Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Cu toate ca Raul tuseste rau, mucii are, dar putini, am avut o noapte buna. L-am pus cu mine in pat, sa fiu pe faza daca face si febra si asa bine am dormit amandoi.
Din ce citesc la voi, Raul nu face aproape nimic. El la toate animalele face ham, ham...pt el si pisica si crocodilul si pasarea , toti latra.
Ce le dati azi copiilor de mancare? Imi dati ceva idei? Ieri am facut si eu brocoli... o minunatie!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata fetele!

Denisa, stiu ca e greu cand sta copilul treaz noaptea. Of! Al meu a stat treaz 3 ore, de la 2 la 5. Asa ca a dormit vreo 9 ore maxim azi noapte. Iar peste zi rar doarme 2 ore. Il vad ca e un pic marait acum, asa ca e la mine in brate, il leagan, poate mai doarme un pic. Daca nu, ne imbracam si iesim afara.

Histamina, nici lui v nu ii e inchisa fontanela. Normal pana la 18 luni are timp, uneori si mai tarziu.

Racusor, ce istet e Andrei!!! Bravo pt delfinasul sef si mamica lui harnicuta! Si spor la invatat!

Bumblebee, ma bucur ca a iesit bine rez la gine!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, si vlad numai " ham ham" stie.

Rodi, ma bucur ca esti cu noi la cafea.

Al meu a invatat sa imi deblocheze telefonul.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

rodyka, ma gandesc ca ceva in genul SSSS face crocodilul. Ai testat salata asoratata de iarna? Ieri am desfacut si eu un borcan si aproape l-am si terminat, DE-LI-CIOA-SA. Cam prea dulce, la anul pun mai putin zahar.

crissy, daaa, am testat vreo 5 borcane pana acum din salata aia , si vreo 3 din gogosarii cu sos . eu muraturi n-am mai pus niciodata, ca noi preferam rosiile, castravetii si ardeii asa cruzi (daca le avem proaspete tot anul...), nici varza murata nu ne dam in vant dupa ea. dar acum tu m-ai impulsionat si am pus si eu cate ceva, mamaaaaa, ce bune-s!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Senastian are urmatorul meinu azi
250 ml suc de portocale cu mier(avem voie de la dr)

120 ml supa facuta din cartofi,rosii,ceapa,ardei,telina,conopida,un catel de usturoi, patrunjel radacina,pastarnac, curcan de tara, 3 linguri de ulei de germeni de porumb presat la rece, 2 cartofi,toate fierte pana se zdrobesc cartofii si se face un consome,apoi il strecor.
150 gr piure din ficat de curcan frecat cu unt si cu lapte
100 de gr de mamaliguta cu branza si smantana
50 de gr de budinca de mere si gutui si gris,indoita cu lapte.
seara, 250 ml cereale cu laptic
noaptea de la mami
pot fi sigura doar pe laptele de la mine,restul mananca exact cat vrea el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Lui V ii plac cateii f mult-pt ca ii vede pe strada- si e toata ziua am-am (ii mai iese si h-ul uneori), ii mai plac si pisicile - are soacra pisica- asta face Mmmm (la fel ca vaca, oaia)
Am inecrcat ieri sa-l invat cum face leul, dar se uita la mine si rade, mai scoate cate un tipat scurt.
Ca gaina nu mai vrea sa faca, nici ca porcul.. Are zile si zile.
Cand il intreb cati ani are, arata 1 deget si spune 'pa', daca te pui pe numarat, iti ia degetele la numarat si numara: 'pa, pa, pa' . Dar asa face de cateva luni .

Ma enerveaza cu olita, e iritat f tare la fund, dar nu face aproape deloc la olita, cand il vad ca se screme, de cele mai multe ori e prea tarziu, dar il intreb, faci caca? Si el spune 'oisa' si imi arata olita, dar prea tarziu. Are asa o rana, si pielea uscata, ca la DA, il si ustura cand il dau cu crema, dar culmea e ca mai mult de cateva minute nu sta kkcit, ca dusul ne asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Paula, si vlad numai " ham ham" stie.

Isa stie si maaaaa (adica miau), dar nu mai vrea sa zica... in schimb a invatat zilele astea beee de la oaie, ca am eu una pe pijama pe piept. si am intrebat-o unde e oaia, a facut beee si m-a intepat cu degetul in piept, apoi beee si mi-a butonat si pantalonii de pijama, care-s plini de oite, dar eu nu stiu de ce nu le-am vazut pana acum, am crezut ca-s niste norisori pufosi . ieri a invatat si ursul o-o-o (parca e un porc, asa face ), tot de pe o pijama ca, desi e plina casa de ursuleti (pe perete, jucarii de plus, carticele, pe scaunul de masa, pe patut, pe husa de ploaie de la carucior), tot pe pijama sau pe lenjeria de pat e mai usor de invatat. poate o sa-i iau candva lenjerie cu alfabetul si tabla inmultirii

de fapt, eu vreau s-o invat animalele de baza, cu care se poate "intalni", ca pana la crocodil si elefant si leu mai avem gaina, rata, vaca si muuulteee altele

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Histamina, desi eu am niste alergii banale, te inteleg ca esti grijulie, mi se pare si normal! si multumim pt sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am devenit tester.
nu pot lua niciun medicament, in afara de doza redusa cu 25% de antihistaminice zilnice,adica 10 pastile in loc de 16.
toate operatiile le fac pe viu, nu iau niciun medicment pt dureri.pot lua paracetamol si augmentin(amoxicilina),dar pe astea le tin pt situatii ultra.
de aia am nascut prematur,ca am facut alergie impotriva bebelului din prima zi,dar a produs el enzima ce imi lipseste mie(DAO) si asa am putut face cezariana.dar dupa ce l-au scos ,au scos si enzima si dupa cezariana nu am facut niciun calmant si am muscat peretii la propriu, am delirat de durere, si asa 5 zile la rand.
deci,cand vad un pahar d ebere situ ca sunt 300 de u de histamina,dar daca e straina sunt 500.
pestele ton are 8000 de unitati, ananasul vreo 300. de pe la 100 ti se face rau.deci nu peste, nu mezeluri(sar toate de 1000), nu branzetrui vechi,fermentate, nimic fermentat,nimic gatit mai mult de 12 ore, nu muraturi, nu alcool, nu vinete,spanac,rosii,cascaval, iaurturi, banane,nuci,alune(mananc cam 10 buc pe an).
anul asta am sarit calul rau.am mancat 150 de gr de peste si a fost oribil.
nu ma pot abtine de la muraturi.sorry,dar nu pot.

Mergi la inceput

Draga de tine, ce greu cred ca iti este!

Mergi la inceput