Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Multi inainte!

Ei, s-au dus greturile, eu ma lupt cu ele. Dar macar sper sa fie fetita;) ca parca asa am citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

De unde sa se duca aever...credeam eu ca am scapat si ieri am zacut in pat toata ziua chinuita de ele si de o durere de spate capatata dupa ce m-a tras curentul la un party.
Josefine tu scrii si pe forumul loteristilor?

Elena 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Mda...si eu vad ca am azi. Nici nu prea mi-e foame si cred ca si de-aia ma tot apuca. Of, sper sa treaca ele de tot pana se implinesc 3 luni. Sa zicem ca pana atunci au voie sa ne mai sacaie.
Cred ca ma duc sa ma intind un pic in pat, m-a lovit somnul dupa atatea ore treaza(adica de la 6 dupa ora veche)

Andreea, 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Buna,
Ma treceti si pe mine pe listuta voastra? UM August3,DPN Mai 9.Am facut ultrasound la 10 saptamini si 4 zile,si din nou la 12 saptamini si 4 zile.Analizele la singe au iesit ok,au repetat blood count la 12 saptamini.Mi-au spus ca s-a coalugat singele si nu au reusit sa faca analiza asta.Deocamdata mi s-a indicat sa iau "baby aspirine" 81 mg zilnic.
Urmatoarea intilnire cu doctorul va fi la 16 saptamini,iar pe bebe probabil o sa il vedem la 20 de saptamini.Asigurarea mea acopera testul integral,nu am avut double test acum la 12 saptamini.
Eu am trecut de greturi,s-au oprit prin saptamina a 9-a.Am trait cu lapte acru si mere verzi pentru o perioada.Acum e bine daca maninc putin si nu miroase a carne.
Va doresc o zi frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Buna,
Ma treceti si pe mine pe listuta voastra? UM August3,DPN Mai 9.Am facut ultrasound la 10 saptamini si 4 zile,si din nou la 12 saptamini si 4 zile.Analizele la singe au iesit ok,au repetat blood count la 12 saptamini.Mi-au spus ca s-a coalugat singele si nu au reusit sa faca analiza asta.Deocamdata mi s-a indicat sa iau "baby aspirine" 81 mg zilnic.
Urmatoarea intilnire cu doctorul va fi la 16 saptamini,iar pe bebe probabil o sa il vedem la 20 de saptamini.Asigurarea mea acopera testul integral,nu am avut double test acum la 12 saptamini.
Eu am trecut de greturi,s-au oprit prin saptamina a 9-a.Am trait cu lapte acru si mere verzi pentru o perioada.Acum e bine daca maninc putin si nu miroase a carne.
Va doresc o zi frumoasa in continuare

Felicitari, felicity , pt. sarcina. Sa fie intr-un ceas bun.

Mi-a sarit in ochi urarea din titlu de la aspirante si am zis sa te felicit aici. Ma bucur pt. tine!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Multumesc abramburika- va pup pe toate pe burtica,nastere usoara si bebei frumosi si necolicosi va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

saru'mana, sa te auda Dumnezeu!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

felicity bine ai venit. esti in listuta.

elly??? esti ok?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Bun venit noilor burtici!
Andreea nu trebuie sa te gandesti la gura lumii...trebuie sa te faci exact ceea ce simti
Virginia felicitari pentru baietel! Eu la fetita am aflat la 12 saptamani sexul.
Corina si eu o sa fac 4 d! Urmeaza saptamana viitoare sa imi fac analizele de sange pentru dublu test si apoi sa ma programez la ecografia de interpretare. Eu am de gat sa fac toate investigatiile posibile pentru ca asa le-am facut si la prima sarcina.
Noi tocmai ne-am intors de la munte unde a fost super, ne-am plimbat cu telecabina, ne-am balacit in piscina...oare cum o sa ma descurc eu cu doi copii?
Elly unde esti? Ne lipsesti!!!!Esti bine?

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

dragele mele burtici, mi-ati lipsit

eu am disparut 3 zile de pe forum insa v am citit cu drag de pe telefon.
Felicity bine ai venit!!!! Sarcina usora si un bebel sanatos iti doresc.

Elly unde esti? Sper sa esti oki!!! Te asteptam cu mare drag inapoi.

Mergi la inceput