FIV in Ungaria 141
Raspunsuri - Pagina 16
floryma spune:
Buna tuturor,
Matilda imi pare rau ca nu a iesit asa cum ti-ai dorit, dar eu imi zic mereu ca tot raul o sa fie spre bine, asa ca fruntea sus si noi suntem alaturi de tine sa iasa bine.
Acum nu trebuie sa te stresezi si sa va relaxati cat mai mult tu si soata ta. Dupa furtuna intotdeauna iese soarele.
Gynexul asta care ti l-a data sunt capsule sau picaturi? Cum le administrezi? Iei si tu si soata?
Banuiesc ca interesul nu mi l-ai trezit numai mie si astep raspunsul tau nerabdatoare.
si sa auzim pana la sfarsitul lunii vestile bune.
Samira succes la histero si sa auzim vesti bune si de la tine
FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit
floryma spune:
LA MULTI ANI SF. MIHAIL si GAVRIL!
FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit
adrianaady spune:
Samira uite cum te pricopsisi tu cu o mini vacanta Hai ca trec repede zilele...
Aristica - la multi ani draga mea! te sun mai tarziu sa dezvoltam urarea
matilda_s spune:
salut
gynex-ul sunt picaturi, le iau doar eu pentru ca stimuleaza natural ovarele( a zis ca nu poti sa iti faci amh pe perioada cat iei medicamentul pt ca iti ies valorile mai mari decat cele reale).
se iau cate 3 picaturi de trei ori pe zi. este un medicament aproape homeopat( zic aproape pt ca asa am inteles de la doc) facut in Cehia.
adi
nu l-am intrebat de ca a modificat protocolul. pur si simplu mi-a fost tarsa. stiind si de gresala mea de la inceput...mi s-a parut putin ca in povestea cu aruncatul pietrelor....
dar o sa las sa treaca putin timp, adica 14 zilepana la hcg si cand o sa ii trimit rezultatul, daca e negativ, o sa il intreb atunci
asta e ... ce sa zic...mi-a fost rusine, na...
danylini spune:
buna fetele
La multi ani!!! tuturor care isi sarbatoresc ziua de nume, sa vi se implineasca toate dorintele si cate un bebeu cat mai repede
eu ce sa va zic sunt cam desumflata (deceptionata) sau mai bine zis am fost ca am stat si m-am gandit si e cel mai bine asa sa merg cu mai multe sanse, si acum sa va zic si despre ce e vorba, am 11 foliculi maine dimineata sunt programata la punctie dar nu imi face et luna asta de ciclu deoarece endometrul e doar de 6 mm si a zis ca dupa urmatorul cm imi va cladi endometru si apoi facem et, eu sper sa am cati mai multi embrioni puternici si sa fie intr-un ceas bun luna viitoare
voi cam cum stati cu endometru sau mai bine zis cat ar fi ideal, ca eu de 10 nu o sa il am niciodata si stiu ce vorbesc ca de 3 ani ma lupt lucrul acesta si sarcinile pe care le-am avut le-am obtinut cu un endometru de 5.5 in z 14
ioana3110 spune:
Buna fetelor. Am revenit si eu pe forum dupa ceva vreme. Mi-am lins ranile si incerc sa incep din nou cu PK.
\Lyly - noi am fost amandoua in vara parca, nu? Si eu prima data am avut stimulare doar cu menopur dar acum mi-a schimbat protocolul. Gonal + merional + superfact si fara anticonceptionale inainte.
Asta poate si pentru ca mi-au iesit PAI si Factor XIII cu modificari fata de normal. Unul e homozigot si altul heterozigot. Am cautat de nebuna dar tot nu imi dau seama daca astea influenteaza prinderea lui BB.
Amh 0,47 - nasol de tot
Sunt tare stresata de rezultatele astea...
Intrebare. Stie careva daca pot calatori cu avionul dupa ET? ca e un Wizz air ieftin de la targu mures si parca l-as lua pe ala decat sa ma stresez cu masina prin Budapesta...
Samira - bafta draga mea! Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine ca te citesc de 6 luni :-).
Si pentru restul fetelor la fel. Sa ne auzim cu vesti bune!!!!!! Eu cred ca o fac in decembrie la inceput.
samira33 spune:
hello
am fost la plimbare...da am terminat-o cam repede si acu m-am plictisit.
balotez o portocala...ma apuc sa-mi sun toti sarbatoritii...citesc presa...ma duc la masa de pranz si apoi o tai in oras...la mall sau pe strada Vacii
Sambata ma duc la o petrecere si mi-ar sta bine si mie cu ceva nou,nu???
si as vrea sa-i cumpar si soatei din dotare un cadou pentru ziua lui de azi.
saracie Lucie la Spar si la Penny...Kaiseru e inchis nush' de ce,Eleven-ul l-am facut numaidecat....capsuni n-are la tarabele de fructe.
ioana si eu tot in Decembrie fac FIV-ul...pe 7-8 voi veni iar la Buda.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
anaasta spune:
Fetelor, gynexul se poate comanda in Romania de aici
http://www.bodyalchemist.ro/product/gynex-30-ml.htm
Aristica si tuturor celorlalte care isi sarbatoresc onomastica, La multi ani! si sa aveti parte numai de bucurii.
Fetele care sunteti in focuri, multa bafta si sa iasa totul bine.
aristica spune:
Sar'na, sar'na sar'na....LA MULTI ANI! lui samiroiu si neaparat lui adrianaady, care tace malc...nah ca te-am deconspirat
lyly] eu ti-am zis ca se duce la ciclos? Ei? Ti-am zis!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"