FIV Dr. Laura Dracea -14
Raspunsuri - Pagina 18
irip spune:
eu am inceput pe 30 sept inhibarea, pe 14 oct. stimularea, iar pe 28 oct am avut punctia. Conteaza ff mult cum raspunzi la tratament. Succes
mrg spune:
Buna,fetelor in focuri!Mai aveti putin....!
BAFTA!
...viitoarelor mamici sa aveti sarcini usoare si nasteri la termen!
anaoi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_wanted Buna, cele care ati avut protocol lung, cate zile dureaza? luni am prima eco si miercuri incep inhibarea, daca e totul bine... Doamne ajuta si voua care sunteti in asteptarea BHCG! |
30 septembrie inhibare, 14 octombrie stimulare, 27 octombrie punctie, 1 noiembrie embriotransfer
http://lt1m.lilypie.com/1a3vp2.png
Laura32 spune:
Multumim Mrg de urari , asa este mai avem putin si aflam adevarul , si tie sarcina usoara si bebe sanatos si frumos .
Laura
elestina spune:
si eu am facut al doilea FIV la Sezged cu dl dr Zsadori,iar in data de 8.11 voi afla daca voi deveni mamica au nu,oricat de mult ni se spune sa nu ne gandim doar la rezultat ,pentru mine a fost extrem de greu ,iar zilele parca au stat in loc.Din pacate astazi am observat niste pete maronii iar in sufletul meu a inceput sa se instaleze teama ca nu voi ajunge pana la hcg si mi se va intampla exact si data trecuta,sper sa nu insemne nimic doar ca aceste ultime 2 zile vor fi foarte grele pentru mine.Iti urezzz un test cu 2 liniute
irip spune:
Elestina, nu ma pricep, dar poate o fi de la nidatie. Astfel de pe petesunt frecvente la inceputul sarcinii
Laura32 spune:
Neata '
Ma simt bine , aseara am avut un pic o durere de burta nu foarte tare , ma durut si spatele un pic... dar nu dureri mari , sanii iar nu ma dor foarte tare , ii simt doar grei si tensionati .
Eu nu am sangerat deloc pana acum , nu stiu , o fi de bine , nu o fi ...
Da, emotiile au inceput sa ia amploare , nu am curaj sa fac un test de sarcina , am zis ca fac dupa ce aflu rezultatul de la clinica in cazul in care este pozitiv pentru ca m-am saturat sa vad teste cu o singura liniuta , credeti-ma ca am vazut destule , ca sa ma mai tina psihicul sa mai vad unul . Voi cum va simtiti ?
Laura
Laura32 spune:
Elestina iti doresc succes si de asemenea la toate fetele , si eu tot pe 8 noiemb. voi afla rezultatul , tu cum te simti , te doare ceva , simti ceva mai deosebit fata de primul FIV ?
Laura