Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

somleac te admir super mult
bravos tie
auzi si singura cu 5 copii si dadaca de serviciu
esti de 3ori femeie clar
jos palaria
hai ca poate la vara viitoare ne vom cunoaste si noi
tu dai remediile homeopate la toti copii si functioneaza mereu?
ai un medic pediatru homeopat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irina sa vezi cum e cu petra
daca o lasa acasa la noi
deci in mediul ei
cu oricine
nu zice nici pas
cand a muscat-o cainele pe antonia
a trebuit sa o las urgent
la cineva
si am prefgerat sa o las la una din nasici
acasa
mare gresealaaaaaaaaaaaa
a plans intr-una si a vrut numa in brate
eu cred ca mediul ei este secretul
trebuia sa ai macar pernuta ei ...paturici ceva
poate ar fi fost altfel
da e greu la inceput
apoi se va obisnui
antonia nu era asa
ea statea oriunde cu oricine pana pe la 1 an
apoi nu mai vroia la nimeni
acu iar merge cu oricine
deci se vor schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata mamici!
Dau cafea!!!!!!!!! cine doreste?cine pofteste?

Eu nu as mai bea cafea, cind o citesc pe somleacma incarc cu energie!
Esti fantastica mami! Stii tu de ce!?!?

toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Eu vreau! Neatza!
Vad ca Andra are obicei se scoala la 3-4 si papa... Faza e ca se scoala urland de foame, la fel si dimi...Dar seara nu vrea mai mult...Aseara a papat un pic de carnitza de pui cu painica si pe urma 200 ml laptic cu cereale .... si tot s-a trezit
Pup! ma duc sa vad ca fac azi....
La noi ploua de zici ca locuim cu Strumph la Londra!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Eu vreau! Neatza!
Vad ca Andra are obicei se scoala la 3-4 si papa... Faza e ca se scoala urland de foame, la fel si dimi...Dar seara nu vrea mai mult...Aseara a papat un pic de carnitza de pui cu painica si pe urma 200 ml laptic cu cereale .... si tot s-a trezit

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

sper ca ti-a placut cafeluta.
O zi buna..sa ai mult spor.

Si I s-a sculat la 2 a papat muuuult mai bine decit seara sin, ..cu toate ca laptic era. dar na...daca a razbit-o foamea atunci, pe mine nu ma deranjeaza doar sunt la dispozitia ei non-stop
maduta_bra am luat si eu cereale de orez cu mar de la milupa...dar cupa in ele nu au?ca eu nu am gasit. Si ce naspa arata zici ca e slot de dat la purcei I-am facut lui I acum de dimineata cu fructe, a ras 100 ...sper sa nu se umfle alea in burtic Mi se par ok, dar parca tot biscuitii ii prefer, sau sunt eu mai

Brinza de cite ori avem voie sa le dam? pe zi?pe saptamina?sau in fiecare zi..nu se constipa? Eu pina acum i-am dat cam o data la 2-3 zile in fructe adaugata si a fos ok. As putea sa-i dau mai des?

Daca imi papa 100 fructe dim, si la prinz vrea mai mult de 180 legume(ieri nu am facut mai mult de 180 si ar mai fi vrut, astazi am scos paharele de 220 la interval) pot sa-i dau si ceva la 17? iaurtel ceva? sau inca nu? Aaaaaaaa eu carne inca nu i-am dat De la 7 luni (adica cu 1 nov incep)Deci??? ce sa fac?
Madutza sa nu ma ceri ca nu i-am dat carnita inca, dar am si eu fixul meu..na

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Eu vreau! Neatza!

mami de fete frumoase:

sper ca ti-a placut cafeluta.
O zi buna..sa ai mult spor.

Si I s-a sculat la 2 a papat muuuult mai bine decit seara sin, ..cu toate ca laptic era. dar na...daca a razbit-o foamea atunci, pe mine nu ma deranjeaza doar sunt la dispozitia ei non-stop
maduta_bra am luat si eu cereale de orez cu mar de la milupa...dar cupa in ele nu au?ca eu nu am gasit. Si ce naspa arata zici ca e slot de dat la purcei I-am facut lui I acum de dimineata cu fructe, a ras 100 ...sper sa nu se umfle alea in burtic Mi se par ok, dar parca tot biscuitii ii prefer, sau sunt eu mai

Brinza de cite ori avem voie sa le dam? pe zi?pe saptamina?sau in fiecare zi..nu se constipa? Eu pina acum i-am dat cam o data la 2-3 zile in fructe adaugata si a fos ok. As putea sa-i dau mai des?

Daca imi papa 100 fructe dim, si la prinz vrea mai mult de 180 legume(ieri nu am facut mai mult de 180 si ar mai fi vrut, astazi am scos paharelele de 220 la interval) pot sa-i dau si ceva la 17? iaurtel ceva? sau inca nu? Aaaaaaaa eu carne inca nu i-am dat De la 7 luni (adica cu 1 nov incep)Deci??? ce sa fac?
Madutza sa nu ma ceri ca nu i-am dat carnita inca, dar am si eu fixul meu..na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neatza, am scris un mesaj lung si Victor mi-a dat delete.

Aseara am disparut ca magarul in ceata ca am adormit cu cartea in mana si nici n-am apucat sa beau din vinul ala decat o gura.

Lavi ma gandeam pe joi, vineri sa iau banii ca raman falita dupa ziua lui Matia. Da stiu ca ai nostri sunt in aceeasi zi.

Multumesc de aprecieri fetelor, sunteti dragute. Nu sunt eu chiar asa grozava, doar am mai multa experienta.

Cami da, da si iar da.
Da tratez pe toata lumea cu homeopate si de toate celea de la pneumonii, bronsite, laringite, enterocolite pana la diaree, constipatie, viermisori, lovituri ....

Da , dau rezultate, pe Matia l-am tratat de pneumonie cand medicul pediatru mi-a zis ca trebuie de urgenta internat si pus pe perfuzii, pe Vic de bronsita la 6 saptamani. Vic nu a luat niciodata antibiotic, Matia si Daria doar o data pentru o otita din aceea luata din balta si Alex pentru o enterocolita dizenterica. Sa nu-ti imaginezi ca ei nu se imbolnavesc, cei mici sunt cu muci din toamna pana in primavara, dar asta e , merg pe ideea sunt mucii nostri crescuti in ograda noastra trebuie sa avem grija de ei.

Da am un medic homeopat super , am o relatie speciala cu el, dar nu mai apelez la el decat pentru chestii foarte grave ca in rest ma descurc singura. Cu homeopatia e mai complicat ca remediile trebuie mereu schimbate in tratarea unei boli. Deci nu-i suficient sa mergi la doctor sa primesti un tratament si cu asta basta. Ele se schimba si de azi pe maine si ritmul in care le dai asa ca trebuie mereu sa tii legatura u homeopatul.

Irinuca nu stiu ce sfat sa-ti dau ca eu nu am prea lasat copii la nimeni ca n-am avut la cine.Daca a trebuit sa plecam totusi si noi am dus pe cineva acasa la noi.

Ma duc sa-mi strang prin casa.

O zi minunata.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

cum sterg si eu primul mesaj? ca facui o gafa...si cine vine sa faca un capitol nou?vreau sa scriu si nu am unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata!
La multi ani Anastasia de Roxy , e azi Sf Anastasia, sa cresti sanatoasa, frumoasa si plina de noroc!
Catank, eu am bagat si carnita si de 3 zile si iaurt la 17. Simplu nu i-a placut, asa ca ieri am facut un fel de smoothie cu avocado si cereale cu mar fara gluten (deocamdata) de la Organix, mai bio asa (se gasesc prin farmacii). Azi vreau sa ii pun banana la iaurtel, ca de mult n-am bagat ceva nou (adica de 4 zile de cand cu iaurtelul).
Andreea, fier se da zilnic pana implineste 1 an, eu nu dau calciu sau vitamina C.
Somleac, si eu te admir, uneori mi se pare ca "you're not for real" - noi ne plangem aici cu greutati de la 1 bebe, iar tu ai 5 si ne calmezi pe toate, si mai ai si timp de aerobic si serviciu si vin si carte si curatenie si fugarit soricei - Chapeau!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Catank la mesajul tau sus la iconite este o foaie cu un stilou, acolo poti edita raspunsul.

Nici eu nu-i dau Ilincai carne decat dupa 8 luni. Si nu-i dau nici suplimente de fier sau Ca, i-am facut analizele si sunt bune.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput