa nu aiba capul tuguiat, de ce o tin in brate tota ziua si la primul scancet o iau
2. soacra mea ... am invatat-o fff pros pe Miruna in brate, la Darius sa nu il mai cert ca nu strange juacaiile,nu mananca tot sau tipa ca o sa devina gelos pe miruna, sa ii dau si lui atentie si sa nu il pedepsesc... of si numai eu stiu cum ma impart in doua
3.sotul ...la el e putin...a prinso pe ficasa intr-o faza proasta, mancare la san la o ora si apoi boceala de soprana de ziceai ca o taie careva ... si imi zice, Mami ma duc sa iau LP ca toate nu se satura de plange atata... ei dar iam aratat ca am lapte