FIV in Ungaria 141
Raspunsuri - Pagina 14
samira33 spune:
cybele,Joi la ora 9 sunt la clinica.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
adipapazi spune:
la multi ani pt gemenele Andradei P si gemenii ariadnei! primele sunt categoria 3 ani, ceilalti categoria 2 ani. sa traiasca!
cybele, pupici!
danutza, ovitrelle-ul ala de dinainte de punctie? pai daca ai fct deja et, nu mai are ce rau sa iti faca.
sami, sunt in continuare cu gandul la cefele alea!
matilda, ce face fata noastra draga?sus moralul!
va pup
samira33 spune:
hello girls
am terminat bagajele!!!maine dimi decolam.
da nu inainte de a ma duce la pensat ca nu poci sa ma duc la PK fara neshte sprancene perfecte asa ca profit de faptul ca soata are putina treaba dimineata si fug si eu la pensat si vopsit de sprancene la prima ora.
adinutzo si al meu zicea mai devreme ca parca ar mai fi mers, asa,inaine de culcare o ceafa si un carnat.
oricum soata mea face cel mai gustos si suculent gratar din lume,nu-i asa???
oricum...tre' sa mai repetam treaba din dupa-amiaza asta.
va pupizez maxim
ne auzim ...cand ne auzim..
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
adc spune:
buna dimineata!
samira, drum bun si sa culegi roadele de sarbatori! Stii tu ca maciuca aia manuita de PK e magica, histeroscopia o fi si ea de bun augur
cybele, esti deja in focuri, bafta la retrieval, sa lase lase cu multe ovocite si tot atatia embrioni, tine-ne la curent.
Am vazut ca sunt mai multe fete in plin tratament, sa auzim numai de bine la toata lumea!
matilda_s spune:
adi
uite am ajuns de doua ore dar am o durere de cap ingrozitoare...de asta nu am intrat imediat
so, situatia sta asa: punctie extras cei doi foliculi mai mici, de pe drepta - punctie oarba.
lasat un folicul, ala de pe stanga, si facut inseminare.
stai in sala de la 8,30 pana la 15.
zadori a spus asa: i-a scos pe aia doi si erau goi. pentru ca spermograma lui sotel a iesit surprinzator de buna, a luat hotararea sa faca inseminare pentru ca sansele sunt egale ( fiv=inseminare in cazul particular in care sperma e ok).
probabil a vrut totusi sa ne dea o sansa. a spus ca fiv e costisitor si sansele sunt minime cu un singur ovocit. probabil ca in mediu natural sunt sanse ....
ne-a trimis acasa sa facem sex! azi!
acum, daca nu iese, mi-a dat un medicament natural care stimuleazaa productia ovariana. trebuie sa iau 2 luni, apoi o luna pauza, apoi inca o luna medicament. daca in tot intervalul asta nu iese, deabea in a 5 a luna de acum incolo mai discutam de un fiv.
iti dai seama in ce ceata totala sunt!
acum trebuie sa stau cu biciul pe sotel, care are muuuuuuuuuuulta personalitate si nu vrea sa se lase de fumant. surprinzator totusi, azi a avut curajul, la insistentele mele, sa il intrebe pe zadori daca a contat faptul ca a fumat mai putin si surpriza! i-a spus drept in fata zadori ca da.
asa ca ...acum astept ca toata lumea 14 zile si sa speram ca e
te pup
lyly_mar spune:
matilda,acu ce o vrea DD...eu zic ca Zadori a facut ce-a mai buna alegere in conditiile existente
ce medicament natural pt productia ovariana ti-a dat?
eu mi-am facut eco si mi-a disparut chistul hematic,asa ca ma duc sa dau email la PK
5ab1na spune:
ohoho bafta lyly. sa ne zici si noua "schema" de fiv.
cybele fata curajoasa cloceala productiva.
matilda_s spune:
lyly
nu sunt suparata pe zadori, din contra...mi se pare extraordinara dorinta lui de a ne mai da o sansa. asa sunt mai multe sanse sa se prinda decat daca il scotea. e evident!!!
medicamentul se numeste gynex si este cehesc. cred ca nu se gaseste in romanica.
pup
5ab1na spune:
lyly fata mea cea de treaba. te-am gasit pe un forum unde spuneai ca ai facut un fiv cu puregon. ce e cu asta??? in ce cazuri se da? e bun de ceva? ce stii despre el?
apreciez si alte raspunsuri de la fetele cu experienta.