FIV in Ungaria 141
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxandrica spune:
Seara buna fetelor,
Eu joi ma prezint la clinica cu cofragul de oua, PK zice ca se bazeaza pe 10 foliculi . In seara asta fac Ovitrelle-ul si Clexane iar maine sunt in pauza
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 hello tannoo si adina,PK nu va naseste copiii...ca-i catolic...o sa vi-i naseasca fi-mea...tot unguroaica da' ortodoxa 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
pai, si ce, catolicii nu au nasi?!
face si el o exceptie ptr doi pui ai lui ...
kemskaia spune:
seara buna tuturor
fetele, cele care mergeti la PK, incerc si eu sa adun info si sa le pun cap la cap si am sa va intreb cate ceva:
- injectiile de stimulare (de ex Gonal F si Merional am eu) se fac seara? eu asa am inteles...ca la Szeged se fac de dimi
- am si heparina de injectat, tot seara. fata de cele de stimulare trebuie facute la distanta unele de altele? cam cat timp?
- in protocolul de la Buda, dc ai AC se face eco pe ciclu premergator FIV'ului intr'un interval, dupa ziua 8 parca. daca nu ai AC, ramane valabil eco? e obligatoriu?
am ramas muuult in urma cu cititul...bafta celor in 'focuri' si sa citim numa' de bine
kemskaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxandrica Seara buna fetelor, Eu joi ma prezint la clinica cu cofragul de oua, PK zice ca se bazeaza pe 10 foliculi . In seara asta fac Ovitrelle-ul si Clexane iar maine sunt in pauza |
Ruxandrica tu esti de'a mea parca la mutatii ma refer
iti doresc sa mearga bine in continuare.
ti'am trimis un pm. multumesc!
adipapazi spune:
nu v-ar fi rushine sa va destrabalati la robert numa voi!
ma samira, hai sa luam barurile la rand sa-l lamurim pe aristel ca tre s-o duca pe nebuna asta la pk.
fomeie sexy, bruneta si capatzanoasa ce esti, iti ei mneata doar 0 ziulica de concediu si pleci seara si a doua zi dimi esti la pk, apoi cumperi de la farmacie ce scrie el cu manushoarele alea ale lui fermecate (mai fermecate ca maciuca) si zbori ca vantu si ca gandu inapoi in tara. pt aristel iei 5 energizante. mai alternati si voi sofatul. mancati in 10 minute la campuri surduc si gata.
sa ma suni sa iti zic si ce kiloti sa iti iei, ca vad ca in rest ti-am fct tot planul
lyly, sa aud numai de bine, capish? dar numai de bine.
edennoa spune:
Am o rugaminte mare, stiu ca s-a scris la un moment dat pe acest forum adresele unor farmacii din Viena, Budapesta sau Praga unde se pot comanda medicamente si sa le livreze cu ceva curier in Romania. Eu am nascut acum 3 saptamini si sunt sub tratament cu Euthyrox, care constat acum cind sa cumpar ca lipseste total din farmacii la fel si l-tiroxina substitutul lui. Nu pot intrerupe tratamentul si trebuie sa imi fac rost de medicament.
Va rog din suflet sa imi dati site-ul acelor farmacii sau o adresa de email sa comand acolo.
Va multumesc anticipat.
mamica happy de blond
Cris_25 spune:
Offff... Euthyroxu asta chiar nu are de gand sa apara din nou in farmacii? Eu mai am 4 pastile ... si tot speram ca o sa apara pana mi se termina mie! E ciudat ca nu exista niciun inlocuitor pe piata!
edennoa spune:
numai in Ro nu este, nu au platit romanii la producatori si au sistat importul; eu am fost azi si mi-am facut tshul si ft4 si sa sun deseara pe endocrinolog sa vedem ce tratament sa facem; noroc ca eu am nascut deja ca nu era prea usor sa fiu in sarcina cu asta, cred ca m-as fi stresat prea tare, intre timp cele 3 pastile ce le am le injumatatesc sa termin cit de cit treptat (desi cred ca e cam brusc oricum)
teoretic tiroida poate fi ajutat cu iod (jodid) am mai luat, dar numai daca deficitul hormonal e mic, sa vedem ce zice si dr.
daca aflati de vreo sursa let me know pls
multumesc
mamica happy de blond
aristica spune:
adypapazi dar consortul meu stie despre cuplul samiroilor si despre plecarea lor. Aseara imi zicea ca 90% mergem la unguri in decembrie, pentru o vorba de-a doctorului cu ochi bleu. Vorbi azi si cu partea feminina a cuplului de samiroi sa-i expun "variantele" - ca noi avem problema cu masina care are tractiune spate si e foarte joasa-adica pe zapada avem probleme, doar la drum lung, ca ramanem inzapeziti. Doar ca mi-au raspuns si turcii. Asa ca tre' sa-i scriu mail lu PK. Scurt, la obiect si sa vad ambele variante. Aristicoiul meu are un imbold datorita lui adc pe care-a cunoascut-o si datorita drumului pe care-l va face familia samiroilor. Eu sunt tentata si de turci, ca-s cu embriolog bun si cu laborator la fel. Dar si de unguri. Cercetam, discutam, programam si alegem.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"