Pufi de ian-feb 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
ale1212xa spune:
neatza
haideti la
Dragos e fresh...noi am mai fi lenenvit prin pat
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
mai nyny esti asa zen...cu centrala stricata...pai asa de linistita ai povestit...eu cred ca mai faceam o criza si cand as fi povestit..si 7 milioane..off
lorex
alicredo hai mami ca acusica ne dai tu vestea cea mare...presimt eu asa...apropo vrei o carte de feng-shui?
larisel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
suna interesant, dar mi se pare suspicious cateringul... sigur nu trebuie sa aiba bucatarie proprie si sa gateasca special pt copii si sa se verifice de catre personal de conducere, medic calitatea si conditiilor de prepare? intreb si eu nu stiu care sunt uzantele... da, ma gandeam ca daca aveti gemanute poate va dau discount... |
Din cele 8 gradinitze pe care le-am vizitat eu una singura era cu mancare in regim propriu si aia nu primea copii asha de mici (nici ca varsta nici ca statura ... nu shtiu de ce naiba m-au mai chemat sa vad, ca sunasem in prealabil si le zisesem varsta). Gradinitza noastra cica lucreaza cu firma de catering care prepara mancarea si pt maternitatea (privata) la care am nascut si unde am mancat suuuuper bine. Si meniurile cica sunt special concepute pt copii (fara prajeli & co, deshi eu acasa le mai dau).
Citat: |
ce-am vazut eu din poze mi s-a parut ca nu prea arata a gradi, adica doar materiale didactice si jucarii ciu-ciu... poate o fi diferit la grupa de pampersi...ca nu vreau sa toarne doar stiinta in capul lor, vreau ca 70 la suta din timp sa se joace! |
Eu am vazut acolo nishte jucarii super la care visam sa le comand de pe net dar erau cam scumputze si tot amanam. La grupa lor (nu e cea mai mica, primind copii intre 0-6 ani) aveau la dispozitzie 2 camere ticsite de jucarii, am vazut inclusiv un cort haios (gen jysk) de care aveam pe lista de prin vara, dar daca vor gasi la gradi l-am taiat .
ce au educatoarele mai in varsta? nu cred ca varsta e un criteriu ci blandetea sufleteasca (zic eu), caldura, rabdare, atentie... e important de vazut/vorbit cu educatoarea... |
Eu nu cred ca o femeie de la o anumita varsta incolo mai are rabdare ca la 25-35 ani, oricat ar fi ea de buna, blanda, atenta etc. Poate judec si vazandu-ma pe mine cum m-am transformat in timp . Am si vazut cateva fetze mai "acre" in peregrinarile mele pe la gradi si poate e un dejavu de-al meu.
Eu nu le las pe fete sa-shi faca chiar de cap cum ai povestit ca faci tu/faceti voi. Nu ma tzin nervii sa-mi strice prin casa, jucarii n-au decat (deshi imi pare rau de ele), dar farfurii, cani, tastaturi in nici un caz. Sa cumpar shampon nou de dragul jocului? Nu sunt de acord... sa se joaca cu baloane de sapun, farfurii si canitze de palstic, sa cotrobaie prin dulapuri (unde eu am lasat exact ce am vrut, adica cutii, sticlutze, etichete, ustensile, carpe, in fine chestii "interesante" pt copii, nu jucarii) ... ma rog, nu sunt de acord sa accept pagube materiale de dragul jocului. Nici sa deseneze pe pereti. Eu le dau coli albe si le mai las pe masa lor sa scrie, dar nu pe oriunde.
Sondaj de sezon
larisel spune:
ruxita La cat de ingenioasa eshti, gaseshti tu o solutzie pt proiectul Elei .
nyny Uf ce ghinion ai avut! Si ce scump a costat ... cat e o centrala noua?
lorex Ce declratzie frumoasa ai primit... Si Naty imi mai spune, dar balmajit asha, nu clar.
mire Ce mai face Mara? Nu mai avetzi drum pe la mare?
Gemanutzele fac baitza la 2-3-4 zile in sezonul rece si asta inca de pe la 8-9 luni, dar le spal la chiuveta de cateva ori pe zi cum e cazul.
alicredo Dac-ash avea mai mult timp m-ash documenta si eu un pic despre feng-shui, shtiu doar chestii generale, vagi... Petreceri frumoase! Si strangem pumnii ca sa aiba barza drumul lin!
ale Si tu feng-shui-sta?
Eu bantui pe la birou... inca vreo 3 ore. Planuim pe dupa-amiaza o ieshire, poate la plaja sau pe faleza, daca tzine vremea... O duminica frumoasa si voua!
Sondaj de sezon
lorex spune:
Neatza!
Eh, tot bolmojit a zis si bobitza,..dar ce conteaza, eu stiu ce-a spus si m-am topit rau de tot!
O schimbam de pampers si uneori ma trage de par spre ea s-o imbratisez si sa stau asa cu fata lipita de a ei si ea se joaca in parul meu iar eu o pupacesc pe la urechiuse. Si cum ne iubeam noi asa ii spun :te iubesc! dupa care ea se uita in ochii mei asa cateva secunde, tinandu-ma de fata cu amandoua mainile, imi spune: obec, mami! ....chiar si acum cand povestesc imi vine sa plang de fericire! e cel mai tulburator te iubesc pe care l-am primit vreodata...defapt...toate celelalte declaratii primite vreodata s-au voalat pe loc si nu a ramas decat asta! E primul Te iubesc caren conteaza cu adevarat!
Alic, mie imi plac persoanele cu feng shui-ul atata timp cat nu exagereaza si dau 10 milioane de lei pt un clopotel care trebuie sa stea in nush ce coltz al casei, ca stiu si din astia. In rest, felicitarile mele ca ai rabdare sa-ti aranjezi casa in stilul asta. O sa ai beneficii pe termen lung! Succes!
Bebe o savina la momentul potrivit! Stie el cand!
Am uitat sa-i spun La multi ani micutzului pufuletz Dumitru!
Faza cu nuielusha mi-a placut si mie cum suna
Adevarul e ca cu cat urli mai mult la un copil cu atat mai frustrat o sa creasca si o sa faca numai prostii.
Eu am blocat toate sertarele in care nu are voie sa umble, la farfurii nu ajunge..in rest..face cam cevrea si de aia nici nu prea seleaga de ce nu trebuie pt ca nu-i interzic
La multi ani Jiji mare!
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui larisel ale Si tu feng-shui-sta? |
nu eu, sotul
ale1212xa spune:
off lorex...de abia astept si eu primul te iubesc...mi-au dat mie lacrimile cand ai povestit...pentru tine cred ca a fost un moment magic
Ruxita spune:
citat din mesajul lui larisel ruxita La cat de ingenioasa eshti, gaseshti tu o solutzie pt proiectul Elei . Eu bantui pe la birou... inca vreo 3 ore. Planuim pe dupa-amiaza o ieshire, poate la plaja sau pe faleza, daca tzine vremea... O duminica frumoasa si voua! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare Sondaj de sezon |
da, i-am dat de capat intr-un final... nu mergea functia copy-paste si ma innebunea la propriu... a iesit un ziar frumusel, o sa astept reactia copiilor, nu zic despre ce e ca poate da cineva cautare si gaseste mesajul meu...
si noi ne-am plimbat prima data mult-mult cu ghetutele... pana acum faceam o tura de alee si acasa, azi ne-am umblat prin toate cotloanele, am inceput sa-i cant si m-a lovit iar peste picior (clar nu-i place deloc cum cant)si i-am zis atunci ca ne trebuie un subiect de conversatie si am ales culoarea masinilor, am avut multe de povestit pe tema asta...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui lorex azi am primit primul "te iubesc, mami!" _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
da, asa e primul care a contat cu adevarat! imi imaginez cum trebuie sa fi fost!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alicredo Am innebunit...la propriu zic....toata lumea face misto de mine cu feng shuiul meu ....tot la propriu....de 3 zile reaseach la greu pe net...i-am zis la tati...numa feng shui imi zice acum...ce face doamna feng shui? hey, feng shui, vii putin te rog? nu-i pasa lui prea mult...dar noh...cand am inceput sa ii explic de aragaz(foc) si frigider,chiuveta(apa) ca intra in conflict energetic daca nu sunt asezate corespunzator,ca puncte cardinare,orientare spre ..., ca oglinda trebuie pusa acolo,si usa acolo, si pe axa centrala nu trebuie sa fie nu stiu ce....ca chi-ul trebuie sa aiba fluiditate, sa circule prin toate colturile....deci incetez ca iar o iau pe ulei si va zapacesc si pe voi....toata lumea face misto de mine....eram gata gata ...sa schimb tot proiectul....apoi am cautat inca o zi remedii si le-am mai mutat pe ici colo... sunt dusa rau???? David...i-am luat o vesta de crocodil (6 euro) ma asteptam la 15 ....oricum super deal....dar pe care nu o vrea sa o poarte...maine avem party cu inca 9 copii...sper sa vina toti si sa o tina macar pana facem pozemaine eu munca pana la 3...apoi ziua cuiva, apoi party cu copii la 7...so busy.... am realizat ca se schimba ceasul....si am mai stat o ora pe net... va puuup si va iubesc pe toate!o duminica placuta sa aveti by the way.....tot incercam de 3-4 luni si inca nu vrea sa vina barza din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
eu nu te iau la misto iti zic doar bravo! am citit si eu o carte de feng-shui dar n-am aplicat nimic, poate la casa mea...
pune acolo remedii in coltul de familie sa se inmulteasca!