FIV Dr. Laura Dracea -14
Raspunsuri - Pagina 24
Laura32 spune:
Din cate stiu eu , Anaoi are de facut bhcg pe 10 noiembrie , deci nu maine ... poimaine ... mai are putin si se ...
Hai fetelor , voi trebuie sa fiti mai increzatoare decat mine , voi ati facut ET cu blasto , este o mare realizare .
Laura
maria08 spune:
Nu stiu daca va mai amintiti de mine.....poate fetele cu state vechi....
Am intrat sa va incurajez din postura unui om care s-a luptat cu infertilitatea aproape 7 ani.....trebuie sa credeti in sansa voastra, sa ganditi pozitiv si sa fiti sigure ca atunci cand Dumnezeu vrea, se intampla!!!
Stiu cum suna asta...stiu cum interpretam eu lucrurile....dar trebuie sa ramaneti pozitive!!!
Va imbratisez cu drag!!
Maria, gravidutza 33 saptamani!
Laura32 spune:
130.80
rezultat Bhcg ....
va multumesc pentru sustinere si promit ca si eu la randul meu voi sustine in continuare fetele .
O MARE BUCURIE PE CARE V-O DORESC LA TOATE .....
Laura
irip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria08 Nu stiu daca va mai amintiti de mine.....poate fetele cu state vechi.... Am intrat sa va incurajez din postura unui om care s-a luptat cu infertilitatea aproape 7 ani.....trebuie sa credeti in sansa voastra, sa ganditi pozitiv si sa fiti sigure ca atunci cand Dumnezeu vrea, se intampla!!! Stiu cum suna asta...stiu cum interpretam eu lucrurile....dar trebuie sa ramaneti pozitive!!! Va imbratisez cu drag!! Maria, gravidutza 33 saptamani! |
Maria, tu chiar esti un exemplu ca minunile exista. Nu cred ca voi uita vreodata cazul tau.
Laura32 spune:
Da mi-au trimis pe mail mai intai si apoi in 5 minute m-au sunat am programare pe 18 noiem la ora 12.30 , vineri .
Laura