FIV in Ungaria 141
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
hello girls
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Ruxandrica spune:
Buna seara fetelor,
Azi am avut punctia, in final la numaratoare au iesit doar 7 oute (si eu care speram la un cofrag intreg) , maine o sa aflu cati embrioni s-au format si data transferului
V-am pupat
samira33 spune:
ruxandrica,foarte bune 7 oo.
Doamne-ajuta sa fie iubarete.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
adipapazi spune:
matilda, ma bucur ca esti mai cu gandurile adunate. fa lista cu absolut tot ceea ce te framanta.o scoti frumusel si le iei cu pixul in mana pe rand. notezi raspunsul cu pixul, ca asa o sa iti mai vina idei acasa si o sa ii mai dai mailuri. doar e drul tau, mai are si alte femei care ii scriu si ii pun o mie de intrebari.
nici cu mine pk nu a fost foarte explicit la fiv 1, dupa punctia la care nu am obtinut niciun ovocit. asta nu pt ca e neprofesionist, ci pt ca nu avea ce explicatii stiintifice sa imi dea, de vreme ce ea nu exista. doar nu era sa imi planga pe umar, ca nu eram la iarta-ma/din dragoste etc.plus ca eram atat de arza ca nu-mi venea in cap nicio intrebare.
trebuie sa inveti, repet, din fivul asta ce greseli nu trebuie sa repeti la urmatorul, ce ai putea schimba/imbunatati. eu stiu una si buna: ca indiferent cat de realiste ne credem, toate ne autoincludem in cei 20-25% de fivuri reusite, ca asa credem noi, ca meritam, ca asa e firea omului. din pacate, procentul de nereusita e zdrobitor si il excludem tocmai pt ca in comparatie cu cine face copii natural, chinuiala noastra merita reusita. dar si in procentul ala tre sa se incadreze cineva. marea sansa este ca 1, 2, 5 fivuri nereusita nu inseamna ca urmatorul nu va fi cel nororcos.
ari, te duci la turci? guzel!sa moara ataturk a doua oara!
sami, pup.
maiiiiiiiiiii, ce de oo la fetele lui pk! bravo!
matilda_s spune:
neata adipapazi
da , asa este cum zici. ce ma intriga pe mine este faptul ca tratamentul de la primul fiv a dat rezultate f bune tinand cont de amh-ul meu, adica 6 ovocite(nici nu puteam sa sper la mai multe) si nu inteleg de ce doc a hotarat sa il schimbe? nu e logic, cum spui si tu sa inveti din ce ti s-a intamplat? pai daca primul a mers cu schema aia, de ce nu o apici din nou? ok, a vrut ceva spectaculor, am inteles, dar daca dupa primele 4 zile raspunsul nu era nici pe departe la fel ca la primul, nu era logic sa revina pe drumul cunoscut?
asta m-a intrigat si plus celelalte lucruri(analizele pt trombo)m-au facut sa fiu putin nesigura.
cum spui si tu, prima oara e prima oara. a doua oara invatam din ce nu a mers la prima. perfect logic si perfect de acord. dar...parca , aparent cel putin, nu ar fi situatia aici asa.
pana la urma, cine stie? poate ca asa trebuia sa se intample.
oricum deabea astept sa ma duc astazi sa vad care e situatia.
scriu vesti cand ma intorc
pup
adipapazi spune:
matilda,nu mai tin minte ce protocol ai avut prima data. mai scrie o data ca sunt uituca.si pe asta de acum.
bafta azi!
6 ovo la amh mic este superproductie!!!!si nu putea sa scada amh asa de mult intr-un timp asa de scurt. ori ai nimerit ovarul prost, ori ai nimerit o luna naspa a organismului tau, ori protocolul le-a inhibat rau de tot pe ovare.
aristica spune:
adipapazy nu maduc nici la turci, nici la unguri..."oscilez". Ma chinuieste intrebarea: Eu cu cine ma fertilizez?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica adipapazy nu maduc nici la turci, nici la unguri..."oscilez". Ma chinuieste intrebarea: Eu cu cine ma fertilizez? PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Ari, ete asa "oscilez" si eu, dar cu alta problema. Ti-am trimis PM