Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(93)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela2 spune:
neata
monika multam de cafa, sa fie multa si sub orice forma
lui Andutza o perfuzie dubla, ca presimt ca e cu ochii lipiti
lui Tunde una tripla
lui simo, chiar daca nu are voie, un ness dublu cu frisca
sper sa ma insel, si sa fi dormit si pepenasul si albastrelul si olteanu
ai mei, ca de obicei ..... treziri la 3 ore dupa lapte
astia au uitat ca s au nascut acum 10 luni......aoleuuuuuuuuuuuu
azi fac 10 luni plozii meii
mi e rauuuu, acush fac anul acush ii insor
chiuie prin patut pe limba lor
unul e kkt, Razvan, ca el cum face ochi cum trage repede un kkt mare pt clasa muncitoare....protesteza linistit
le pusai fructe n steamer ca ieri le am dat marul crud si mi au facut un kk moale.....vb lui simo, ori aburit, ori de loc
azi le dau si gutuie, tot aburita
si linte, am pus o la hidratat, ca sa fiarba repede
maimu parca 3 camilia pe zi poti sa dai
rar le am dat 2 bucati
in rest nik interesant sa avem o zi frumoasa si la multi ani sarbatoritilor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
angieangie spune:
neata
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!!!!!!!!!!sa cresteti mari si sanatosi
noi ne-am trezit muciosifara alte simptome..multumesc lui Dumnezeu..dar avem la muci..en-gros..eh...
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
luciact spune:
neata
merci Tunde,dar la ce banca,fetelor stiti voi?
sanatate la Soniuc, chiar .....tu cu puiul bolnav si te tii de shopping si ambalat colete
revin
angieangie spune:
lucia ..la BCR pui banutii lui Tunde..draga de ea
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
Lorich spune:
Neata!! Nu stiu de Anduta, dar eu-s varzaaaa...Ana a supt toata noaptea si cnd mai adormea ea se trezea Robert plangand!!! Si-n plus dupa o saptamana de muci ca la nebuni...acum ma doare gatul!!!
Deci [perfuzia cu cafea] pe o vena centrala, va rog!!!
Lucia hihihih, am stiut de cand ai zis ca nu vrei Craciuneala, ca te vei razgandi, dar nu am am avut timp sa-ti zic...acum, siuncer nu cred ca se mai poate, ca s-au facut deja "trupele"
ante-mergator-impingator il avem si noi pe ala d ela v-tech, fix modelul dat d eMimo..mai cea mai inbspirata jucarie ever!!!! Da, nu are frane, pe parchet alunecaaa...pe covor nu f tare, dar la noi a fost jucaria cea mai folosita, partea aia de butoane..se juca Robert cate 30 minute in sir...ma credeti ca si acum se joaca, isi pune muzica, pian, aoclo????Acum l-a descoperit Ana si -i palce si ea. Repet, cea mai inspirata jucarie pe care o am!
mvb bine ai revenit, mama ce pui precoce ai tu acolo!!Bravo
Da, de acum vor incepe, din pacate, intr-un fel, comparatiile intre copii... si stiu ca nu e ok, stiu priun ce am trecut cu Robert care pana la 1 an jumate nu a zis nimic decat "tata", fara directie. Comparatii, frici, panici, semne d eintrebare, brrr... eu zic ca e devreme s-o zic, dar treb sa aveti rabdare cui copiii, fiecare va avea alt ritm, sunt unici, remember? Bineinteles ca trebuie stimulati (dar nu supra-stimulati) si treb urmariti daca se dezvolta normal pt varsta lor. Sa stiti ca exista un test iq care merge la orice varsta (personal nici ala nu mi-a adus bucurii, ca Robert era ff in urma la toate).
zumzu e demential Darius, vei avea acasa un brunet de ala superb, parca-l vad, va fi un barbat superb!
vasilas anita mai, cat de cracatat e? Arata o poza, ceva...pt ca toti sunt cu picioarele ne-drepte asa, dupa cum au fost in uter, dar s eindreapta! Aaaaa..sa vezi cand merg, ca par fff cracanati, pt ca asa is gasesc ei echilibrul. Dar daca ti-a zis dr. eu nu ma bag, numa' ca nu am mai auzit de asa ceva la varsta asta.
Tunde sanatate Soniucii, bine ca ati scapat de internare!!!!
luciact spune:
merci Angie
La multi ani tuturor celor ce si serbeaza ziua numelui si celor care au mai acumulat o luna de viata
Eva s a foit toata noaptea iar intre 3 si 4 a fost fresh, s a jucat, am pus o la ea in patut, statea in picioare si vorbea pe limba ei
de vreo luna stie clar unde i Doamne Doamne, am si filmat o sa i arat si fratelui meu, si mai nou stie unde i becul,cand o intreb, se uita fix acolo, in rest nu am insistat asa pe nimic
daca zicem noi bravo si batem din palme da si ea din manute bucuroasa
zice mama, papa, tata, dar nu cu adresa
Andutza_B spune:
Mneata! Da, si la mine cu perfuzia, mersi Mirelush!!! Pe vena centrala, vorba lui Lori!
A urlat Miru azi-noapte.... nu poate sa manance nici biberon, sta asa, cu capul intors cumva, sa nu-i atinga tetina dintisorul...vai, cat am plans cu ea deodata toata noaptea. Mai adormea la mine pe burta, se mai linistea...Am dus-o azi la cresa, sa vedem.
La multi ani sarbatoritilor de azi, motaneii Razvan si Robert, Rebecca, Alessia, Maria Sofia, Felix, Andrei si , nu in ultimul rand, pepenasul meu scump, Miruna !!
Sa ma adun si eu cu taskurile, ca zici ca plutesc... Revin, intre pauze de lucru!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
bebelu86 spune:
Neata si de la noi
nati stie asa: cum face porcu, vaca (dar imita doar cand are chef), stie unde e tv si ca acolo ascultam muzica. stie unde e butonu de deschidere la tv si ia telecomanda si apasa pe butoane sa schimbe posturile. intelege cand ii zic ca e cah sau kk ce baga in gura, zice si ea ca mine si ranjind baga in gura. stie de Doamne Doamne, stie becu unde e si arata spre el, stie unde e usa de iesire. cand plecam duce mana la gura (ca si cum ar da pup) si face pa,intelege tot ce ii zic si uneori chiar asculta.stie ca seara fac patu si e tare bucuroasa ca urmeaza curse si joaca.aplauda si zice bravo, deschide toate usile si stie sa iasa din camera, se da jos din pat din orice pozitie fara sa se loveasca, zice mama, tata, da, pa, baba, cah, ca, manannaie (lu mamaie), coca(cumnata), groh,
hai ca am laudat-o prea mult azi si si-o ia in cap
bebeilor care au mai pus o lunita azi. in special pt motanei
tuturor ce isi serbeaza azi ziua
revin ca a pus mana p aparatu foto si da cu el de pamant
Shines spune:
Neata!!
Mirelaaa..da incoace cafeaua dubla,fara frisca.
sunt vai de mine,a doua noapte nedormita,Edi a plans saracu de burtica,se punea si in cap,i-a mers si burtica,am plans si eu cu el langa patut,in brate nu vroia sa stea, sarea si ma impingea
Doamne,ma tot gandesc ca eu i-am facut asta pentru ca i-am dat mere,altceva nu avea ce. nu are alte simptome,papa bine,e vesel asa pana il apuca durerea,de obicei inainte de somn
dimineata cand a sunat ceasu ma intepa inima deja,aveam palpitatii asa si nu imi reveneam nicicum.
am fost sa imi duc soata,am oprit si la ceva cumparaturi.
ma duc sa spal vasele,il pandesc pe edi cand adoarme sa ma bag si eu.
Maimutica..carticele din alea cartonate cu animale si fructe (cuburi asa) avem si noi,ii arat in fiecare zi,ii explic..se uita foarte atent cateodata,cand la carte cand la mine..cateodata le ia si le rontzaie,deja colturile sunt roase.
Andutza_B spune:
Miruna nu e asa avansata. Nu zice mama, tata, doar babababa, gheghi, etc. Daca aude cheia se uita inspre usa (logic), daca o cert ca vrea sa mearga undeva, se uita atent la mine si nu mai merge acolo. Doua minute. Daca plang, atunci se uita la mine si incepe sa planga si ea si vrea in brate (chiar daca imi curg doar lacrimile, adica nu o sperii cu nimic). Se uita in oglinda si da dintr-o manuta (eu cred ca face "pa", dar nu-s sigura) si aplauda cand se bucura. Dar in rest... nu prea. Dpdv al motricitatii mi se pare ca e ok, merge deja tinuta doar de o manuta (5-6 pasi), merge in 4 labute, se ridica, merge in lateral, schimba manutele cand ia curba... Dar nu prea are instinct de conservare, nu prea stie sa cada, mai pune ea cate o manuta, dar nu se prea pricepe.
Deocamdata nu-mi fac griji. Chill...
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)