Manifestari astmatice la copii (5)
Raspunsuri - Pagina 9
AnaIB spune:
Buna seara,
Oana, Softurela si celelalte mamici,
am o intrebare, va rog sa ma ajutati : voi ati renuntat de tot la medicamentele alopate de cand tratati copilasii homeopat? ma intrebam daca pot sa-i mai dau Nurofen, de exemplu? e prea tarziu sa sun la dr. homeopat.
Softurela, interesant comentariul despre evolutia starii de sanatate in cazul celor tratati homeopat, dar acum sunt putin confuza, pentru ca Sophie a mea, care facea febra foarte mare la orice viroza inainte , acum e in plina raceala, se manifesta cu multi muci (care se pare ca sunt in gat, se ineaca si vomita intruna), cu tuse chinuitoare dar FARA FEBRA. suntem pe remediu de catva timp si asta e prima raceala mai urata.
va multumesc mult , sanatate
AnaIB spune:
revin cu o completare: nurofen vreau sa-i dau ca s-o linistesc putin, plange intruna e speriata ca vomita si agitata.se chinuie rau cu mucii. plus ca e antiimflamator. multumesc,
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnaIB revin cu o completare: nurofen vreau sa-i dau ca s-o linistesc putin, plange intruna e speriata ca vomita si agitata.se chinuie rau cu mucii. plus ca e antiimflamator. multumesc, |
Imi pare rau ca nu am vazut mesajul aseara. Banuiesc ca acum deja ai sunat-o pe dna doctor.
Multa sanatate si sa ne tii la curent.
Eu nu le dau nurofen, nu este recomandat la copii cu astm. Am convenit cu doamna doctor sa folosim doar ventolin la nevoie.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Darria spune:
Ana: imi pare rau dar nici eu nu am vazut mesajul aseara.
De cand a devenit alergica evit sa-i dau ibuprofen(poate da alergie). Nu l-am folosit, copilul meu inca nu face febra.
Am inteles ca vrei sa-l dai ca antiinflamator dar in acelasi timp este si antitermic. Poate opri o eventuala reactie a corpului(febra) - spui ca nu face febra acum.
Probabil ca deja ai vb. cu homeopatul.
Multa sanatate.
softurela spune:
Ana, cati ani are micuta ?
Tot asa a debutat si la cea mica, ultima viroza. Tusea si vomita din cauza mucisorilor.
Eu o ajutam cu aerosoli cu apa de mare, aerosolul ii dilua si erau mai usor de expectorat.
M-am speriat si a trebuit sa-i dau remediu desi doctorita nu ar fi vrut.
Daca debutul a fost urat, dupa, si-a revenit mai repede decat de obicei. Nu s-a mai complicat nici in sinuzita.
Multa sanatate si la voi!
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
OanaRusu spune:
am intrat si eu abia acum
Ana, cum mai sunteti?
Eu nu dau nici un fel de aleopate - nu mai am nurofen/ibuprofen, paracetamol in casa deloc
La tuse cu voma eu dau ipeca - merge ff bine.
Of, tare rau imi pare ca n-am vazut aseara
AnaIB spune:
Buna, mamici,
multumesc din suflet pentru raspunsuri... pana la urma i-am dat Nurofen, si nu stiu ce sa mai fac... are niste accese de tuse f.f. urate.(tuseste cate 30-40 de min incontinuu, dar seara sau dimineata).remediul constitutional nu a ajutat-o..a facut o traheo-bronsita (diagnosticata mai devreme), pentru care am primit injectii cu dexametazona, flixo si ventolin , aerius si tot tacamul... sunt disperata si nu stiu ce sa fac, dr. homeopat mi-a dat ipeca, sa vad daca merge, acum i l-am administrat (tineti-mi pumnii) si mi-a spus sa-i fac doar ventolin la nevoie. Softurela, poate e acelasi dr? in schimb, medicul de mai devreme mi-a zis ca dc nu-i fac injectiile (i-am zis ca refuz) risc sa ajung cu ea la insuficienta respiratorie. ce sa mai fac? n-a tusit niciodata asa rau, incerc sa fiu tare sa nu cedez, dar e tare greu...ceva, sfaturi?multumesc
AnaIB spune:
Tot eu ... i-am pus cartof ras in sosetute si pe piept, se pare ca incepe sa-i scada febra...si tusea s-a modificat putin, in sensul ca era productiva cand a debutat, apoi a devenit spastica si magareasca putin, nu mai rupea , iar acum dupa ce i-am dat ipeca tuseste mai rar si , din nou tuse productiva.. pacat ca nu stie sa expectoreze si inghite secretiile. Am decis ca mai astept cu aerosolii Faptul ca impartasesc cu voi lucrurile astea ma ajuta mult.. Va multumesc