Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

virginia sigur va fi totul ok. nu ti-a zis sexul? ca sunt curioasa daca poate vedea sexul asa devreme cu ecograful lor "bazat".

aever bafta la pregatiri nu stiu sa-ti recomand restaurante, magazine etc, ca nu-s din Bucuresti. insa pot sa-ti spun ca se poate scapa ieftin cu o nunta, noi asa am facut. am imprumutat rochia de mireasa, am mai facut noi ce s-a putut si ne-am descurcat.

josefine bine ai venit.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

mai ai varianta inchirierii rochiei.pe net gasesti multe site-uri care se ocupa de inchirierea rochiilor.uite de ex pe site-ul asta au preturi ls inchirieri intre 400-800 lei http://www.preciouslook.ro/inchirieri-rochii-de-seara.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

'Neata burtici!
Nu am scris ieri, a fost din nou " una din acele zile", dar v-am citit cu drag. La mine e parca tot mai rau, imi e greata toata ziua, la prima sarcina imi era doar dupa-masa, mi-e si groaza de intorsul la serviciu, de gandul ca se termina luxul cu aruncatul de pe un pat pe altul cand imi e rau. Mama imi monitorizeaza culorile fetei si-mi zice: "Acum esti alba, acum galbena, acum verde" - ma transform ca si cameleonul :) si nu trece cu nimic, am tot citit trucuri pe net dar nu functioneaza!!!! Asta este, capul sus, privirea inainte si mergem mai departe ca bebe merita orice! Poate solutia e sa-l vad si eu pe bebe, ca si Aever si..trece greata, trece tot .

Crisdima, mai degraba felicitari tie ca ai mai avut entuziasmul de a concepe inca un bebe dupa 10 ani, mi se pare curajos si iti doresc sa fie un Tudor sau o Diana frumos/oasa si sanatos/oasa.

Ramonika, la capitolul "intors la munca" mi-ai dat tu curaj mie pana la urma , eu voi sta totusi 6 luni hihi (mare diferenta!:).
Cat despre eco 4D, la noi s-a meritat cu varf si indesat, a fost o experienta deosebita si n-as putea sa ma abtin nici acum, la bebe 2. Am vazut-o pe bebita in timp real, i-am vazut miscarile si toate expresiile fetei, ba chiar am fost capabili sa ne dam seama ca seamana perfect cu Papi, a masurat-o, a "cantarit-o", tot setul, si la sfarsit am plecat acasa cu inregistarea intregii sedinte cu muzica noastra pe fundal (am dus un dvd cu muzica selectionata de noi), 2 poze in rama si restul (vreo 100) pe un cd, cadouri (cateva scutece, lapte pt bebe si nu mai stiu ce), un ursulet cu bataile inimioarei bebitei noastre (ceea ce mi s-a parut super!) si...cam atat. Aaa si in plus am avut posibilitatea sa facem live broadcasting, adica am ales 10 persoane care au vazut in direct sedinta pe internet, ceea ce a fost nepretuit pentru noi, fiind departe de tarile de bastina. Pentru noi a fost foarte emotionant, eu am plans cand am vazut fatzuca si mutritzele dulci ce le facea, parca doar atunci mi-am dat seama ca mai! chiar am o fiinta umana in mine, m-a lovit asa, dintr-o data!

Aever, de ce nu iei in calcul posibilitatea unei mese simple la un restaurant dragut, doar cu cei foarte foarte apropiati, asa cum mai sugera cineva pe aici - de costat oricum va costa ceva, dar nu asa mult ca o nunta mare si...e o data in viata, nu? (ma rog, asa se spunesi asa iti doresc) Multa bafta cu organizatul si nu te stresa prea tare!

Elly, nu mai dai niciun semn? Sper ca e totul in regula cu voi, asteptam vesti!

Ok, cam atat, felicitari celor cu eco recente si bebei frumosi si sanatosi, bun venit burticilor noi!
Sa aveti o zi excelenta si fara greturi!

Corina, mami de Bubulina 10 luni si acum 6+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita
Cat despre eco 4D, la noi s-a meritat cu varf si indesat, a fost o experienta deosebita si n-as putea sa ma abtin nici acum, la bebe 2. Am vazut-o pe bebita in timp real, i-am vazut miscarile si toate expresiile fetei, ba chiar am fost capabili sa ne dam seama ca seamana perfect cu Papi, a masurat-o, a "cantarit-o", tot setul, si la sfarsit am plecat acasa cu inregistarea intregii sedinte cu muzica noastra pe fundal (am dus un dvd cu muzica selectionata de noi), 2 poze in rama si restul (vreo 100) pe un cd, cadouri (cateva scutece, lapte pt bebe si nu mai stiu ce), un ursulet cu bataile inimioarei bebitei noastre (ceea ce mi s-a parut super!) si...cam atat. Aaa si in plus am avut posibilitatea sa facem live broadcasting, adica am ales 10 persoane care au vazut in direct sedinta pe internet, ceea ce a fost nepretuit pentru noi, fiind departe de tarile de bastina. Pentru noi a fost foarte emotionant, eu am plans cand am vazut fatzuca si mutritzele dulci ce le facea, parca doar atunci mi-am dat seama ca mai! chiar am o fiinta umana in mine, m-a lovit asa, dintr-o data!

Doamne, cat de frumos!!! Asa ceva mi-ar placea si mie, mai ales daca bb e perfect sanatos!
Si eu ma lupt cu greata si curatenia, in tandem. Mai beau o gura de limonada, mai aspir si tot asa... La sarcina pe care am pierdut-o n-am avut starile astea, asa incat ele sunt o bucurie pentru mine, o incurajare ca totul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Mmamita, daca nu ai nici o strangere de inima sa iei un medicament atunci cand e necesar, vezi daca doctorul tau iti poate da zofran. Dupa ce trei saptamani am mancat numai crackers, ieri nu am mai rezistat si am luat o pastila. Sentimentul de a fi normal e priceless. Pur si simplu mi-a disparut orice rau. Sper sa ma tina. Vitamina b6, 25 mg dimineata si seara iar ar ajuta. La mine a fost frectie la picior de lemn cu vit b6, dar la tine poate functioneaza. Eu nu am nimic impotriva luarii de medicamente atunci cand sunt puse in balanta riscurile si beneficiile. Ma rog, tu stai si acasa, eu nu pot.

Clara, da, am auzit ca sunt state unde se fac mai multe ecografii si analize. Nu e cazul aici la noi. :( asta e, nu prea pot sa fac nimic. O sa mai citesc sa vad exact ce analuze se fac prin alte parti.

Oo, nunta e un subiect asa frumos. Parerea mea e sa faceti acum repede cat nu se vede sarcina. Subscriu la o nunta micuta si cocheta, mai mult ca o petrecere intre cei dragi. Rochia o poti inchiria, sau sa iti faci la croitoreasa ceva chic. Am numele croitoresei, e in bucuresti, care i-a facut rochia finei mele si rochia unei prietene.

Sa aveti un weekend linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Dragelor, multumesc mult pentru sfaturi, observ ca pt toata lumea nunta e chiar un subiect frumos. O sa apelez cu incredere la voi daca o sa-mi vina vreo idee si o sa stiu ce vreau. Josefine s-ar putea sa-ti cer numarul si numele croitoresei, insa momentan nu-s sigura ce vreau si nu vreau sa incurc pe nimeni. Am stat si m-am mai gandit dupa ce m-am uitat pe site-uri, dupa cum simt eu asa si dupa cum am vazut ca sta treaba, ori faci o nunta glamour si nu te uiti la bani, ori nu mai faci nimic sau cel mult cheful in familie de care ziceati. Pai daca ma straduiesc sa iau o rochie e alergatura cam indiferent ce rochie iau, trebuie oricum mers la un coafor chiar daca e unul mai ieftin. Si pana la urma mie una cel mai mult imi displace alergatul si daca tot trebuie sa alerg mai bine sa alerg pentru ceva absolut deosebit sau mai bine deloc. Chiar mi-ar parea extrem de rau sa alerg si in final sa-mi iasa o nunta urata, sau saracacioasa pt ca n-am avut bani. Asa gandesc eu acum. Nu ca ma dau banii afara din casa, dar sincer decat sa-mi para rau ca am alergat si ca nici n-a iesit mare lucru, mai bine ma abtin de la nunta. Rochia de mireasa mi-am dorit-o insa intr-adevar nu ma gandeam la o cine stie ce super rochie ci la ceva mai discret asa, gen zanuta. Ceva simplu si usor vaporos, fara corsete, fara arcuri de-alea dedesubt sau paiete.

Uite ce am decis azi: Sa facem cununia civila anu asta, pana in anul nou adica. El zicea mai bine in ianuarie, eu ziceam ca oricum nu-i mare lucru si sa scap de o grija. Si pt asta ne trebuie numai niste hainute decente(ceva discret si bun), verighete si nasi eventual. Si cu religioasa si party mai vedem. Pana una-alta azi am fost sa vedem o casa, ne-a placut foarte mult si cred ca o cumparam. Asteptam calculul de la consultantul financiar sa vedem cam cat ar fi rata si cred ca sapt viitoare sau cel tarziu peste 2 sapt semnam precontract. Deci oricum acum adio bani de nunta. Si poate pana la urma facem nunta odata cu botezul, si eu am vazut ca se mai poarta.

Cat despre parinti...ai mei rezista foarte foarte prost la socuri, abia am avut curaj sa-i spun lui tata de bebe si n-a reactionat pozitiv deloc. Va pot spune ca mama face mult mai prost fata ca si el deci nu e de bine deloc. Am amanat amandoi sa-i zicem mamei, dar daca noi o sa tot grabim asa lucrurile cu cununia civila si cu casa tot va trebui sa-i anuntam de toate si o sa li se prabuseasca lumea in cap. Deci nu stiu cat de fun ar fi o nunta doar intre familia apropiata in care parintii mei nu se cunosc cu ai lui si in plus ai mei complet depasiti de situatie si nemultumiti de cum au decurs lucrurile...Frati are doar el, de fapt o sora plecata din tara, deci pe ea oricum tre sa o anuntam mai din timp. Asa ca pana reuseste familia sa se obisnuiasca cu toate schimbarile astea bruste mai bine amanam biserica si petrecerea pentru zile mai bune si mai vesele. In plus nu mi-ar place sa fac nunta pe vreme de-asta...mereu mi-am dorit o nunta de primavara de fapt sau de toamna devreme. Oricum in 2 sapt incepe postul asa ca la biserica oricum nu se mai poate.

In rest, azi am mai fost la cumparaturi si mi-am luat 2 bucati rochita/bluzita tricotate, una bucata colanti(de care al meu zice ca arata ca de copii) si una bucata tricou cu maneca lunga. Am mai ochit niste rochite de-alea, dar le las pe alta zi.

Cu toata avalansa asta de schimbari din viata mea pot spune ca nu m-am simtit niciodata mai fericita ca acum, n-am iubit niciodata mai mult cum il iubesc pe el(sotul) acum, poate niciodata nu ne-am inteles atat de bine si sa fim asa de bine conectati sufleteste ca acum. Si sincer nu-mi pot imagina ca s-ar putea vreodata sa fiu mai fericita ca acum, desi probabil ca dupa ce voi tine si bebelusul in brate se va multiplica exponential fericirea. La mine toate lucrurile minunate au venit de-o data anul asta in viata mea, ma tem sa nu intram apoi intr-o plictiseala crancena din lipsa de ceva nou. De obicei lumea le face pe rand si-si ia un ragaz sa se bucure de fiecare lucru bun in parte, noi le luam pe toate la pachet.

Iar v-am zapacit de cap. Apropo, parca nu-mi mai e asa de rau, o fi din cauza a toate ce-am zis mai sus. Mai am asa greata, dar e bine, considerabil mai bine, aproape parca n-ar fi.

Va imbratisez cu drag pe toate!

Andreea, 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

AEVER,Doamne ce m-ai emotionat!aproape am retrait emotiile din anu in care m-am casatorit...si la noi s-a desfasurat totul cu o viteza ametitoare pt ca eu eram insarcinata,la 24 de ani,inca studenta,plina de emotii si de o dragoste nemarginita pt sotul meu.Mama era plecata din tara si cand a auzit de sarcina si-a programat de urgenta venirea si m-a presat cu data nuntii...doar nu era sa aduc copilul pe lume fara sa fiu luata ”la popa”.(desi eram casatoriti civil de un an)Nici nu stiu cand s-au intamplat lucrurile:am intrat intr-un magazin de rochii si prima rochie care mi-a placut si in care am intrat am luat-o acasa.Lista de invitati a cuprins strict rudele de gradul 1 si prietenii cei mai apropiati si sturlubatici,restaurantul ales....primul care era disponibil la data la care ajungea maica-mea in tara(de obicei erau prenotate si cu un an inainte).Noi am organizat totul in 2 luni de zile.A iesit totul super,noi am fost fericiti si relaxati si toata lumea s-a distrat maxim.
Acum depinde cum simti tu,dar alege varianta ce te face fericita pe tine si care te va stresa cel mai putin!Sa nu-ti fie teama ca ai primit ”bucuriile vietii” la ”pachet”.Doar multumeste-i lui D-zeu!Si sa nu-ti fie teama nici de rutina si de plictiseala caci o data cu venirea bebicului nu va mai fi nimic la fel,fiecare zi va fi diferita de celelalte ,veti avea provocari mai mereu iar sentimente contradictorii incepand de la exaltare la furie,de la oboseala la superenergie,....crede-ma nu te vei mai plictisi NICIODATA!
Iti doresc sa fii fericita!Cel mai important e omul de langa tine si sa trageti in aceeasi directie,sa fiti pe aceeasi lungime de unda...restul planetelor se vor alinia dupa voi!Eu iti urez de pe acum CASA DE PIATRA!
Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Si pt ca ieri m-am” dus cu sacu la pomu laudat”,azi m-am repliat pe plan local,am facut din nou ecografie la medicul meu din Roman,cu ecograful ”obosit”de pe spital .Translucenta nucala era de 1.8mm si in plus mi-a zis ca e baietzel!
RAMONIK,la Arcadia ieri nu mi-a zis nik de sex...am intrebat eu ceva la un moment dat,ca vazusem o ”chestie” pe monitor iar dr mi-a raspuns sec:”chestia aia poate fi orice!”...Inclusiv batul infipt in fundul doctoritei,ma scuzati!
Va pup pe toate!Seara buna si duminica placuta!
PS:la noapte dormim mai mult cu o ora
Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Sigur se poate spune asa repede sexul copilului? Asta e super!

Andreea, cati ani ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Sigur se poate spune asa repede sexul copilului? Asta e super!

Andreea, cati ani ai?

Am 30 ani. Da, stiu, la varsta asta n-ar mai trebui parintii sa-si faca griji ca-i fac de rusine daca aduc pe lume un copil fara sa fiu maritata "la popa". Da, ma gandesc sa mai schimb si eu subiectul pe aici, dar din lipsa de noi vesti despre bebe si noi ecografii, n-am altceva ce sa zic despre asta. Cum ziceam ieri parca s-au mai potolit simptomele, si greata si gazele(sau incep sa ma obisnuiesc cu ele). Totusi nu prea am pofta de mancare, mananc mai mult ca trebuie si desi imi fac cu ochiul tot felul de chestii cand ma pun sa le mananc nu prea ma satisface nimic. In rest, ma incurca rau programul cu Utrogestan, mai ales trezitul la 6 dupa care se pare ca nu mai pot adormi la loc, probabil si de emotii pentru toate planurile noastre. Din fericire numai maine mai trebuie sa ma trezesc asa, apoi urmeaza administrarea la 12 ore si n-o sa mai fie deranjant.
Mai astept sa mai povestiti voi una-alta de burtici, bebici si simptome, dar cred ca majoritatea asteapta urmatoarea ecografie si greturile cred ca s-au mai dus...

Andreea, 6+

Mergi la inceput