FIV in Ungaria 141
Raspunsuri - Pagina 11
danutza27 spune:
mersi mult danylini sa dea DD sa fie bine,si nu numai mie sa fie bine la toate.
pupici
cybele spune:
salutari din budapesta unguroaicelor!!!!
am o conexiune extrem de proasta, insa am vrut sa va dau de veste despre mine, sa nu ma dati disparuta. Punctia saptamana urmatoare, deocamdata stimulam, startul e ceva mai bunicel ca data trecuta.
soroc80-felicitari pentru sarcina- sa fie totul bine pana la capat!!!! ce schema de tratament ai avut? si cum ai raspuns?
amaradia, cred ca deja te-ai intors in tara cu puiutii , sa fie totul bine si sa se lipeasca de tine!!!
ruxandrica, danuta, wow ce productii aveti fetelor!!!! bafta multa!!!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
aristica spune:
anaasta am scris la Fiv in Europa ca nu prea gasesc unde sa scriu de turci, ca nu-s nici europeni, dar nu prea am de gand sa deschid un topic nou, mai ales ca-s la inceput cu discutiile cu ei.
tanno sar'na ca vrei sa ma vezi bortoasa, dar eu acum sunt obsedata de laborator. Si n-as putea sa ma duc la unguri cu inima deschisa, stiind ca n-am citit si la turci. Adica ungurii au rezultate frumoase. Dar vezi tu, toate clinicile au si rezultate frumoase. Mai citesc, ca nici ungurii, nici turcii nu pleaca din loc - din contra, asteapta sa ma decid eu...iar pe sot am vazut ca l-am influentat putintel aseara din cauza ca turcii au IMSI...si iote cum aparu intrebarea: Pai si noi ce facem? Da' noi momentan nu facem nimic - sper sa am timp in seara asta sa scriu mail-urile alea pe care le am eu in cap, ca altfel nu mai am timp de consultatia la PK din decembrie, alaturi de samiruta.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
soroc80 spune:
cybele, am avut Gonal F, Gonapeptil si inca o injectie micuta care nu mai stiu cum se numea (daca ma uit acasa pe acte pot sa-ti zic). Am inceput cu doze medii pt. ca aveam AMH 0.54 dar s-a dovedit ca analiza era falsa si a redus dozele, astfel ca am facut stimulare doar 6 zile.
danutza27 spune:
Soroc felicitari si sa ai o sarcina usoara si la termen.
M-a sunat PK si am 4 embrioni formati - si sambata la 10 dimineata merg sa transfer si atunci imi spune daca s-au mai format.
Va pup
danylini spune:
uitati ce am gasit, ca tot ma uitam de ce mi-a dat prednisolon , sper ca nu va suparati ca pun aici
Corticosteroid Therapy (Prednisone, Prenisilone and Dexamethazone)
Steroid therapy is a mainstay of most IVF programs. Some programs use daily oral methyl prednisilone while others prescribe oral Dexamethazone commencing about ten days prior to initiating ovarian stimulation with gonadotropins, and continuing until the diagnosis of pregnancy, whereupon, in the event of a negative test (Beta HCG or ultrasound), the dosage is tapered over a period of seven to ten days, and then discontinued. Pregnant patients continue treatment through the first trimester. Steroids are believed to act by inhibiting the cellular immune response.
The selective use of immunotherapy as outlined above has, on numerous occasions, has enabled us to achieve successful pregnancies in-patients who had previously suffered repeated IVF failures (4 or more). Many such patients had previously been advised not to try again with their own eggs. We are able to report IVF births occurring in more than a dozen cases, after more than ten (10) prior IVF failures. One such case involved a 42-year-old woman who had a baby (using her own eggs) following 22 consecutive prior IVF failures. It is indisputable that such results would not have been achieved without access to selective immunotherapy. In a recent study, we were able to show that Nka+ women who do not receive IVIG/heparin therapy have a 10 times lower chance of successful IVF.
Because immunologic problems may lead to implantation failure, it is important to properly evaluate women with risk factors such as:
* Unexplained or recurrent IVF failures
* Endometriosis (about 30% of cases are associated with increased Nka+ activity requiring IVIG/heparin)
* Unexplained infertility
* Infertility following recurrent miscarriage
* A positive personal or family history of autoimmune disorders such as Rheumatoid arthritis, Lupus erythematosis and hypothyroidism (Hashimoto's disease) which is rather common in women.
The controversy relating to the use of selective immunotherapy in IVF has been spawned by issues other than those related to science. Political one upmanship, the competitive nature of the ART field and lack of understanding with regard to the complex issue of reproductive immunology, has led a lot of misinformation. This issue will be laid to rest by a large randomized and controlled study we have been able to undertake due to a >1 million dollar grant given to us by a large pharmaceutical company.
matilda_s spune:
adipapazi
mersi pt incurajari
dimineata cand am crez, citit mesajul de la tine si de la celelallte fete,m-a pus yo sarguincioasa pe scris si am scris, si am scris, muuuultttt...
dar apoi mi-amm dat seama ca exagerez asa l-am lasat in draft urmand sa il "plantez" dupa amiaza.
intre timp m-am calmat brusc asa ca mi-am dat seama a doua oara pe ziua de azi ca exagerez "putin", asa ca
totul sa intampla din cauza ca nu exista o buna comunicare. nu stiu ce sa spun. mie mi se pare destul de necomunicativ de data asta. acum mai este un aspect. noi, eu si sotul meu, nu suntem genul care sa asaltam cu intrebarile si poate si de asta doc e relax.
pe de alta parte eu nu stiam de variantele celelalte, in special ma refer la congelarea ovociteler de la mai multe cicluri, si sincer auzind asta m-am mai linistit.
de fapt agitatia mea extrema de ieri a fost din cauza exprimarii pem care a avut-o doc, ceva de genul cam asta e, nu se mai poate face nimic. nu a spus cuvintele astea, dar asta s-a inteles.
ca bsa nu fie niciun fel de confuzie, maine o sa imi fac o lista cu toate intrebarile la care vreau raspuns.
una peste alta, mersi pentru mesaj, sincer chiar mi-a facut bine
te pup si te tin la curent