FIV in Ungaria 141
Raspunsuri - Pagina 7
matilda_s spune:
adipapazi
da, nu stiu cum se raporteza amh-ul , dar e posibil. si la mine doar stangul e activ, dreptul e relax in mod obisnuit. la procedura trecuta datorita medicamentelor au miscat amandoua la fel-3 bucati pe fiecare.
da data asta...e tot unul si cica s-ar intrevedea inca doi dar nu stie sigur.
miercuri a zis ca avem imaginea completa.
danylini spune:
Buna fetele cochetele
imi cer scuze ca n-am mai intrat dar am avut de lucru la servici si mi-a intarziat si cm-ul 2 zile si eram stresata ca nu voi gasi pe nimeni sambata la clinica sa le spun ca mi-a venit cm-ul dar am rezolvat
am fost ieri la Bp si am inceput tratamentul de stimulare cu 200 de puregon/zi, prednisolon 1/ dimineata si 1/2 /seara, dioxilina una pe zi timp de 10 zile si eu si sotul si dupa ce mi se termina cm-ul un ovul de betadine pe seara. voi merge vineri din nou la ecograf si sa vedem cum continuam cu puregonul apoi luni iar la eco si din 2 in 2 zile. Dr. e super ok , cand sa plecam cu sotul m-a prins de mana si mi-a spus ca voi reusi sa stau linistita (probabil si din cauza ca am vorbit si de sarcinile mele orite in evolutie) iar asistenta mi-a spus ca daca nu inteleg ceva sa o mai intreb ca imi explica inca o data, deci pana acuma totul e bine. Aaaaa si a zis sa micsorez doza de clexane de la 0.6 la 0.3 pana la punctie, dar nu stiu daca am sa o fac. tot i-am spus ca eu endometru il am subtire dar a zis ca nu e momentul sa imi dea ceva pentru el, ca o sa urmeze.
am sa ma pun sa citesc din urma
aristica spune:
samirutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10 noiembrie e SAM-BA-TAAAAAAAAA!!! Mai! S-aprinde beculetul!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
bai sunt varza d-aia murata care da gaze a doua zi...parol! Daaaaaa, 10 decembrie pica sambata. Si iote cum plecam eu de nebuna prin nameti la maciuca fermecata de prin vecini. Da' chiar nu ma brodesc si eu? Sar'na doamna draga, ca stai cu ochii pe mine, ca iar sunt intr-o perioada d-aia razna.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
lyly_mar spune:
danylin ,sa dea DD sa incepi cu dreptu
pt ce iei prednisolon?presupun ca e prednison?!!
matilda,trebuie sa speri..macar pana miercuri
aristico,dc iti sta mintea la martipane
danylini spune:
da, asa cred , doar ca in ungureste asa scrie dar e aceasi chestie, eu deja aveam 3 foliculi pe unul si doi pe celalalt dar in mod normal la mine doar unul se dezvolta pana la ovulatie dar acu cu tratament sper sa am productie buna.
Pentru endometru fetelor cred ca am mai zis de extract de amenti de salcie, eu am luat luna trecuta din pacate nu am fost la eco sa vad dimensiunile endometrului dar am un cm mai lung si mai cantitativ fata de cum aveam eu adica numai o zi si putin deci ma duce cu gandul ca e bun, voi ce ziceti?
daniela felicitari sper ca toate sa reusim iar fetele care sunt in asteptare multa bafta si sa veniti cu un beta mareee!!!
adrianaady spune:
Se accepta, se accepta doar esti tinara si nelinistita
Lasa ca sigur te brodesti in decembrie cu Samira, mai ai putina rabdarica si tu.Am vazut ca fetele "ti-au pus gand rau" si ameninta cu gratare sa te convinga lasa-te si tu mai usurel
danylini spune:
eu am facut pana acum 3 histeroscopi si dupa fiecare am sangerat in ziua respectiva si atat, 2 le-am facut ca am avut sinechie uterina (dupa fiecare chiuretaj m-am trezit cu sinechie uterina) si una pentru indepartarea septului incomplet, deci la mine urmeaza a 7-a anestezie totala dar am vorbit cu un dr. si a zis ca nu sunt periculoase deoarece sunt foarte scurte ca timp.
anaasta spune:
Fetelor am gasit chestia asta pe net si am nevoie de niste lamuriri din partea celor care se pricep:
"Un defect genetic sau cromozomial ca trombofilia, o tulburare de coagulare, ...."
Deci, intrebarea este: daca faci cariotipul, iese chestia asta sau nu?!