Pufi de ian-feb 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Larisel sa aveti vreme buna de plaja azi. Apropo, cosmonautul care spuneai ca l-ai luat de la c&a inseamna de fapt costumul ala ca de ski, nu? Poti sa-mi spui si mie cat a costat?... or avea si pt varste mai mari? Ma bate gandul sa-i iau si Marei (Dav are tot asa unul de la verisorul mai mare).

Alicredo petrecere frumoasa azi. Mama ei de barza, pai cum vrei sa vina daca voi sunteti atat de ocupati cu serviciul?

Ruxita sa-i fie de folos ghetutele lui Kay.

Lorex ce dulce a fost Bobitza.

Mire, Larisel eu le-am facut baie (dus in cada de fapt) in fiecare seara la aman2 indiferent de anotimp. Zic si eu ca Sorina(), face parte din ritual si zic ca nu dorm bine daca nu il respectam.

Dece La multi ani pt tati de Luca.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

La noi a pica la fix datul orei inapoi pt ca eram oricum decalati cu o ora. Somnul de la pranz era pe la 14.30, seara tot asa pe la 22. Azi dimineata s-a trezit de la 8.30 David (dupa ora cea noua) iar dupa amiaza a adormit inainte de ora 14 (pe la 13.30)... bine ca a si alergat mult prin parc si poate era mai obosit decat de obicei. In timpul saptamanii nu prea putem iesi dimineata pt ca sunt la serv.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Larisel sa aveti vreme buna de plaja azi. Apropo, cosmonautul care spuneai ca l-ai luat de la c&a inseamna de fapt costumul ala ca de ski, nu? Poti sa-mi spui si mie cat a costat?... or avea si pt varste mai mari? Ma bate gandul sa-i iau si Marei (Dav are tot asa unul de la verisorul mai mare).

Cosmonautul este un costum de fash la exterior captushit cu fleece la interior intreg, aka cu maneci si craci si fermoar in fatza. Costume de ski am vazut din 2 piese (salopeta + geaca), de aia nu shtiu denumirea exacta. Asta de la C&A (la varsta celor mici, singura la care m-am uitat, intr-o mare fuga oricum) era unisex, aka o singura culoare (kaki), cu blanitza la gluga si manushi atashate, grosutz, super ok din punctul meu de vedere. Pretz 99.9 ron, cu reducere de 20% pt 3 zile ("marea deschidere") a costat deci 80 ron. Am luat marimea 86 pt Naty si ii vine super ok. Mi-a fost frica sa iau 92, ma gandeam ca la anu' si ala i-ar fi fost mic (nu mai zic de 86) si anul asta i-ar fi fost mare... totushi cred ca mai bine luam 92, dealtfel marimea maxima la raionul la care am fost eu.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Chiar ne-a priit plaja, mai ales ca Naty mi-a tras 2 manushi pline de nisip peste ochi ... nisip ud, blugi de gemanuzte uzi, ce sa mai, distractzie la maxim...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

am scapat de petreceri.....

am intrat sa va urez noapte buna....

multumesc ptr gandurile frumoase pe care le-ati transmis berzei....poate- poate va aude...si vine saptamana viitoare cu... mesajul....!!!!

multumesc ptr sustinerea feng-shui-sta... dar 10 mil ptr un clopotel????? sper sa nu o iau pe ulei...bineinteles ca s-au imprastiat de ras astia de azi de la petrecere...cu energiile mele...eu serioasa /ei faceau misto(elefantul trebuie sa stea cu trompa in sus si din astea)...(am mai avut un episod in tara,cu altii, despre decalotare.......ce inculti dom'le)...si acum ma intreaba...eeee...i-a zii: cum e cu decalotarea? in fine.... ptr fetele mele!

noapte buna!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

haideti la

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Venim venim...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza si de cafea!
Sa aveti o saptamana minunata dragelor!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
si acu vin io cu miloaga...
si la noi situatia e cam cum o descria alicredo...munca multa ...stres..tati mai mult...musafir...mai certuri...etc
in we asta e ziua lui....i-am luat ceva ce sper sa-i placa si m-am gandit sa mergem la un restaurant ( sau chiar ceva unde se poate dansa...nu club)ceva mai intim...dragut etc...am vb deja cu bona sa vina duminica...numai nu ma pot hotari pe locatie....adica nu stiu unde...imi puteti sugera voi ceva?

sarumna anticipat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Iti dau eu doua/trei sugestii:
Jaristea - restaurant cu program de la ei, danseaza, canta, e misto in mai multi....cam scump, asa..la o aniversare merge
Music Club - cred ca e in spate la mag. Cocor sau pe acolo pe undeva, stiu ca e cu muzica live si mancare. E nice.
Mai e un club langa politia capitalei pe calea Victoriei, imi scapa acum numele, ala e cel mai fain, dar nu au mancare, doar mese, e mai aerisit, are muzica live si se danseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna seara

Am revenit si eu...gata operataVa spuneam ca mi-a iesit "ceva" pe langa cezariana ...dar gata l-al operat.Partea mai frumoasa ca nici dupa operatie nu se stie ce eVom afla dupa biopsie...adica intr-o saptamana!!

Bea...ti-am admirat poza...Esti o mamica curajoasa si fericita

Mire...m-am distrat citind despre Mara...cu trantitul in fund....

Eu pe Alexandru am inceput sa-l pun la colt...cel mai simplu...decat sa tip..sau mai rau la nervi sa-i dau la fund....si eu nu sunt de acord deloc cu bataia....In living e plin de cabluri...pe care A le trage de ma scoate din sarite...si de ce ii spuneam ca nu-i voie cu atat tragea mai tare...asa ca acum il pun la colt...si pricepe...Problema e ca ma pufneste rasul...si ma ascund in bucatariecand il vad cu mutrita amarata la colt(nu ca ar sta foarte mult)

Am fost plecata trei zile la Iasi..cat a durat operatia si restul...fara el...si in weekend a stat cu tati ca eu eram proapat operata, luni si marti am fost la mama ca sa stea cu el ..si abia de ieri am ramas singuri acasa...Nu va spun ca toata ziua ma pupa...si inainte ma mai pupa...dar mai rar...acum cand ma prinde...Asa e de dulce!
Plus ca nu mai dorm cu ei noaptea..ca sa nu ma loveasca in operatie....si dimineata cand se trezeste si ne giugulim in pat...doamne ce ma mai iubeste

Ma striga....

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa te refaci bine.
Cum l-ai invatat la colt? Ca Dani nu intelege ce e aia si evident nu sta deloc.

Mergi la inceput