FIV in Ungaria 141
Raspunsuri - Pagina 15
lyly_mar spune:
sabina,din z2 de CM,iau 150 gonal si 225 merional si probabil cetrotide spre sfarsitul stimularii.Nu mi-a mai dat inhibare.
matilda,[/blue]bafta multa!
lyly_mar spune:
pai puregonul este din aceeasi familie cu gonalul,se da tot pt cantitate(nr de foliculi)
nu stiu sa existe vreo diferenta intre ele
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na lyly citeste ce ti-am scris pe pagina anterioara te rog mult. |
5ab1na spune:
si tu aveai raspuns la tratament numai cu el? se ingrosa endometrul corect? ma mananca mintea sa bat palma cu un doctor din orasel dar mi-e ca...dau chix iar.
lyly_mar spune:
la fiv-ul cu puregon si menopur ,nu am obtinut decat 2 embrioni care si-au dat duhu inainte de ET si endometrul era de 6,7 cm .Atunci nu am luat nimica naturist pt cresterea endometrului.
eu inainte de face fiv 2 cu Pk am mai cerut parerea si dr marinescu si dr codreanu ,sa vad ce schema mi-ar da si amndoi mi-au zis ca ei mi-ar da numai menopur..ca la AMH meu de unde cantitate....parca samira a facut cu PK numai cu merional
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na si tu aveai raspuns la tratament numai cu el? se ingrosa endometrul corect? ma mananca mintea sa bat palma cu un doctor din orasel dar mi-e ca...dau chix iar. |
adipapazi spune:
eu am amh mic si am fct si cu gonal, si cu merional. cred ca nu numai amh conteaza, ci si valorile fsh/lh, ca doar gonalu e fsh, iar merionalu e fsh/lh in raport 1:1.
matilda, ai fct bine ca ai fct inseminare.sex cat cuprinde.
cum sa nu imbunatateasca gigeii lasatul de fumat? sigur ca da.
OMG, DE LA 8 LA 15? doamne, ce asteptare!
si care e explicatia lui zadori pt punctis oarba?
de ce ti-a modificat protocolul de data asta? sper ca l-ai intrebat.
sami, toate la locul lor in campuri surduc?
lyly,
samira33 spune:
va pupizez maxim din varfu patului meu de la Budapesta...da,da!!!ati citit bine!!!
patul meu....ca io aici stau numai in camera 4.
da pe cuvant ca-i zic lu Robert sa nu ne mai dea camera 4 luna viitoare....stiti vorba aia...schimbi locul,schimbi norocul!!!
asaaa....m-a debarcat soata in camera...m-a dadacit ca pe copiii tampiti...ai grija pe unde te duci!!!asta-i cheia de la poarta,asta-i cheia de la camera,usa de la intrare ca s-o incui tragi de clanta in sus,ca sa te uiti la tv pe laptop deschizi cu Internet Explorer si apoi cauti nush ce site-uri,sa-ti inchizi bine geamurile,sa incui bine usa etc etc.
lyly,bine ca a disparut chistul ala hematic.
deci incepi injectarea.
adino,toate bune la Campuri Surduc.
sa vezi ce ma besteleste barbatu maine,pe lumina ,cand o vedea ca i-am varsat cam un pahar de nectar de piersici pe mocheta bej din masina...ca am insurubat gresit capacu...sticla s-a tot balanganit in masina si cand am ajuns si mi-am cautat cizmele sa ma incalt....erau pline inauntru cu nectar si pe jos mare deranj
da n-am zis nici pas...m-am incaltat asa si m-am dus pana in camera cu cizmele fleosc-fleosc pline de suc...yyyeeeaaakkk,ce scarbos!!!
in alta ordine de idei e un Logan de Bucuresti in curtea pensiunii...deci am companie...sper sa nu fie unii gen Skoda Family-iti mai aduci aminte de ei Adino???
abia acum constientizez femeilor ca io stau 5 zile la Budapesta pentru o amarata de histeroscopie ce dureaza juma de ora.
ma duc sa ma demachiez
see you
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
aha....io am inchis pravalia...io o deshid!!!
buna dimineata,doamnelor
hai,trezirea...prezenta la apel!!!
LA MULTI ANI!!!tuturor celor ce poarta numele sfintilor de azi.Sa fie sanatosi,voiosi si se li se implineasca cele mai pretioase vise
LA MULTI ANI!!! aristico...stiu ca tu esti una dintre sarbatorite.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna