FIV in Ungaria 141

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lyly
Da! tu esti aceea :-). Nu ne-am intalnit, doar te-am citit pe forum caci eu am venit pe 8 iunie in Budapesta - dupa tine
Deci nu-ti face probleme cu memoria :-)
Matilda - eu zic ca la mutatiile alea, trebuie sigur Clexane - asta din cate am citit eu.Cred ca s-a zapacit doctorashul tau.
Cybele, foarte ciudat ce ai patit...
Fetelor, voi ati avut careva protocol cu superfact? eu tot nu inteleg exact ce face medicamentul asta caci mi l-a dat in noul protocol de urmat
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

cybele, imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

nu stiu matilda ce sa-ti zic cu clexane...
daca zice nu... si ai inima indoita eu as face in locul tau macar 0,2 pe zi. nu ma bateti ca dau asemenea sfaturi. oricum ti-ar trebui mai multe analize la care sa stii rezultatul, daca ar pune probleme mutatiile alea, dar daca e criza de timp si asta e...

ioana suprefact se presupune ca scoate la inaintare mai multi foliculi nu neaparat cu ovocite de calitate mai buna decat in cazul prtocolului cu antagonist (cetrotide). dar sunt femei care reactioneaza f bine la suprefact, scot ovocite, rata mare de fertilizare etc. trebuie sa se potriveasca treburile. mie nu mi-a placut deloc. am transpirat noaptea de la el. cica din cauza ca am probleme cu tsh. nu m-ar fi incurcat suprefact.

cybele si samira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Buna. lorenaflore daca intri pe aici sa stii ca si eu merg la Budapesta la sfarsitul lui noiembrie.
Bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna fetelor,

Mi-ar trebui si mie, daca s-ar putea 20 fiole de merional (2 cutii cred). Sunt dispusa sa trimit banii in cont sau cum spuneti voi sa facem, in caz ca puteti.

Va multumesc.
Pup

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Buna fetelor,

Mi-ar trebui si mie, daca s-ar putea 20 fiole de merional (2 cutii cred). Sunt dispusa sa trimit banii in cont sau cum spuneti voi sa facem, in caz ca puteti.

NU, INSEAMNA 20 DE CUTII, CA FIECARE FIOLA E INTR-O CUTIUTA MICA...SI EU MA SPERIASEM CAND AM CUMPARAT 30 CUTII SI INCERCAM SA-I EXPLIC FARMACISTEI CA EU AM NEVOIE DE 3 CUTII, NU DE 30

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Aristica

Am uitat sa spun ca te 75UI.

Multumesc.

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cybele, sorry!!!
matilda, eu nu inteleg de ce trebuie sa iti fie frica/jena sa il intrebi pe dr diverse. ceea ce el cu clexanele mi se pare lipsa de profesionalism, ca si faptul ca nu raspunde la mailuri fetelor care nu reusesc. dupa ce ca suntem stresate de fiv in sine, sa ne mai streseze si dialogul cu dr? oi fi gresit tu injectia aia, dar nu trebuie acuma sa iti pui cenusa in cap si sa iti fie frica sa ceri detalii, ca doar o faci pe banii/timpul/nervii si mai ales corpul tau.stiu ca multe fete ii vor lua apararea, dar asteptarea de 3 ore pe la usi, raspunsuri la mailuri urgente dupa 3 zile, neexplicarea unui esec, ia clexane/nu lua clexane imi suna cel putin a dr coplesit si prea busy ca sa mai fie eficient la maximum de potential.

skimba-l!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

honeys,eu sunt la Budapesta dar am deja de cumparat 30 de Merionale si reteta pot lua doar pentru ele.
fara reteta nu-ti poate cumpara cineva de aici.
daca nu este o graba foarte mare eu ma intorc la Buda peste o luna...pana atunci iti poti face rost de reteta si ti le iau cu placere.

ma dor picioarele.
nu-mi plac autobuzistii astia din Budapesta.
parca transporta saci cu cartofi nu oameni...asa ne-au balanganit.
la ducere am zis ca poate am nimerit un sofer agitat...da si ala de la intoarcere era la fel.
si nici Metroul nu-mi place...e vechi,paraginit si scartaietor.

m-am sopingarit si acu m-am retras la matca.
ma uit la Tanar si Nelinistit si apoi ma apuc sa ma bibilesc si sa ma pregatesc pentru maine.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap. 142

Mergi la inceput