Manifestari astmatice la copii (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

mandyksch: nu stiu ce sa-ti spun. Si noi suntem la inceput cu homeopatia. Tratam. alopat nu ne mai ajuta.

Probabil ca aparitia febrei este primul semn ca mergeti spre bine. Copilul meu inca nu face febra.
Nu poti suna homeopatul acum? sa nu mai astepti pana in ianuarie.

"Nu stiu ce sa ii mai dau, din proprie initiativa ii dau gemoderivat de muguri de coacaz negru, extract de carpen, ii mai dau Septilin, ghimbir si scortisoara amestecata cu miere, ceai de cimbrisor si altele"

Am fost in aceasi situatie, mai mult: nici medicii nu stiau ce sa-i mai dea.
Nu stiu daca e bine sa le folosesti si mai ales pe toate. Din dorinta de a face bine, posibil sa incurcam. Iti spun pt. ca alergologul mi-a sarit in cap fiindca foloseam in acelasi timp catina cu miere(facut de mine, 3/4 catina si 1/4 miere, o lingurita/dimineata) si un produs din plante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

mandyksch, suna homeopata - nu poti sta o luna cu un singur remediu care nu-l ajuta.
Daca nu raspunde, cauta alt homeopat - nu homeopatia e de vina dc nu e aplicata corect
Sanatate!!
Cauta si un terapeut de bowtech

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">Vara 2011 oa1 & www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">oa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

Softurele am inceput si noi cu 200CH, acum suntem la 1M. Dar la recomandarea dnei dr ii fac dilutie din 3-4 bilute dizolvate in jumatate de litru de apa si apoi ii dau un capacel la nevoie.

[/url]

Si noi tot cu 200 CH suntem dar avem si 1M pregatit. Doamna doctor a zic ca in scurt timp 200CH nu va mai avea efect si trecem la 1M.
Mi-a zis ca Diana va mai face febra > 39 la urmatoarele 2-3-4 viroze, dupa, febra se reduce, de data asta, semn ca intra pe alt nivel de sanatate, mai bun. Din ce am inteles, copii pe nivelul 1 de sanatate nu fac febra dar nici complicatii, cei de pe nivelul 2 fac febra si cei de pe nivelul 3 fac complicatii fara sa declanseze febra.
Diana la o saptamana de la remediu (ales corect) a facut febra mare, 39,5- 39,6. Asta inseamna ca trece de la niveul 3 la 2. E prima data in viata ei cand face febra peste 39 si tot prima data cand nu se mai complica. Mai mult de atat, prima data in ultimii 2 ani cand nu a mai avut muci galbeni-verzi.

Bianca in schimb...care obisnuia sa faca febra mare la orice raceala a facut subfebrilitate, adica ea e pe nivelul 2 si va trece pe 1.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Mai am o curiozitate pentru mamicile care au folosit homeopatia cu succes. Cum vi se pare ca actionat pe plan mental ?
De exemplu, pe plan respirator e evident cu ochiu liber, ii dau remediu si se linisteste in secunda urmatoare, dar pe plan mental e mai greu de evaluat desi in ultima perioada cu Diana s-au petrecut niste schimbari favorabile.
De exemplu ea era foarte iute, manca repede (gaseam seminte intregi in produsul final si asta ii agrava digestia si refluxul) si cu asta m-am plans si dnei doctor.
Remediu dat are caracteristicile pe plan mental:

HURRY (feels that everything must be done in a hurry, eats fast, walks fast, and does things in such a hurry that he gets confused and out of order) … impatient, angry because things move so slowly … NERVOUS and anxious to get things done in time ... can not relax

Saptamana trecuta mi s-a plans bucatareasa ca Diana mananca foarte incet. Mi-a zis ceva de genul "Uitati-o, a inceput sa mananance cu grupa celor mici si termina cu grupa celor mari".
Si tot asa o tine, chiar si acasa.

Apoi, tot de 2 saptamani a inceput sa prefere cartile in detrimentul jocurilor. Efectiv nu se mai joaca. Se trezeste dimineata si isi ia cartea si citeste.
Ea care nu avea rabdare sa-i citesc o poveste si dadea paginile inainte sa termin...acum sta cate o ora si citeste singurica.
O intreb ce vrea de ziua ei si de Mos craciun si imi zice ca Puzzle si carti.
Are legatura schimbarea asta cu remediu sau e doar o coincidenta si tine de evolutia copilului.
Ati patit asa ceva ?

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Al meu facea wheezing in primavara (cand a inceput toata tarasenia) si dupa efort.Acum la ultima bronsita/viroza sau ce-o fi avand (interesant e ca nu are muci deloc) nu ii mai aud wheezing.In plus a facut febra acum 38,2 si inainte 38,5-39, ceea ce e un semn bun, mai ales ca in primavara nu mai facea nici febra.
La accesele de tuse (pe care el le are exacerbate cand este racit) nu ne-a dat nimic homeopat, ne-a zis doar de sirop de muguri de brad daca e tuse productiva si Paxeladine daca e uscata.La noi e mai mereu productiva si daca nu cedeaza atunci ceai de cimbrisor (plus produse gemoterapice). Si doar daca e absoluta nevoie Ventolin puf.
Acum am vorbit cu ea, m-a intrebat daca sunt copii bolnavi la gradi (si sunt destui din pacate), ea zice ca ar fi "luat" ceva de acolo. Daca nu cedeaza tusea (acum tuseste f mult seara la culcare), sa ii sparg o fiola de adrenalina in camera....Nu mi-a spus nimic de alt remediu, sau de ceva remediu diferit pentru crize :(.
Si sa ne intalnim intre Craciu si Anul Nou...sincer nu stiu ce sa fac.Drita mi-a fost recomandata ca una din cele mai bune din Cluj, nu stiu poate e cazul sa incerc pe altcineva.

Mergi la inceput

Eu am observat unele schimbari, dar nu stiu daca au sau nu legatura cu tratamentul. In primul rand nu il preocupa decat moartea / mortii...azi primavara era tema zilnica , acum nu mai vorbeste deloc de asa ceva.
Si a inceput sa se joace mai mult singur cu jucariile, inainte era musai sa ne jucam tot timpul cu el, singur nu vroia si a inceput sa coloreze mai mult, inainte nu prea avea rabdare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandyksch

Al meu facea wheezing in primavara (cand a inceput toata tarasenia) si dupa efort.Acum la ultima bronsita/viroza sau ce-o fi avand (interesant e ca nu are muci deloc) nu ii mai aud wheezing.In plus a facut febra acum 38,2 si inainte 38,5-39, ceea ce e un semn bun, mai ales ca in primavara nu mai facea nici febra.
La accesele de tuse (pe care el le are exacerbate cand este racit) nu ne-a dat nimic homeopat, ne-a zis doar de sirop de muguri de brad daca e tuse productiva si Paxeladine daca e uscata.La noi e mai mereu productiva si daca nu cedeaza atunci ceai de cimbrisor (plus produse gemoterapice). Si doar daca e absoluta nevoie Ventolin puf.
Acum am vorbit cu ea, m-a intrebat daca sunt copii bolnavi la gradi (si sunt destui din pacate), ea zice ca ar fi "luat" ceva de acolo. Daca nu cedeaza tusea (acum tuseste f mult seara la culcare), sa ii sparg o fiola de adrenalina in camera....Nu mi-a spus nimic de alt remediu, sau de ceva remediu diferit pentru crize :(.
Si sa ne intalnim intre Craciu si Anul Nou...sincer nu stiu ce sa fac.Drita mi-a fost recomandata ca una din cele mai bune din Cluj, nu stiu poate e cazul sa incerc pe altcineva.

"A nu obtine ce iti doresti si cand iti doresti, este din cand in cand o mare sansa"

Am inteles. Sa stii ca nici homeopata noastra nu e de acord sa-i dau remedii in tuse. Mi-a zis foarte clar, vineri, sa nu-i mai dau nimic cand tuseste la somn. Doar daca nu se linisteste si tusea e chinuitoare...sa intervin homeopat. Si chiar si atunci mai bine sa o sun si sa hotaram la telefon.

Daca nu mai are wheezing e un semn bun.

Diana l-a ultima viroza nu a mai avut wheezing in schimb a tusit de a rupt. Inainte cand se instala astmul tusea doar o noapte si o zi, acum a tusit 2-3 nopti si 2 zile.
Acum a fost doar o traheita si nu o pneumonie. Faptul ca e prima data in ultimii 3 ani cand nu se mai aud RAL-uri, e semn bun, chiar daca aparent copilul s-a chinuit mai mult.
Boala e impinsa de la organele vitale la organele mai putin vitale, in cazul ei de la plamani la trahee. E una din legile vindecarii in homeopatie.
Asa s-a manifestat la fiica-mea, nu stiu daca e aceeasi situatie si la voi.

Edit: Si cand tusea asa rau, fiind weekend nu am sunat homeopata, in schimb i-am facut un puf de ventolin. Mi s-a parut interesant la acel moment ca nu s-a linistit nici macar putin dupa ventolin. Am fugit cu ea la medicul alopat, pentru ca tusea o chinuia rau si mi-a confirmat ca nu are bronhospasm si era logic sa nu raspunda la ventolin. Am crezut ca visez cand mi-a zis, nu eram obisnuita cu tuse fara bronhospasm.
Deci nu intotdeuna amploarea tusei e semn rau.
Eu una merg pe mana homeopatei dar cand consider ca se impune merg la alopat macar sa-mi confirme sau nu daca se asculta pulmonar.

Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

mandyksch, cine e dr. homeopat?

Legat de comportament - e in relatie cu remediul, clar.
I-am dat la Paul calcareea carbonica si acum e ff plangacios... parca vad ca sare in pulsatila... sau mai stiu eu in ce - el e cam la limita cu calcareea (Adica nu intra exact-exact in tipar dar a fost).

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">Vara 2011 oa1 & www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">oa2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Legat de comportament - e in relatie cu remediul, clar.
I-am dat la Paul calcareea carbonica si acum e ff plangacios... parca vad ca sare in pulsatila... sau mai stiu eu in ce - el e cam la limita cu calcareea (Adica nu intra exact-exact in tipar dar a fost).

Oana chiar e tare. Mica mea, pulsatilla nu mai plange, dimineata, cand trebuie sa plec la job.

Mergi la inceput

Oana, este vorba de drita Minu, si ea si si sotul ei practica homeopatia.

Mergi la inceput