FIV in Ungaria 141
Raspunsuri - Pagina 6
samira33 spune:
eu intru numai de pe Mozila...acum cateva zile il vedeam pe Bogdanel insa de vreo 2 zile a reaparut prima poza.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
adipapazi spune:
eu intru cu internet explorer si vad ce descrie tanoo, un bebe gras, rozaliu, cu okisori deskisi, limba intre buze si frumooooooos! il tin de ginere.pe postul de nora am o duzina.nu-i vorba, si aa are admiratori, dar cam babalaci pt ea, au deja 8-9 ani, vin la ea in parc si ea se ridica in picioare si rade cu mandrie.
bai, ma credeti, nu ma credeti, sa va confirme lyly ca si ea a stat la tutnaru pe scaunul cu pricina. asa e, ca la nebuni. ca doar tutnaru e unic in felul lui...
amaradia, ruxi, ce fac burtile domniilor voastre?
matilda, poate amh tau se refera la 1 ovar si luna asta esti pe celalalt. la mine era dezastru cand ovulam pe dreapta, toata productia mea ever a fost pe stanga.
samira, ma lustruisem, ma lustruisem, ma lustruisem pe bombeu, vorba cantecului, sa-ti mai dau fo 2 suturi la dos ca sa te urnesti cu inculpata aristica la PK. asa ca pastrez bombeul pt ari, sa se hotarasca odata secolul asta.
m-am intalnit stasera cu o prietena buna din copilarie. sper din tot sufletul ca am corupt-o sa mearga la PK.
ati mai pomenit sa mananci supa cu taitei cu banana? dar crap cu banana? e, asa e baiatu meu. oare maine sa ii dau direct branza cu mucegai?
tannoo25 spune:
sa stii, adina, ca si mie imi place fetitza ta ;
dar, mai ramane sa se vada si cei mici, sa aflam daca se simpatizeaza ; poate, poate ne incuscrim
insa, noi suntem mai mici... si, poate ai idei din alea ca barbatul sa fie mai mare sau cel putin egal la varsta cu femeia
lyly_mar spune:
deci,confirm ce zice adina!!!
pt curiosi:scaunul lui tutu arata ca un fotoliu mai mare..te asezi comod pe el...si ridici genunchii la nivelul burtii..talpile le sprijini pe niste suporturi..dr sta in fata ta,pe scuan,cu maciuca in mana pt....
sper ca s-a inteles ceva
[quote]citat din mesajul lui adipapazi
bai, ma credeti, nu ma credeti, sa va confirme lyly ca si ea a stat la tutnaru pe scaunul cu pricina. asa e, ca la nebuni. ca doar tutnaru e unic in felul lui...
anaasta spune:
lyly, e beton faza, oare prin TM or fi doctori care sa aiba asa un scaun?! Sa mor de nu mi-am inchipuit ca stai ca pe un scaun normal, dar il ridica doctorul. Nu mi-a trecut o clipa prin cap ca ridici tu picioarele... sunt tuta, ce mai!
Tanoo, ai un bebe frumos si dragalas care va fi un ginere numa' bun pentru fata frumoasa si dragalasa a Adinei...
Samiro, bafta la histeroscopie!
Pe unde umbla Cybele oare, stiti voi?! Sper ca e totul ok cu ea.
adipapazi spune:
vaiii, tanoo, cum sa am asa idi preconcepute? dau fata la bogdanel, ungur la ungur trage. il punem nash pe pk.
aristica spune:
stiu ca-s indecisa rau, ca pe de o parte vreau o parere a unui strainez, vreau sa fug prin tari straine si inainte de revelion, vreau sa merg cu samiroii ca sa ne destrabalam putintel, dar mai vreau si martipane. Pe partea ailalta nu mai am zile de concediu si bate la ochi sa mai bag un medical, am un termen nasol pe-un task pe care mizez pentru niste banuti extra si daca e zapada pica tot din cauza masinii care-i foarte joasa. Acum, partea urata e ca daca ninge pana-n martie, se fac 6 luni intre ultimul fiv si prima consultatie si parca-i prea mult...
fetele - va sun pentru ceaiul cret in plicuri
adipapazi simt o jena-n dos de la varful ciuboticii
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"