FIV in Ungaria 141

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

va mai intreb odata ca poate n-ati vazut postarea mea, voi cam cat ati avut endometru? scuze ca insist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

danylini,trebuie sa fie cam 9-10 ,cel mai bine

eu incep in z3 stimularea.

Citat:
citat din mesajul lui danylini

va mai intreb odata ca poate n-ati vazut postarea mea, voi cam cat ati avut endometru? scuze ca insist

--------------------------------------------
Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot, mutatia A1298C –genotip heterozigot si PAI 4G/5G

O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani

Mergi la inceput

multumesc de raspuns , si eu tot in z 3 am inceput pentru ca mi-a venit sambata, am 11 foliculi si sper ca maine sa am cat mai multe ovule si apoi embrioni.

Am intrebat de endometru (teoretic stiu ca 10-12 e cel mai bun) dar asa voi in genere cum ati avut? eu foarte mic il am si ptr mine 6 in ziua 10 mi s-a parut bine dar dr. nu . Sunt tare curioasa ce tratament imi va da pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dany,eu am avut endo de 10,5 la primele 2 Fiv-uri si de 11,5 la FIV3.
la grosimea asta insa am ajuns cu automedicatie ca n-as pupa asa endometru fara sa ma pastilez in vecii vecilor.

lyly,imi dau si eu cu parerea ca am mai auzit de stimulari incepute in ziua 3.
si nu te mai compara cu oricine altcineva.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Merci samira, deci pot spera la luna viitoare la un endometru mai bun ... am fost tare necajita ieri cand mi s-a spus ca trebuie sa amanam pe luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

ioana

da se poate sa iei avionul la 3 zile dupa ce faci et. in astea 3 zile stii deja ca trebuie sa stai linistita in pat 90% din timp.
lucrurile astea le stiu de la de zadori de la clinica din szeged.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daca te stii cu endo mic de la natura poate e bine sa te ajute medicul sa cresti endometrul.
pe de alta parte spui ca ai obtinut sarcini cu endo mic...deci...orice e posibil.

la FIV,literatura de specialitate spune ca nu se face ET pe endo mai mic de 9mm.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetele cochetele la multi ani tuturor
sa dea domnul ca sfantul vostru sau al sotilor dupa caz sa va dea un suflet in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lyly,
nu tu erai cea cu 2 embrioni foarte buni in iunie? scuze daca te confund...
Samira, eu ar trebui sa merg undeva pe 29 noiembrie daca imi vine ciclul cum am planificat eu, ca de data asta m-a lasat fara anticonceptionale!
deci eu sper ca pe 10 decembrie as fi gata cu treaba ...asta daca ma lasa sefu sa plec de la serviciu ca inca suntem in negocieri ...
Samira, tu unde stai? si cat costa acolo? si pe unde e?
cam multe intrebari nu?
Fetelor, eu ma amuz teribil cand citesc forumul caci imi imaginez ce nebunie e pe mailul lui PK. E incredibil omul asta. Eu il asaltez cu idiotzenii de intrebari... imi dau seama ulterior, si il intreb de 50 de ori acelasi lucru ca sa ma asigur eu. L-am terorizat si cu problemele mele hematologice depre care el imi spune ca nu au legatura, si etc. Si va citesc si pe voi, care vad ca ii scrieti des.....si ma gandesc...oare ce crede omul asta despre noi romancele :-))
Samira - cum a iesit histero?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Matilda- merci de raspuns.
data trecuta am plecat imediat dupa embriotransfer la Cluj. Asta ca m-a lasat PK. acum nu stiu daca avionul are vreo influenta...
Apropos. Am descoperit avion pe wizz air spre Budapesta prin milano
Radeti dar e o varianta - ieftina si buna
cca 200 ron biletul dus din Bucuresti cu totul pana la budapesta'
asta daca va intereseaza :-)

Mergi la inceput