Pufi de ian-feb 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny uofff..iar discutii despre pedepse. Eu va spun sincer ca ultima oara cand a calcat Dav pe bec, l-am bagat in masina de spalat... pe Dav, nu pe bec.... si l-am tinut acolo 10 minute. E, de atunci s-a facut un baiat de nota 10. Raspunde politicos, isi face singur curatenie in dulap , nu mai strica masinutele.... ce zic eu de nota 10, chiar 11-12 . Uite asa se face educatie frateee... ce coltz, noi am trecut deja la d-astea mai strong. Lasand gluma la o parte ... |
tu vorbesti serios?????
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex azi am primit primul "te iubesc, mami!" _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Super!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Livia tinem pumnii sa vina un rezultat bun la biopsie.
Nyny offf, bine macar ca ai gasit solutia.
Iar cu micutii....are ceva daca nu-i speli azi? Eu am mai sarit-o pe Mara cate o seara de la baie, nu f des.
Bea ai o burtica !
Ruxita un brat de pt ca stii sa te controlezi. Eu mai sar calul si tip la ea.
Larisel sa stapaneasca gemanutele sanatoase shoppingul, le-am vazut in poze, par foarte pregatite de gradi.
_
miremia spune:
Ana am vazut pozele cu Stefan si cu mami a lui.
Pt o secunda am uitat unde sunt facute si salivam la iarba cea verde.
_
nyny spune:
citat din mesajul lui ana_g nyny, sorry...data viitoare poate. stai putin....centrala nu va da si caldura? ce faceti pana maine?.. _ mama lui Stefan, pui scump |
Ne-am milogit pana la urma de nenea reparatorul si s-a indurat de noi. Am bagat copiii la inaintare...." haide sefu' ca avem 2 copii mici in casa si le e frig noaptea... si facem cinste mare"... d-astea... a aparut pe la 7 si a terminat pe la 9 si ceva. 7 meleoane jumate ne-a costat distractia
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
citat din mesajul lui lorex azi am primit primul "te iubesc, mami!" _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
da, da, stiu cum e
Special moments.
Mamica fericita de Mara si de David
alicredo spune:
livia multa sanatate...eu nici nu am stiut...offf...ce aiurea sunt ca nu sunt alaturi de voi mai mult...ma bucur ca esti bine acum
dece distractie placuta sa aveti, si sa pluteasca iubirea, pacea,linistea si fericirea in jurul vostru...La multi ani iubitului tau sot!
tomaca bine ai revenit!
ruxita cu mii de scuze un sincer si calduros La multi ani! sa ne traiesti 1000 de ani! si eu care creadeam ca eu sunt o mama calma si il las peste tot....tu esti cu muuuuult peste mine
ana multa sanatate piciului si tie....tare faza cu nuielusha
nyny...tare cu masina de spalat ....la noi inca functioneaza coltul de unde atat umor la tine mami??? m-a amuzat cu samponul...eu deja vizualizam situatia ....mintea mea...ce mai scuze...
simply...lasa mami ca tot ne vedem noi odata si odata in viata asta...anu asta nu mai avem planuri de iesiri...strans cureaua la maxim si cam atat...dar la anul....cine stie ??pupam zambareata
larisel...sa va fie de bine iesirea...si sa stapaneasca sanatoase hainutele noi! mult succes in alegerea gradinitei...
miremia....puuuupam fetele...
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
da, da, stiu cum e Special moments. Mamica fericita de Mara si de David |
lorex pe bune??? ce frumossss!!!! felicitari bobitza!
va invidiez !!!
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Am innebunit...la propriu zic....toata lumea face misto de mine cu feng shuiul meu ....tot la propriu....de 3 zile reaseach la greu pe net...i-am zis la tati...numa feng shui imi zice acum...ce face doamna feng shui? hey, feng shui, vii putin te rog? nu-i pasa lui prea mult...dar noh...cand am inceput sa ii explic de aragaz(foc) si frigider,chiuveta(apa) ca intra in conflict energetic daca nu sunt asezate corespunzator,ca puncte cardinare,orientare spre ..., ca oglinda trebuie pusa acolo,si usa acolo, si pe axa centrala nu trebuie sa fie nu stiu ce....ca chi-ul trebuie sa aiba fluiditate, sa circule prin toate colturile....deci incetez ca iar o iau pe ulei si va zapacesc si pe voi....toata lumea face misto de mine....eram gata gata ...sa schimb tot proiectul....apoi am cautat inca o zi remedii si le-am mai mutat pe ici colo... sunt dusa rau????
David...i-am luat o vesta de crocodil (6 euro) ma asteptam la 15 ....oricum super deal....dar pe care nu o vrea sa o poarte...maine avem party cu inca 9 copii...sper sa vina toti si sa o tina macar pana facem pozemaine eu munca pana la 3...apoi ziua cuiva, apoi party cu copii la 7...so busy....
am realizat ca se schimba ceasul....si am mai stat o ora pe net...
va puuup si va iubesc pe toate!o duminica placuta sa aveti
by the way.....tot incercam de 3-4 luni si inca nu vrea sa vina barza
te iubim puiule....!!!