Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(94)
Raspunsuri - Pagina 3

zumzu spune:
inca una si ma duc: tb sa faci vreo pregatire speciala, sa te razi sau ceva?sau da cu laserul si pica parul.am gasit si la noi la un cabinet unde ala e doctor dar nu ma prind dc e laser laser de care zici tu sau tot cu IPL.Preturile ar fi ca la tine..

Shines spune:
Andutza..ok,o faci pt tine! ce e rau in asta ? este foarte bine atata timp cat asta contribuie la moralul tau,la starea de spirit si multumire. prin asta demonstrezi ca esti si mama si FEMEIE,ai ramas om,esti unic si ai nevoie de ceva.
indiferent de calea aleasa,de motivele care stau la baza,important e sa cantariti bine,sa va simtiti bine cu alegerea facuta.
in cazul in care exista dubii,trebuie cautat undeva adanc cauza si rezolvata. se poate face prin discutie tu cu tine..cei din jur te asculta,te sfatuiesc,dar nu sunt in pielea ta,tu stii cel mai bine ce ai in suflet si cum poti rezolva asta.
in general oamenii puternici reusesc,vei reusii si tu cu siguranta.

roxx26 spune:
Hai ca fac si io pe sfatuitoarea - ANDUTZO maica, cum sa faci pt tine? Tot pt copil faci, pt ca Miruna are nevoie de o mama relaxata, linistita, vesela, nu depresiva si nemultumita. Asa ca mai bine juma de zi cu o mama jucausa si fericita, decat o zi intreaga cu tine blazata si nerviasa. Ce zici de abordarea asta?
Gata, acu chiar plec!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina

mirela2 spune:
maimu....daaaaaaa, chiar pe ala il chem
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

zumzu spune:
laser Alexandrite, suna cunoscut?
(fiecare cu ce-l doare, pe mine ma doare parul de pe picioare)
-later edit-
sau Nd : Yag?
nu ne ma tine in suspans zi-ne ce laser e bun

mirela2 spune:
andutzo, daca as avea cu cine sa i las, sa fiu super sigura ca vor fi in siguranta si vor manca ce trebuie si vor dormi , etc etc....acum m as duce la serviciu
asa m am saturat de rutina asta....fa lapte, da le sa suga, se trezesc, schimba i, stergei de rahat, incalta i, du i in sufra la joaca, intoarce te in dormitor si aranjeaza patuturi, spala biberoane, inapoi la bucatarie, pune fructe la abur, pune de facut mancare de pranz, intoarce te la ei ca plang, mai o suzi, mai o jucarie....da le mancare ca plang, schimba i iar de kkt etc etc etc si tot asa pana se culca .... si in fiecare zi e la fel
parca s trase la indigo toate zilele
dar deh, daca altfel nu se poate...nu se poate si gata
hai fruntea sus si lasa draq butoiul ala ca am pus eu varza in el

Andutza_B spune:
Simo, Roxx,
Da, aceeasi abordare o am si eu, sa aiba Miruna o mama fericita mai putine ore decat una depresiva 24/24. Dar e asa grea despartirea de ea... nu-mi imaginam ca poate fi asa greu. Pe langa asta, si la job sunt niste chestii care ma nemultumesc si-mi lasa un gust amar la sfarsitul zilei, uneori. Si adaugam si faptul ca Miruna nu e acasa, e la cresa... Simo, intr-adevar, sunt niste chestii mai adanci.
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Andutza_B spune:
Mirela, asa e, si eu de asta eram in depresie, de asta imi si doream sa treaca vara cu zilele lungi luungi luuungi. Acum, simtindu-ma vinovata, parca nu mai vad ce-a fost greu, ci numai ce era bun, ca ne jucam mult, ca ea era fericita , cum imi radea...
Hai, bine, ies din butoi, numai sa o trag si pe Ziki afara: Hai, mama, ca nu mai incapem de varza lui Mirelush! . Ne ajuta Cel de Sus sa descalcim itele astea. Important e ca uite ce armata de mamici care ne sustin avem!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

mirela2 spune:
zumzu....stai mama ca nu esti singura
bine ca veni frigul si nu mai tre sa port pantaloni scurti
dar asa mi e scarba de el de numa, dar cum draq sa ma epilez cu 2 puradei tarash dupa mine?????
s ar presupune in timp ce dorm ei, da de unde
Robi e in scoica la piciorul meu, cum ma opresc din leganat incepe foiala, daca nu l pun in scoica urla si l scoala si pe frasu si adio liniste
of of mai mai
atat am apucat sa fac de cand s au culcat, sa duc gunoiul, sa pun rufe la spalat, sa aranjez un pic in sufra si sa cumpar niste medicamente lui mama sa i le trimit ca sa nu o mai aud ca nu are si ca ei nu i cumpara nimeni.....si asta ca a plecat M si nu tre sa mai dau jde mii de explicatii.....
cred ca s a trezit si Razvi...offff
ma duc sa vad ce si cum