Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetele cu probleme dintzesti de ce nu incercati si cu chamomilla?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

am reusit l-am scos , am folosit peretele de pe terasa. Ce bine ca n-am dat culoare la casa. Na acum de chiar bag un vin si probabil un film sau citesc ceva ca am o carte super.

Dya incearca si cu remediul ala homeopat. Eu cand am avut probleme cu ai mei asa nasoale ii puneam in sling si ma plimbam cu ei prin casa sau pe afar, depinde ce anotimp era, Apropierea de tine sigur il va ajuta.

Lavi ce faci? Saptamana viitoare ce zici daca-ti fac o vizita?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Lavi ce faci? Saptamana viitoare ce zici daca-ti fac o vizita?[/teal]

pe bune???? sau iar doar spui???
PSL avem copilasii nascuti in aceasi zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Lavi ce faci? Saptamana viitoare ce zici daca-ti fac o vizita?

Sincer am toate sansele sa doar o spun. La cati sefi am..., dar imi doresc sincer sa o fac si daca nu intervine ceva chiar am s-o fac.

pe bune???? sau iar doar spui???
PSL avem copilasii nascuti in aceasi zi

Sincer am toate sansele sa doar o spun. La cati sefi am...nici nu-i de mirare, dar imi doresc sincer sa o fac si daca nu intervine ceva chiar am s-o fac.[/teal]

Mergi la inceput

ar fi fain. pe cand te gandesti?? doar luni sa nu fie

Mergi la inceput

miki multumesc pt poze!! foarte frumoase baile,camerele finute, simple si cu bun gust! cat de pretentioasa e culoarea la podeaua din dormitor??

fetelor ati reusit sa imi schimbati fixatia de a avea totul pe wenge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello ladies!
Va spuneam ieri ca o las pe Daria la o matusa cat ne ducem noi la un restaurant cu finii. Am lasat-o si ... Esec total!
Dupa 1 ora jumate m-a sunat matusa ca nu stie ce sa-i mai faca. Fata mea se auzea de pe scara blocului cum plangea :(
Cand m-a vazut, intindea manutele spre mine si a inceput si mai tare sa planga, ca nu o luam mai repede in brate. Mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o cat era de suparata. Am luat-o in brate si s-a linistit imediat. Doar mai suspina din cand in cqnd si se uita la mine sa fie sigura ca sunt acolo. Imi venea si mie sa plang , mai mult ca ma gandeam cat o sa mai plangem amandoua cand o s-o las la bunici
M-am intors cu ea la restaurant, am mancat repede si am plecat acasa.

Mamicilor, spuneti-mi cum sa fac? Sa mai repetam figura, pana se obisnuieste cu matusa? Dar pe perioade mai scurte (mai putin de 1ora) sau pana da ea semne de neliniste.
Problema este ca pt Daria casa era straina, iar pe matusa o vede cam 1data la 2 sapt. Nici pe matusa nu o pot aduce la noi acasa, ca are si ea tabieturile ei, nu as vrea sa-i cer prea mult, desi o iubeste foarte mult pe Daria. Aseara mai avea putin si plangea si ea, ca a plans Dari.

Iar sunt la tara!

Somleac, savureaza in tihna vinul! E rosu, demidulce?

Pup. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara fetelor!

ma bag la un grey...dar am intrat repede sa va zic ca eva s-a ridicat singurica in picioruse astazi tinandu-se de gratiile de la patutz! suntem tare mandrii de ea!

ba pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

leeloo felicitari pt primii pasi

mada offffffffff si mie imi face petra faze din astea
si inca nu se vad dintosii
da cand s-or vedea pazea
tot nedormita voi fi
antonia a fost super cuminte
ii ieseau dintii fara nici un bai
nu a [plans decat f putin la canini
a facut doar stari subfebrile