Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Victo spune:
da cum de poate bea 450 ml..ma gandesc eu...mananca satios de cina? nu iaurt..ceva mai consitent ii dai? ceva cu legume, paste
al meu e satul seara, de-abia de baga 150 ml.
asa haios e asta micu..seara, cum e si stefan acasa, vrea musai si el sa manance la masa mare, ca frate-su! altfel plangee..si e necajit..vai vai!
e frumos afara, cred ca ar fi cazul sa ies din casa..nu mai stiu de cd n-am mai iesit...cred ca de sambata
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina prea multe lactate pot duce la anemie. tina, nu vad carnea in alimentele pt puiul tau. eu am aptit-o rau cu laptele,cei drept de vaca.are o anemie de toata frumusetea. noi nu putem lapte pfraf,dar ii dau eu laptic d ela mine. LP poate duce la obezitate, intr-adevar. Legume,fructe cat mai multe. |
Lp ii dau Milupa, a fost anemic ca si au fost din timpul sarcinii, am corectat-o de la 6 luni pana la un an si acum e bine
Carnea o adora, manaca in fiecare zi la pranz,sau daca nu e carne e ou sau peste
De ce sunt atat de ingrijorata: ca el are pofta de mancare, mananca f bine, chiar si cand este racit manaca la fel de bine
Victo spune:
tina, acu vad ca are 15 kg..wow..stefan avea la 3,5 ani atatea. dar un dr cred ca te poate sfatui mai bine decat noi. plus ca am inteles ca cel putin tu esti inalta..probabil si sotul..atunci si copilul va fi si s-ar explica cumva.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ainotna spune:
Puiutz , bine ca i-a trecut bubita.
Noi suntem la Buc, ne plictisim, doar ieri l-am scos pe Sasha afara, in rest in casa sa-i treaca bronsita . Nu mai tuseste asa rau si ieri era un pic soare, am zis ca nu mai pot, l-am scos de doua ori. Ne mai ducem sambata la control, dar nu se aud haraieli sau alte alea, asa ca banuiesc ca i-a trecut.
Am pus azi dimineata la inmuiat niste migdale, vreau sa fac lapte de migdale, sa vad cum iese si daca il accepta vreunul din copii, ma gandesc sincer sa nu le mai dau lactate (si nici grasimi preparate termic- dar asta nu stiu daca o sa-mi reuseasca...) de cand am tot citit pe blogul Cristelei Georgescu. Eladea multumesc tare ca ni l-ai recomandat
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Lp ii dau Milupa, a fost anemic ca si au fost din timpul sarcinii, am corectat-o de la 6 luni pana la un an si acum e bine Carnea o adora, manaca in fiecare zi la pranz,sau daca nu e carne e ou sau peste De ce sunt atat de ingrijorata: ca el are pofta de mancare, mananca f bine, chiar si cand este racit manaca la fel de bine Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
pentru linistea ta vorbeste cu medicul lui Radu eventual roaga-l sa faceti impreuna un meniu pentru o zi cu cantitati ca s ate poti orienta
stiu ca Matei nu e un ex bun - adica are 10 kg si ieri seara de ex a baut 110ml LP
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Raducu e cu 10 cm mai inalt decat cei mai inalti delfinasi. Eu cred ca raportul inaltime /greutate e bun. Cati cm aveau copii la 3 ani jumate ( cand aveau 15 kg)? E adevarat ca e cam mult lapte, poate reusesti sa-i dai seara altceva de mancare, sa fie satul sa nu bea atat de mult lapte!! Zic si eu...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
michelle1981 spune:
Tina - eu zic ca raport inaltime/ greutate e f bine!
Victo - asa si Bianca vrea la masa cu noi, e asa de dulce. Dar cum face o miscare gresita (se urca in picioare sau vrea jos o sui la ea in scaun)
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crissteo spune:
TINA, poti sa bagi datele in calculatoarele online pentru evolutia copilului si sa pui o intrebare pe pediatrucluj. Mie chiai mi-a placut ce raspunsuri da dna doctor de ep acest site. Asta pana ajungi la doctor.
Eu incerc sa mai limitez consumul de lactate clasice si sa le inlocuiesc cu altceva. Imi spuneti si mie blogul cristelei pe care va uitati voi?
Albert mananca cam 5-6oo lactate pe zi. Cam asa si Teo, cred ca ar manca mai mult adr am inlocuit cu legume si fructe cat mai bogate in cate ceva pentru ei. Acum le dau gogosari si ardei ca au vit c, pere, mere, struguri, suc de rosii- mananca de nu se satura, toate crude.
crispro spune:
Ooare eu ii dau prea putin de papa? El mananca la ora 13 pranzul, un singur fel, apoi la 17 iaurt si seara lapte. Atat! Fara alte legume/ paste/ budinci. Nici asa nu mananca tot. De ii mai dau la 19 ceva, apoi clar nu mai bea deloc lp.,.
Alice, hai cu Mara!!!
Sa-l ajutam pe Alex