FIV in Ungaria 141

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

anaasta,din ce stiu ,cariotipul nu are treaba cu trombofilia...sunt chestii distincte...trombofilia e cu coagularea...cariotipul e cu defectele..dc ma insel,rog fetele sa ma corecteze

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

Fetelor am gasit chestia asta pe net si am nevoie de niste lamuriri din partea celor care se pricep:

"Un defect genetic sau cromozomial ca trombofilia, o tulburare de coagulare, ...."

Deci, intrebarea este: daca faci cariotipul, iese chestia asta sau nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

daca faci cariotpul nu se vede si genele de trombofilie, se vede doar cromozomii cati sunt si daca sunt cum trebuie (de exemplu inversie de cromozom 9). pentru trombofilie se fac alte analize. Eu sincer nu recomand analizele de cariotip , eu le-am facut si nu au iesit chiar bune dar nici nu stiu daca afecteaza sau nu ce am eu, deci o aberatie d.p.d.v. al meu, nu ma ajuta cu nimic ca stiu de problema, toti dr. cu care am vorbit imi recomanda doar sa fac amniocenteza la 4 luni si atat.

Mergi la inceput

danylini,tu faci FIV cu PK,nu?sper ca nu le incurc...sunt fff curioasa de ce ti-a dat prednison?ai probleme cu celule NK?pt ca pana acu ,nu am citit la nimeni ca PK sa ii dea prednison

endometru mai creste si datorita stimularii...
nu ai luat vit E ,l'arginina si laptisor pt endometru?

Citat:
citat din mesajul lui danylini

da, asa cred , doar ca in ungureste asa scrie dar e aceasi chestie, eu deja aveam 3 foliculi pe unul si doi pe celalalt dar in mod normal la mine doar unul se dezvolta pana la ovulatie dar acu cu tratament sper sa am productie buna.

Pentru endometru fetelor cred ca am mai zis de extract de amenti de salcie, eu am luat luna trecuta din pacate nu am fost la eco sa vad dimensiunile endometrului dar am un cm mai lung si mai cantitativ fata de cum aveam eu adica numai o zi si putin deci ma duce cu gandul ca e bun, voi ce ziceti?

daniela felicitari sper ca toate sa reusim iar fetele care sunt in asteptare multa bafta si sa veniti cu un beta mareee!!!

--------------------------------------------
Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot, mutatia A1298C –genotip heterozigot si PAI 4G/5G

O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Pai, asa stiam si eu cu acest cariotip genetic. Dar pe net scria ca trombofilia este un defect genetic sau cromozomial si m-a bagat in ceata. Pe mine nu ma tenteaza cariotipul pentru ca daca iese analiza naspa, nu imi da solutii. Singura solutie ar fi sa incercam pana ne iese si atunci prefer sa dau banii pe alte analize. Doar ca citisem chestia aia si m-a bagat in ceata un pic....

Mergi la inceput

Nu la PK fac ci la Dr. Forgaci are un institut (clinica ) si din 92 se ocupa numai cu asemenea probleme, dar findca scrie Fiv ungaria ma incadrez si eu aici:):):):):) chit ca trebuie sa mentionez ca nu la PK dar nu e problema.

eu beau Maca , napraznic, laptisor de matca, extract de amenti de salcie si l'arginina, de vitamina e n-am stiut de fapt am auzit de el dar nu mi-am luat si plus ce iau ptr trombofilie b-urile, omega 3

Mergi la inceput

scuzeee,am uitat..asa e cu babele..mai uita
vit e se ia si pt trombofilie

Citat:
citat din mesajul lui danylini

Nu la PK fac ci la Dr. Forgaci are un institut (clinica ) si din 92 se ocupa numai cu asemenea probleme, dar findca scrie Fiv ungaria ma incadrez si eu aici:):):):):) chit ca trebuie sa mentionez ca nu la PK dar nu e problema.

eu beau Maca , napraznic, laptisor de matca, extract de amenti de salcie si l'arginina, de vitamina e n-am stiut de fapt am auzit de el dar nu mi-am luat si plus ce iau ptr trombofilie b-urile, omega 3

--------------------------------------------
Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot, mutatia A1298C –genotip heterozigot si PAI 4G/5G

O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani

Mergi la inceput

lyly, nu iti fa probleme ca nu ma deranjeaza

ce sunt celulele nk?

Mergi la inceput

anaasta intra pe subiectul de trombofilie si vei gasi pe prima pagina ce analize trebuie sa faci pentru depistarea riscului de trombofilie, daca o ai in gena. cariotipul e latceva si dupa parerea mea bani aruncati, adica pe mine nu ma incalzeste ca stiu de problemele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

tannoo si adina,PK nu va naseste copiii...ca-i catolic...o sa vi-i naseasca fi-mea...tot unguroaica da' ortodoxa

fetelor...gresiti sa desconsiderati cariotipul...imi pare rau sa va spun.
in unele situatii poate fi chiar util....de exemplu ne "impiedica" sa toooooot dam bani aiurea pe Fivuri cu materialul nostru genetic,fara rezultat si ne putem indrepta catre procedurile cu material genetic donat.

seara buna tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

vaiii, tanoo, cum sa am asa idi preconcepute? dau fata la bogdanel, ungur la ungur trage. il punem nash pe pk.

Adi, mami de ana si ioachim

ramane stabilit,

Mergi la inceput