Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

va spuneam ca am dispatrut doua zile deoarece am venit in cta- aici m am nascut-desi traisc in bucuresti de mai bine de 8-9 ani- sa mi anunt parinti si prietenii apropiati de vestea cea mare.

Vom avea un baietel!!!!!!!!!!! Cel putin asa zice ecografia ca este un baietel, sanatos si normal frumos ca este al nostru:D

Nu mi am vazut tatal atat de fericit cred ca niciodata, mai venea si se aseza langa mine si imi punea mana oe burtica, si ii soptea sa se faca mare ca sa l plimbe si sa l ia in curte cu el sa se joace, va spun ca nu am crezut ca va fi chiar atat de incantat. Este si foarte grijiliu acum, sa manac sa ma imbrac si tot asa, numai sa nu i fac rau nepotelului pe care il asteapta cu atat de mult drag.

Aever nici eu nu sunt casatorita, insa ne iubim si sincer decat sa e grabim si sa facem ceva doar sa fie facut le luam incet si cu calm. Noi avem deja apartamentul si masina, astea le am rezolvat anul trecut, o rezolvam noi si nu nunta:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Maine ma duc la ecografia pt dublu test si imi voi recolta si sange, atat la regina maria, cat si la synevo pt vreau sa fiu sigura se rezultate. Dupa ce am patit cu regina maria, mai bine fac dublu totul.

Ecografia o fac la Dr Iosup, am facut o deja si la dr ginecolog si mi a spus ca totul este tare bine dar daca tot imi facusem deja programare si la dr Iosup sa ma duc ca nu strica, ca are totusi 3 d si il vad pe bebe mai clar:D

Va pup cu drag si ne "vedem" maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Josefine tu scrii si pe forumul loteristilor?

Da, uneori:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

va spuneam ca am dispatrut doua zile deoarece am venit in cta- aici m am nascut-desi traisc in bucuresti de mai bine de 8-9 ani- sa mi anunt parinti si prietenii apropiati de vestea cea mare.

Vom avea un baietel!!!!!!!!!!! Cel putin asa zice ecografia ca este un baietel, sanatos si normal frumos ca este al nostru:D

Nu mi am vazut tatal atat de fericit cred ca niciodata, mai venea si se aseza langa mine si imi punea mana oe burtica, si ii soptea sa se faca mare ca sa l plimbe si sa l ia in curte cu el sa se joace, va spun ca nu am crezut ca va fi chiar atat de incantat. Este si foarte grijiliu acum, sa manac sa ma imbrac si tot asa, numai sa nu i fac rau nepotelului pe care il asteapta cu atat de mult drag.

Aever nici eu nu sunt casatorita, insa ne iubim si sincer decat sa e grabim si sa facem ceva doar sa fie facut le luam incet si cu calm. Noi avem deja apartamentul si masina, astea le am rezolvat anul trecut, o rezolvam noi si nu nunta:D

Te invidiez sincer pentru ca ai o familie asa de iubitoare si de intelegatoare. Ai mei vad ca-s blocati in ideile astea super traditionaliste si sunt tare rigizi. Adica dupa ce traim ca o familie de cel putin 6 ani si vad ca sunt iubita si tot ce decurge din astea, tot se agata cu disperare de casatoria oficiala ceea ce mi se pare absolut stupid. Insa stiu ca-si doresc mult un nepotel sau nepotica si stiu sigur ca o sa-l iubeasca din tot sufletul insa asta e, tre sa am si eu rabdare cu ei sa se obisnuiasca cu ideea.

Ma bucur ca sunteti bine si fericiti cu totii si ca bebe e sanatos si bine primit. Si de fapt si mai sus cand am zis ca te invidiez de fapt tot ca ma bucur vroiam sa spun.

Apropo, am asa niste ganduri pasnice si atat de multa rabdare zilele astea. Nu stiu ce se petrece cu mine. Parca as vrea sa fie toti oamenii fericiti, cel putin cat sunt eu acum. Sunt asa binevoitoare cu toata lumea si cred ca as fi in stare sa dezamorsez cam orice conflict ar vrea sa izbucneasca. Cel putin asta e senzatia, pana la proba contrara.

Andreea, 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor.
Scuze de absenta mea, dar acasa nu prea am timp sa intru pe net. Ma tine Edi destul de ocupata. Si cum nici greturile nu mi-au trecut va dati seama.
Azi m-am programat la TT. Ma costa 200 de lei, analizele de sange si eco. Mai am ceva timp pana in data de 16 , dar o sa rezist.
Bine venit, fetelor noi si va doresc o sarcina si o nastere cat mai usoara. Si bebei sanatosi, frumosi si destepti.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Andreea, eu cand mi-am facut nunta mi-am facut rochia la o croitorie, si am iesit mult mai ieftin. E frumoasa si e pe masura mea.
Si eu sunt de parere sa ai rabdare si sa le faci pe toate pe indelete, ca prin emotiile acestea nu mai treci. E frumos sa iti organizezi nunta.
Fini nostrii au facut prima data cununia civila iar anul urmator nunta relegioasa, si sa stii ca a iesit perfect. Nu a fost asa de mult stres sa ajungem la timp de la stat la biserica, si nici nu am fost asa de obositi. Poate ca e mai bine prima data cununia civila si pe urma cea religioasa, cand va simtiti voi in stare si cand doriti. Oricum iti doresc distractie placuta.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna ziua burticute!
Va doresc sarcini usoare, la termen si bebelusi sanatosi!

vreau sa felicit o burticuta draga mie :
Astero!!!!!!! felicitari pentru sarcina si bebelus sanatos!!!!!!!
Tu sa ai sarcina usoara si minunata ta fetita sa se bucure si ea ca se mareste famila!
Te pup si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Josefine tu scrii si pe forumul loteristilor?

Da, uneori:))
Si eu, uneori :))
Daca nu te deranjeaza am o intrebare, eu sunt in Europa pentru anul ce urmeaza si folosesc asigurarea Blue Cross din America, ai idee cam ce costuri legate de sarcina/nastere sunt acoperite in America?
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Am o intrebare:mai este o burticuta pe aici care nu poate sa doarma?am mai bine de 4 saptamini de cind noaptea mea e redusa la 4,max. 5 ore de somn.Ajun vinerea la servici zombie curat.
Pina acum am reusit sa fiu calma,stau pur si simplu in pat si astept sa treaca timpul.Dar incepe sa ma oboseasca mental faza asta.
va pup,o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Va multumesc din suflet pentru gandurile frumoase, rugaciunile si grijile pe care vi le-ati facut pt noi. SUNTEM BINE!

De dimineata ne-am externat. Doamne ce bine e acasaaaaaaa!

Am vazut ca sunt multe gravidute noi. Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Ramonika mersi pt ca ai preluat stafeta cu crearea noilor capitole.

Va pup dulce si ma bag un pic la somn, ca asa de mult mi-a lipsit patutzul meuuuuu

Vorbim mai pe seara, sa recuperez si eu ce ati mai facut.

Elly 13+ si Babyboom

Mergi la inceput