Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
carla_2008 spune:
Crsipro te inteleg!!!!!imi vine sa ma duc in lume!!!!!!!!de 1ora jumate Mateo se agita INTRUNA,adica zvarle din maini si din picioare non stop,se invarte de pe o parte pe alta nonstop,din 20 in 20 sec!!!!a plans 2 minute si de atunci asa face pe silent!ce poate sa aiba, i-am dat un nurofen acum ca nu mai stiu ce sa fac cu el.
nu plange doar se foieste non stop!!!!!parca are viermi in fund!!!
iar eu nu am dormit nimic ca am lucrat ceva pana la 2.
asa ca am niste nervi de nesomn
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Denisa, Crispro si Crissteo, multumesc de raspuns.....deja ma cuprinde groaza Deci nu e bine ca papa atatea lactate in 24 ore Acum am pus repede de un pilaf ca la masa de la ora 18.30 sa nu-i mai dau iaurt. Pe 7 nov, mergem la pediatru si am sa o intreb.....ma rog sa-mi dea un raspuns favorabil...daca e de-acum in colo nu-i mai dau atata lp si pana acum ca i-am dat asa mult sa nu duca la obezitate sau la alta minune. Voi ce spuneti?????? Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
TIna vin si eu la spartul targului...Andrei acum vreo 2 luni manca 6 masuri de lapte seara la culcare si 6 noaptea, plus iaurt dimineata si ne-a zis pediatra ca sunt prea multe lactate, ar trebui la varsta cam 400 sa manance.
si la fel, a zis sa ii dau cina mai consistenta, si sa fie legume / fainoase / lactate.
acum cu fainoasele...de fapt mai rarut, ca ingrasa...deci cel mai bine legume / lactate. eu ii dau supe creme seara sau mamaliga cu branza si smantana, rar paste cu lapte, papanasi de branza...
si acum mananca cam 2-3 masuri de lapte seara maxim, ca e satul, dar noaptea tot isi cere drepturile. 5 masuri. dar macar acum suntem cam la 250 ml lapte plus 150 iaurt. plus branzica, dar nu in fiecare zi.
cu greutatea, daca e pe curba lui, e ok. oricum e deasupra graficelor si la inaltime, si la greutate, dar nu mi s-a parut deloc grasut in poze
nu te stresa cu asta, doar da-i sa pape mai consistent seara, pe la 7, ca sa aibe stomacelul plin
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
neata
vin cu eu tot cu multa munca la birou, dar macar e mama la noi si il scoate pe andrei afara pe la 6, dupa ce se trezeste si isi papa fructele si il aduce pe la 7 jumate acasa. pana atunci numa bine ajungem si noi acasa. stau mai mult la birou, ca sa nu mai lucrez noaptea...
ei, Andrei e foarte fericit ca e si bunica ca are mai multa activitate si seara cand venim acasa e foarte foarte fericit si rade intr-una e tare bine cu mama la noi...
azi noaptea s-a trezit doar de 2 ori si a treia oara, pe la 6 jumate l-am adus langa noi...dar zilele trecute, offf, de vreo 6-7 ori
nu ii place conopida la cuptor, nici dovleceii cu branza la cuptor...isi indesa paine in gurita numa sa nu pape
acum e la faza cu culorile, nu vrea sa iasa afara, nu vrea sa manance, ca el vrea sa coloreze dimineata cauta si striga "unde-i, unde-i" pana isi gaseste culorile, murim de ras
si a invatat multe, il intrebi cine e alina zice mama, stie cum il cheama pe tata, "aca" e acasa, zice "nu" cand nu mai vrea papa si impinge castronasul...lu bunica tot "uuuuu"" ii zice
vrea sa se aseze pe toate sertarele sau orice jucarie alearga prin casa toata ziua, doar afara vrea in brate...zice ca e "maaaa" adica mare pana la lampa, "aca" e si ata a inceput sa taraie jucariile alea cu ata dupa el si sa nimereasca el sa construiasca cu cuburile...e innebunit sa ii arati numerele, unde il vede pe 1 e fericit si tot zice unu, unu...eu rad de el ca intai invata sa citeasca si apoi sa vorbeasca stie si de celelalte numere, dar numa unu stie sa zica. dar imi aduce cartea cu unu si ma pune sa ii arat fiecare cifra...
dimineata nu mai plange dupa mine, il iau in brate, il pup si ii explic ca mami pleaca la serviciu dar seara ne pupam, ne iubim si ne jucam si sta cuminte, la geam cu bona si cand ajung jos ne facem cu mana si daca il intrebi seara cum facem dimineata cand pleaca mami la serviciu iti arata ca face pa, pa si zice si "pa pa"
nu mai stiu...ma uimeste pe zi ce trece cu cate stie avem niste pui tare mari...
ma tot gandeam sa il ducem la cresa, dar mai astept sigur pana in primavara, si il duc la cresa particulara si program scurt, sa tinem si bona. pediatra a zis ca la cresa castigi la socializare dar pierzi la partea de imbolnaviri si sfatul ei e sa nu il ducem acum...asa ca mai asteptam. mai vine mama, mai e bona, de la anul din primavara speram sa intre si cealalta bunica in pensie, ne-om descurca noi cumva...
eeeii..si de cateva zile m-am apucat si de invatat momentan doar in metrou, dar e un inceput, in decembrie am alt examen...mai am inca 5, Professionals, sa le vad si pe astea gata in urmatorii 3 ani
copilul meu inca doarme, in patul nostru, singur. e prima oara cand il las acolo singur...de acum ar trebui sa se trezeasca asa ca ma duc sa ma pregatesc si eu
scuzati=ma ca m-am intins, dar nu mai stiu cand apuc sa intru
dar cu cititul sunt la zi
va doresc o zi minunata!!!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
rodyka spune:
Žneatza, mamici!
alina, multam de cafea. cum am promis, vin si eu cu una mare si buna, plus capuccino la discretie.
eu am dormit toata noaptea iepureste , ma trezeam ba ca mi se parea ca o aud pe Isa plangand (nu era), ba motanul mieuna ca vrea afara (e pedepsit de 2 zile, pana i se vindeca labuta si zgarieturile din cap si de pe spate, ca e tare artagos si sare la orice motan care apare in zona, chiar si la caini!), ba imi ciuleam urechile sa aud daca ploua . la 7.10 cand mi-a sunat desteptatorul si l-am pus pe pauza, n-a venit Florin sa ma trezeasca, asa ca i-am dat un bip , a aparut si mi-a spus: mami, intoarce-te pe partea aialalta, ca afara toarna cu galeata
din pacate, n-am mai putut dormi. dar asa de bine ma simt!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 el nu e gras, are 93-94 cm si 15 kg, zic ca e ca ar tb sa manance mai mult, dar parca e prea mult. nu vreau sa-mi maresc stomacul mi-e frica sa nu ajunga prea grasan Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Tina, atata are Eric al meu acu la aproape 4 ani... la inaltime cu vreo 2-3 cm mai mult...dar cum zic fetele, depinde mult de gena, de parinti (inaltime, greutate)...daca medicul zice ca e ok, atunci asa e...pupam flacaul vanjos!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
histamina spune:
neata,
imi cer scuze daca replic instant de vreun aliment ca are potential alergen,dar, eu am 4 afectiuni alergice destul de grave si stiu ca pe Tatal nastru fiecare aliment,cata histamina contine(ce mediaza alergiile) sau in ce afectiune pseudoalergica,autoimuna e interzisa(de ex in mastocitoza, intoleranta la histamina, anafilaxie recurenta sau atopie).
de ex, dupa fructele de padure,capsunele si nucile&alunele in top stau banana,ananasul,spanacul,vinetele si rosiile cu histamina d ela mama natura(pe care eu nu o pot descompune).
iertare,dar,mi-a intrat in reflex.
eladea2005 spune:
neata fete!
vin repede la cafea, F inca doarme, nu stiu cum...E a plecat la gradi... asa ca savurez cafeluta...
ieri am fost sa vad 2 ap, frumusele, preturi pe masura...mai cautam, cautam, cautam...
lapte de migdale am facut si eu, E nici n-a vrut sa-l guste, eu am gustat dar n-as putea sa beau...
racusor, spor la invatat, pupam baiatul cumintel si destept...
otilia, pupam mamica si fetele ei mumoase...
cris2010, pupam si ochisorii albastri...fetita isteata...
rodi, f bine ca stai acasa... pupam fetelee!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ludmila_p85 spune:
Neata! Va servim si noi cu !!! Noi am dormit mai binisor,dar plinsetele nu au lipsit nici in noaptea asta,ne-am trezit la 7 ,am papat si am inceput joaca. Acus mergem la pediatru la controlul de 1 an si 3 luni, stiu ca noi sintem sub kg necesare, o sa vedem,cind ne intoarcem va scriu, nici la noi nu s-a inchis inca fontanela
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina neata, imi cer scuze daca replic instant de vreun aliment ca are potential alergen,dar, eu am 4 afectiuni alergice destul de grave si stiu ca pe Tatal nastru fiecare aliment,cata histamina contine(ce mediaza alergiile) sau in ce afectiune pseudoalergica,autoimuna e interzisa(de ex in mastocitoza, intoleranta la histamina, anafilaxie recurenta sau atopie). de ex, dupa fructele de padure,capsunele si nucile&alunele in top stau banana,ananasul,spanacul,vinetele si rosiile cu histamina d ela mama natura(pe care eu nu o pot descompune). iertare,dar,mi-a intrat in reflex. |
foarte bine faci Histamina! Avertizeaza-ne!nu ai de ce sa iti ceri scuze. Daca cunosti bine un domeniu noi suntem curioase sa ni-l impartasesti
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crissy77 spune:
Cris2010, ce joculet cu palme si degete stiti voi? SN cum stie ea cum face crocodilul.
rodyka, ma gandesc ca ceva in genul SSSS face crocodilul. Ai testat salata asoratata de iarna? Ieri am desfacut si eu un borcan si aproape l-am si terminat, DE-LI-CIOA-SA. Cam prea dulce, la anul pun mai putin zahar.
fetele.