FIV Dr. Laura Dracea -14
Raspunsuri - Pagina 17
anaoi spune:
Buna fetelor,
N-am iesit deloc afara; m-am plimbat de colo pana colo prin casa. Stiu ca d-na dr. Dracea mi-a spus ca pot sa duc o viata normala, dar mi s-a parut ca fiind normal sa stau intr-o oarecare repauza. Oricum de luni voi incepe serviciul, ca sa nu stau acasa sa o iau razna gandindu-ma la situatia noastra.
Astazi mi-am propus sa ies putin afara si sa merg pana la mama (vreo 10-15 minute de mers pe jos). Sunt mosii de toamna si ai nostrii fac o mica pomenire pentru cei adormiti. Nu pot merge la biserica cum mergeam de obicei intr-o astfel de situatie, iind ca acolo se sta foarte mult in picioare intr-o astfel de zi.
M-am trezit cam ciudat: ma doare mijlocul, mai ales in zona coloanei, parca si in zona burtii simt un oarecare discomfort si pe deasupra parca as avea si un nod in gat. Fata de alte zile, aseara m-am culcat cam tarziu: m-am uitat la "dansez pentru tine".
http://lt1m.lilypie.com/1a3vp2.png
Laura32 spune:
sincer ti-as spune ca ma simt insarcinata , dar pana la proba contrarie exista o teama in suflet .
Laura
Laura32 spune:
Cred ca durerile de spate sunt intradevar si de la statul in pat , pe mine m-au luat durerile de spate din a doua zi de la ET.
Dar nu ma tineau mult maxim o ora si ma lasa ,acum am doua zile in care nu mai ma durut nimic .... doar sanii binenteles , dar altceva nimic nu ma doare .
Laura
Laura32 spune:
Marti vom afla cu siguranta raspunsul si pentru ca este si sarbatoare mare SF,ARH.Mihail si Gavril si tot o data este si ziua mea cu siguranta o sa desfacem mai multe sampanii
Laura
Laura32 spune:
Si eu si sotul meu ..si toata familia noastra , speram cu totii din tot sufletul sa primim acest cadou minunat...
Laura
bb_wanted spune:
Buna,
cele care ati avut protocol lung, cate zile dureaza?
luni am prima eco si miercuri incep inhibarea, daca e totul bine...
Doamne ajuta si voua care sunteti in asteptarea BHCG!
Laura32 spune:
BB Wanted ,
Eu am inceput tratamentul pe data de 29 septembrie si pe data de 24 octombrie am avut punctia si pe data de 27 oct. am luat puiutii acasa .
Iti doresc mult succes !!!
Laura