FIV in Ungaria 141

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Ioana,eu ma facut ET pe 7 iunie cu 3 embrioni,2 f buni si unul bunicel...nu imi amintesc sa ne fi intalnit...am stat la Koral..scuzeee,dc am uitat..dar parca neuronu cu memoria sta inca bine
pai pe PK nu il intreba unguroaicele lui ceva,ca ele au 5 gratuite si nu isi bat capu..noi suntem stresatele..ca citim toata ziua pe internet,unele fete citesc si lucrari de licenta in ale FIV-uluidar a fost cu folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,inca nu am facut histero.
Joi fac
stau la Pensiunea Korall,situata la 4 km de clinica.
ai detalii multe prima pagina daca citesti.

lyly,ce zice PK???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

saluti fetele,

La multi ani la toate sarbatoritele si sarbatoritii de azi.
Se pare ca eu m-am ales cu o usoara hiperstimulare ca ma dor ovarele si nu prea pot sa stau pe scaun- sper numai sa nu imi afecteze embrionasi - sunt in a-4-a zi dupa embriotransfer.Si pe langa asta mai am si dureri de spate.
Am scris mail la PK sa vedem ce imi zice.

va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

La multi ani tuturor care isi sarbatoresc azi onomastica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

la multi ani aristicai si adrianei, plus samiroiului!

dementa esti, samiro, cu cizmele fleasc, fleasc. e clar, o sa-i faci praf toate masinile.
ai avut cu ce te demakia? ce lada ai luat cu tine?
cum sa uit io skoda family? hai, povesteste de loganisti.
si, pe strada vacii, tot pe stanga e zara cum vii dinspre vorosmarty ter?

bafta fetelor fivoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

hello unguroaicelor!

declar incheiat FIV 2. din pacate - desi am reusit sa fentez in ultima clipa soarta si sa nu am o punctie alba- am obtinut 2 ovo din cei 5-6 foliculi pe care ii aveam -norocul meu s-a oprit aici. dansele nu s-au lasat fecundate, asadar protocolul meu cu closty +gonal si menopur nu s-a dovedit eficient ... A fost quite a shock, avand in vedere ca data trecuta am avut 100% rata de fertilizare si toti embrionii de categorie A.

maine ne intalnim cu PK sa vedem ce ne zice, incerc sa imi pun ordine in ganduri ca sa pot sa obtin cat mai multe info care sa ne ajute sa ne hotaram incotro o apucam

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

of cybele
nu fi suparata. probabil data viitoare cand va fi sa faci fiv te vei intoarce la primul protocol. prima data n-ai avut suprefact nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adino,azi ma duc pe strada Vacii ca ieri nu l-am gasit pe Robert sa-mi dea belete de autotbuz si sa-mi spuna unde sa cobor si ce autobuz sa iau.

cybele,nu-mi plac vestile tale.
e frustrant cand obtii rezultate mai proaste a2a oara cu acelasi medic...ceva nu e in regula atunci.

o zi faina tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Cybele, imi pare tare rau pentru ca s-a intamplat asa. Insa te vei intalni cu PK si vei pune toate intrebarile necesare pentru a te lamuri cu privire la ce s-a intamplat.... sau poate pur si simplu nu a fost o luna buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

buna dimineata

am o intrebare pt ca nu mai inteleg nimic!

la mutatiile genei mthfr ambele heterozigote se faca tratament cu clexanu sau nu?

prima oara cand am venit aici la clinica cu analiza asta, adica la inceputul celui de al doilea fiv, zadori mi-a spus ca dupa embriotransfer trebuie sa fac clexane.

acum doua zile dupa inseminare, cand l-am intrebat daca nu trebuie sa iau clexane mi-a spus ca nu.

pt ca pe mine ma obseda povestea, astazi inainte sa plecam din szeged
l-am trimis pe sotul meu sa il mai intrebe o datra.
si surpriza! acum trebuie! i-a dat reteta!
eu numai inteleg nimic plus ca mi-a scazut increderea rau de tot!

voi ce parere aveti?

Mergi la inceput