Iepurasi de mar - apr 2010 ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 6
irene26 spune:
Salut mamici de iepurasi!
Castelana, eu zic ca esti inca tanara si pt al doilea bebe, oricum suntem cam de aceeasi varsta, nici eu nu-s departe de tine. E-hei, ce ti-e si cu apa asta, pasiunea pestisorilor nostri!
Yaia, sanatate piticilor tai!
Ioanna, multa sanatate lui Ovi! M-ai lasat paf, multa nesimtire zace in multe cadre sanitare!
Erina, sper ca David sa aiba pofta de mancare curand, vad ca si Diana trece printr-o perioada mai nefasta si nu prea vrea sa manance, dar bine ca bea lapte.
Bluekidoo, eu inca nu stiu ce sa-i cumpar Dianei de Craciun, nici macar nu m-am gandit.
Multa sanatate piticilor!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irene26 spune:
Sanzi, imi pare foarte rau ca Mara plange cand o duci la gradi, ii urez acomodare rapida!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
castelanaC spune:
Buna fetelor!
hop si noi de la dr, am fost pentru vaccinul de 18 luni ( chiar daca poimanite facem 19 luni)
Acolo imbracat avea 14 kg, dr multumit de el, a ramas uimit ca i-am spus ca mananca singur ( nu mai vrea ajutor nicicum), in fine am iesit bine la control, urmatorul zice el cand vreau eu, daca nu la 3 ani pentru ochi.
irene, azi dupa ce ne-am intors de la dr nu am scapat fara sa facem baie!si noi suntem berbecuti, dar tare iubitori de apica!
bluekidoo, nici eu nu stiu ce sa-i cumpar de craciun, oricum mi se pare ca are multe jucarii, pentru cate se poate un copil juca. De aceea are afara la vedere numai cateva, cate pot sta in mobila lui tip biblioteca, le rotesc cam la 2-3 saptamani. Ca si jucarii potrivite as mentiona cele de construit, care pun si imaginatia la contributie. Eu ma gandeam zilele trecute sa-i iau 2 scaunele mici si masuta sa-i schimb ceva piese din camera lui, am vazut tare frumusele cu scene din desenul animat Car's, vedem, nu raman ei fara cadou sub brad, oricum ei nici nu pricep mare lucru, mai mult ne agtam si bucuram noi.
Bumbita am o noua prietena aici care vine din Garmania, m-am gandit la tine cand mi-a zis, acomodare rapida si Ales Gute!
Erina, merci, mda nu iubesc mutarile astea, nici noi nu stim cand va fi, se pare ca nu pana la sf anului, ceea ce ma bucura, sa nu venim in plin sezon friguros, as prefera sa ne transferam primavara-vara. sanatate la pitici!
Ioanaa, ce face Ovi? e mai bine? sanatate!!!!!!
Child, cum e Albert?
va pup ca ma "calareste" castelan junior, si merg sa ne jucam, asta pana vine Castelan senior si nu mai intru in amanunte...
child spune:
Lui Albert am vazut ca-i plac puzzle-urile de lemn, cred ca de alea o sa-i iau, cu toate ca are deja vreo 3.
Plus ca i-a luat taica-sau un joc cu masa de lucru, de atelier, cu surubelnite, ciocan, etc., toate de plastic, evident. Asta va fi unul din cadouri.
Si ii mai plac carticelele cu tematici (forme geometrice, hainute, mobila, culori numere), pentru ca facem asocieri intre ce vede in carte si lucrurile respective.
CASTELANA multumim de intrebare, Albert e deja mult mai bine, era si cazul, dupa atatea zile.
Ce ma bucura este faptul ca, oricat de racit a fost, starea lui generala a fost foarte buna, a mancat bine, s-a jucat, veselie mare.
sensibila spune:
Uram in avans pentru maine 5 noiembrie
La multi ani oanaiacovita !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de Eric si familia ta !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
Tot pentru maine 5 noiembrie
La multi ani Maria Damiana de miria_cristina !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de fratiorul Casian si familia ta !
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sensibila spune:
Urez multa multa sanatate celor bolnaviori !
Scuze ca nu nominalizez nu am am avut timp sa citesc.
Facem cinsteeeeeeeeeeeee
,
mare sarbatoare mareeeeeeeee
Dam de baut si torttttttttt !
Bunicul meu implineste astazi
90 de ani !!!!!!!!!!!!
Atat sunt de mare !
irinabobe spune:
sanzi la noi acomodarea la gradi a fost asa: prima saptamana groaznica, urla cam tot timpul, acasa era groaznic de nervos, noaptea se trezea de cateva ori sa verifice daca sunt langa el (in cond in care el tot timpul a dormit singur, dupa ce l-am dus la gradi am fost nevoita sa il iau in pat cu mine...). ma uitam pe camera la el si il vedeam cum daca nu plangea statea in picioare cate o ora sau 2 cu paturica in brate si jucaria lui de somn si nu vroia sa interactineze cu nimeni si nimic. a doua saptamana dea nu a mai plans decat la dus si luat. deabia acum ca are o luna si ceva deja intercationeaza cu copiii, inca plange cand il duc, insa doar cateodata nu zilnic...asa ca multa rabdare...eu am rezistat pt ca avand camere de supraveghere am vazut ca se poarta ok cu el si ca nu e nicio problema in sensul asta,pt ca altfel cred ca as fi renuntat.
ioana legat de rosu in gat, pe aici bantuie o viroza groaznic, sotul meu a facut febra 41 si rosu in gat...de am ajuns cu el la urgente, rares idem, cand am vazut ca dupa 4 zile de nurofen, inca face febra 39 si nu ii dau de cap am trecut si noi pe antibiotic si deabia dupa a treia doza de antibiotic am scapat de febra. teoretic era doar rosu in gat fara puroi, i-am facut exudat nazal si a iesit ok, insa nu am scapat nicium de febra fara antibiotic. mai am ince 3 colege cu copii mici de 2 ani toti 3 au rosu in gat...asa ca ai grija, ca e o viroza pacatoasa.
OANA LA MULTI ANI iti spun si eu de azi, sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii! pupam Ericutu!
sanzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe sanzi la noi acomodarea la gradi a fost asa: prima saptamana groaznica, urla cam tot timpul, acasa era groaznic de nervos, noaptea se trezea de cateva ori sa verifice daca sunt langa el (in cond in care el tot timpul a dormit singur, dupa ce l-am dus la gradi am fost nevoita sa il iau in pat cu mine...). ma uitam pe camera la el si il vedeam cum daca nu plangea statea in picioare cate o ora sau 2 cu paturica in brate si jucaria lui de somn si nu vroia sa interactineze cu nimeni si nimic. a doua saptamana dea nu a mai plans decat la dus si luat. deabia acum ca are o luna si ceva deja intercationeaza cu copiii, inca plange cand il duc, insa doar cateodata nu zilnic...asa ca multa rabdare...eu am rezistat pt ca avand camere de supraveghere am vazut ca se poarta ok cu el si ca nu e nicio problema in sensul asta,pt ca altfel cred ca as fi renuntat. ioana legat de rosu in gat, pe aici bantuie o viroza groaznic, sotul meu a facut febra 41 si rosu in gat...de am ajuns cu el la urgente, rares idem, cand am vazut ca dupa 4 zile de nurofen, inca face febra 39 si nu ii dau de cap am trecut si noi pe antibiotic si deabia dupa a treia doza de antibiotic am scapat de febra. teoretic era doar rosu in gat fara puroi, i-am facut exudat nazal si a iesit ok, insa nu am scapat nicium de febra fara antibiotic. mai am ince 3 colege cu copii mici de 2 ani toti 3 au rosu in gat...asa ca ai grija, ca e o viroza pacatoasa. OANA LA MULTI ANI iti spun si eu de azi, sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii! pupam Ericutu! mamica de Rares 21.02.2010 |
Multumesc mult pentru incurajari! Noi nu avem camera de supraveghere, e cresa de stat, de asta am dubii. Doamnele de acolo mi-au spus ca in prima saptamana nu a cooperat, dar in a doua nu a mai plans asa mult, s-a jucat cu jucarii si a dansat cu toti copii cand au ps muzica. Sper sa fie asa, sa nu o spuna doar sa ma incurajeze. Ma ingrijora mai ales plansul de dupa pranz, dimineata ma astept sa dureze mult, dar vad ca si Rares facea la fel. Ea a dormit mereu cu noi, dar de cand cu cresa doarme efectiv PE mine, nu suporta nici sa stea langa mine in pat. In rest e ok, vrea cateodata numai in brate la mine, dar ma asteptam. Are si perioade cand se joaca singura, linistita. Si eu ii dau un plus de acasa la ea, sa aiba ceva cunoscut, am vazut ca doarme cu el acolo.
Multa sanatate si acomodare usoara!
sanzi spune:
Sensibila, LA MULTI ANI bunicului tau, sa fie sanatos si sa se bucure de nepoti si stranepoti!