FIV Dr. Laura Dracea -14
Raspunsuri - Pagina 23
Laura32 spune:
Si eu la fel , mai bocesc , imi revin , iar mai bocesc si tot asa inainte . Stai sa vad de maine ce fac .... sau sau
Laura
irip spune:
Pai dna doctor ti- a zis sa faci beta in a 28- a zi a ciclului. Daca tu ai un ciclu de 25-26 zile, inseamna ca ai scapat de el pt 9 luni de zile. Eu zic ca e de bine!
anaoi spune:
Buna fetelor,
Am inceput de ieri serviciul; acolo de bine de rau mai "uit" de situatia noastra.
Duminica seara m-a apucat durerea de cap, care a continuat pana ieri dupa amiaza. In seara de duminica spre luni cand am fost la toaleta am vut 2 -3 picaturele de sange rosu pe absorbantul zilnic (ca si cum m-am intepat in degetel pentru analize). La fel am vazut si luni dimineata si in rest nimic: nicio durere de spate, de burta, de san etc.
In seara de luni spre marti tot pe absorbantul zilnic am obsrvat o dara rozalie si ma doare mijlocul, insa sanii deloc.
Deja sunt disperata: sper sa nu-mi vina musafirii nepoftiti si sa dispara visul de a fi graviduta.
http://lt1m.lilypie.com/1a3vp2.png
irip spune:
La multi ani cu ocazia Sfantului Mihail si Gavril! Laura, te asteptam cu vesti bune, azi de ziua ta.
Anaoi, cand trebuie sa suni la clinica sa faci programarea pentru Beta? Azi cum te mai simti?
Eu cred ca am tensiunea 20 de atatea emotii. Nu mai am stare. Ma cuprind toate gandurile.
Laura32 spune:
Multumesc pentru urari si eu sper sa fie bine , un pic a curs ceva aseara nici eu nu mai stiu ce este , cand ma ia spatele , burta dar foarte usoare durerile , sanii iar nu ma mai dor foarte tare doar ii simt asa tensionati , intr-un final ... nici o zi nu seamana cu cealalta . Acum stam cu ochii pe un mail si un telefon .
Laura
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irip Pai dna doctor ti- a zis sa faci beta in a 28- a zi a ciclului. Daca tu ai un ciclu de 25-26 zile, inseamna ca ai scapat de el pt 9 luni de zile. Eu zic ca e de bine! |
Eu chiar nu am intrebat-o pe d-na doctor care este situatia cu ciclul , am prostul obicei de a nu pune intrebari , dar daca asa o fi cum spui tu ... Doamne Ajuta ... si tie si la toate fetele care sunt in asteptare si isi doresc bebelusi .
Laura