Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Tina, e f. f. inaltut puiul tau. Nu cred ca kg. sunt prea multe la inaltimea lui. Presupun ca lapte cere el de ii dau asa mult, nu? Ma gandesc ca ai putea sa il faci mai putin concentrat, cu o masura in minus, sa-l pacalesti un pic, si treptat sa ii reduci portia.
Stefi abia bea 350 ml. de lapte.
Cristina, eu ii mai dau o masa/gustare pe la 8 seara, dar se culca tarziu pe la 11:30, ar fi prea mult sa stea nemancata de la 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Cristeo, blogul este cristelageorgescu.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Ainotna si eu sunt fan Cristela Am facut ieri dimi lapte de migdale dar l-a refuzat domnisorul, asa ca m-am sacrificat eu. Ma gandesc sa-l fac cu banana si sa-i dau macar dupa-amiaza ca gustare. Dar tot a papat resturile de migdale din lapte amestecate cu mar copt asa ca nu e totul pierdut. Sanatate bolnaviorului Sasha

Denisa ai incercat si tu laptele de migdale?

Tina si eu sunt de parere ca Raducu va seamana, de-asta e asa de mare. Dar cel mai bine va sfatuieste medicul. Important e ca ai semnalat din timp chestia asta si sigur se poate remedia

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Crispro pai si noi suntem EXACT la fel - adika azi: ora 18- 100gr paste cu cascaval si iaurt la cuptor + 1 mandarina in conditiile in care masa precedenta a fost la ora 12,30 deci cu 5 ore si jumatate inainte ....apoi la ora 20 abia a baut 50ml LP ...asa ca ce sa-i mai dau, ca abia ne descurcam asa cu cantitatile astea, altfel chiar ar refuza de tot LP...eu una m-am lamurit, sunt copii mancaciosi care cer de mancare si sunt "ceilalti" cum e si al meu care abia dupa 5 ore cere timid ceva de papa

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

...si asta in conditiile in care NU primeste altceva intre mese gen: sticksuri, pufuleti, biscuiti etc tocmai ca sa nu isi strice foamea

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

na ca a simtit ca l-am parat la voi ca nu si-a baut Lp asa ca s-a trezit a terminat tot ce era in sticluta si acum iar la somn, total 170ml

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Deci si voi la fel, Oana. Si V a baut acum seara 90 lp, aseara la fel. Dar l-a indopat soacra de paine, ca ea nu ii refuza, sa nu planga copilul. Ioi, ce nu imi plac astea,,,

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

matusa, eu nu arunc cu rosii, eventual le facem pe din doua si iti dau dreptate. daca nu ai dragoste de copii n-ai ce cauta in domeniul ala

crispro, asa ca soacra-ta face si mama cu painea, desi i-am spus de atatea ori ca-i strica pofta de mancare. iar apoi imi spune ca nu a mancat mare lucru la amiaza . iar cand vin eu acasa o mai gasesc cu painica iar (ca fata a cerut!!), si mi-e greu sa i-o iau din mana daca deja mananca din ea... acuma, ce sa zic, macar bine ca e facuta in casa, dar tot nu is de acord cu atata paine inafara meselor. plus ca i-a introdus o masa noua , inafara de fructe la 10.30, pranz la 13.30, eu ii dadeam la 18.30 lactatele cu ceva... mama ii da pe la 5 cand se trezeste sa manance si pana la 22.30 e cam mult, asa ca eu tre sa mi improvizez ceva intre mesele astea... normal ca daca nu mananca cum trebuie la amiaza ii e foame mai devreme. no, la asta avem un pic de lucru (adica cu mama si cu painea, ca biscuiti nu am mai cumparat si nu i-a mai dat )...

crissteo, ce dulce e Teo! asa face si Maria si acum mare: mami, eu stiu ca tu daca ma certi, e ca ma iubesti mult si-mi vrei binele! si eu nu ma supar, pentru ca te iubesc la fel de mult!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ilinca, ca ti-ai amintit ca e azi sarbatoare. la pauza am sunat-o pe mama sa-i spun sa nu puna haine la spalat . si maine vad ca e tot cu cruce rosie trecut in calendar.

azi iar am avut zi scurta, doar ca am ajuns in oras cu masina unui coleg care m-a lasat intr-un capat de oras unde sta el, si eu de-acolo as mai fi facut aproape o ora pe jos. dar l-am sunat pe nashu´ si m-a dus acasa, ce bine-a fost! maine dimineata daca ploua nici nu merg , ioi ce fain ar fi sa stau cu voi la cafea pana se trezeste Isa

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Tina, Raducu nu e gras! Dar se pare ca e stilul lui V, papa mai fara limita.. La noi s-a intamplat ff rar sa nu manance tot, sa refuze . De regula e sac fara fund, eu impun limitele.
Ai putea sa ii scazi cantitatea de lapte, progresiv e ideal! La 18 sa fie o masa mai consistenta (fara carne/ou totusi)..
Eu ii dau cam 500 ml LP/zi si eventual la cina iaurt/branzica cu ceva, dar nu neaparat in fiecare zi.

Rody, asteptam cu drag mesajul de dimineata!

Crisu', ma dispera si pe mine fazele astea. Ufff, ca ea nu suporta sa-l auda plangand.. ca parca mie imi place, dar nu stiu de ce vor sa-si ia ele un rol de martire, ca fac orice pt nepotel.

Am fost la ginecolog, totul e ok, am facut si un pap, dar m-a certat sotul tare tare ca am uitat de granulomul de fir..

Mergi la inceput