Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
anahadasa spune:
Buna fetelor!
Lady, dar ce nume frumoase de baietei! Imi plac mult Mathias (il poarta un nepotel), Filip (dar nu-i gasesc varianta feminina, decat Flavia), David (alt nepotel), Tudor mai mult decat Radu (parca nu e asa comun), pe Matei il avem pe lista, Natanael imi place,dar e prea lung si usor de pronuntat gresit... si numele inca ramane o dilema pt noi! La primii copii a fost usor pt ca stiam dintotdeauna ce nume ne plac, dar la gemenasii astia suntem depasiti un pic de situatie! ![]()
Eu am terminat mancarea, am pus la spalat si ma odihnesc acum pt ca micutii astia atata misca, se rasucesc, nu stiu ce fac, dar parca nu mai au loc, simt ca-mi plesneste burta uneori! E tare interesant sa miste in patru locuri in acelasi timp, adica si jos unde-s piciorusele, si sus pe unde au manutele sau mai stiu eu ce...Parca se intrec in miscari, uneori ma zgaltai cu totul! ![]()
Voua vi se contracta burta? Eu simt uneori ca am un bolovan, stiu ca atata vreme cat contractiile nu-s dureroase, e ok, dar parca nici nu vreau sa ignor anumite semnale...
Ana, mami de Darius('05)
si Sara('07)
si
27+ cu

anangel_lexi spune:
Ana, si eu am contractii nedureroase din cand in cand. E normal, stai linistita.

de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
27+ cu 
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
catiushor spune:
legat de contractii spunea cineva in alt capitol ca s`ar simti durerile ca la menstre....nu mai tin minte exact. asa e? problema e ca dupa ce am experimentat atatea dureri, junghiuri, intinderi, intepaturi, in ultimele luni...nu-mi mai aduc aminte cum ma durea la menstre...
m-am tampit de tot...
Fetelor din bucuresti, KFC? C`mooon !!! Intrati gashca de gravide in kfc.....e deja prea multa reclama pentru ei.
La noi numele de familie al sotului e Luca (eu inca nu mi-am schimbat actele) si nu stiu daca sa raman la prenumele Matei....devine prea biblic. Avem si Gruia la mijloc adica Luca Gruia Matei, dar nu avem reactii pozitive la Gruia...ca cica e nume si nu prenume.
O sa mai consult lista de la Lady...
gravidutza
27+ de bebitza
Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/
aerlilian spune:
Alina, mai degraba Gradina Icoanei...dar sunt tare confuza...e cumva acel restaurant micut din fata teatrului Bulandra, sala Icoanei?
Lady , m-am linistit!Bine ca n-ai baiat, ca altfel nu mai aveai somn la cate combinatii de nume iti treceau prin cap.Desi, daca ma gandesc bine si lista pentru nume de fetita e la fel de lunga, nu?
.Sotul meu imi spune sa nu ma mai agit atata cu numele, ca tot el declara copilul.Parca ma ia frica cand glumeste asa.Cine stie ce-i mai trece prin cap...
Matza , eu am secretia abundenta si o am zilnic, de ceva vreme.Este firesc, asa am citit, stai linistita!
Ana , contractiile mele sunt de fapt o intarire a burtii, care tine in jur de 10 sec si se intampla de vreo doua ori pe zi.
tonirro spune:
Multumesc mult pentru incurajari!!!Fetita este bine, cu toate cele cu aspect si functionalitate normale, dar mai mica cu 10 zile
. IR-urile le am marite pe artera ombilicala si artera uterina stanga. In rest, totul este ok, deci nici urma de alte balarii. Am rasuflat oarecum usurata, doctorul a spus ca trebuie sa ma odihnesc mai mult, sa beau mai multe lichide si sa fac miscare. Din pacate, cum pe mine greturile nu m-au lasat nici acum, mi-e greu sa beau si sa mananc, dar...am s-o fac. Acum o sa-mi umplu o sticla cu apa si ma pregatesc sa ies la o plimbare de o ora la sosea (ca n-am unde altundeva). Gata, am fugit ca ma cearta sotul ca apune soarele pana ma misc eu! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
Matzaila_81 spune:
Tonirro, nu-ti fa griji, poate recupera foarte bine. Si al meu flacau era cu cateva zile in urma si acum e cu cateva zile inainte.
Ei fac o medie a ce vad pentru ca nici ecograful ala nu-ti indica valorile exacte.
Asa ca spor la plimbare si bine ca mi-ai adus aminte sa beau si eu apa.
+25
Matzaila_81 spune:
Fetele, asta cu gasca la KFC este geniala ![]()
Mie imi era pofta de KFc atunci cand am propus cum imi este pofta mereu ca-mi place mult.
Dar nu cred ca avem atmosfera potrivita acolo si nici nu cred ca putem uni mesele.
Eu zic ca restaurantul din icoanei e ideal.
+25
suzieq spune:
Aerlilian, nu-ti face griji ca nu poate modifica numele fara acordul tau :)
La nastere se completeaza o fisa, unde tu declari numele si cu aia se merge la evidenta populatiei, daca vrea sa adauge ceva la ce ai declarat tu nu poate fara acodrul rau.
:)
MTHFR C677T Homozigot
+24
mihaelaradu spune:
@Tonirro: Draga mea mie la eco de 12 saptamani mi-a modificat DPN-ul de la 25 februarie la 7-12 martie pe motiv ca bebele e mic, pricajit fiindca eu nu ma hraneam corespunzator. In Romania la 4D mi-au spus acelasi lucru. Acum la 22 sapt mi-au modificat iarasi DPN-ul la 22 februarie, dar dupa cat de bine se prezinta poate scadem in zodia Varsatorului
, deci undeva prin 19 feb. Prietenei mele, pe la 28sapt, i-au spus ca baietelul e mai mic cu 8-10 zile si va naste la sf lui august. A nascut pe 3 august un baietel de 52 cm si 3,100 kg.
Sa speram numai la bine!
Eu sunt pt David Andrei :)
@Catiushor: In faculta am avut un coleg din Balti (Rep. Mold) pe nume Gruia Postolachi. O frumusete de baiat, chit ca mie nu-mi plac blonzii. Asta era un fel de Brad Pitt, dar destept foc; a terminat al treilea si acum e undeva pe la Bruxelles :D Astea, asa niste info mici, daca esti dintre noi, cele care credem ca numele influenteaza personalitatea/destinul.
22 Are mama o fetita frumusica foc
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mihaelaradu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Mihaela, imi place cum suna Iris Evelyn sau Iris Charlene! ![]() |
Imi plac si mie ff mult ambele variante, dar sotul e mai mofturos si eu nume tipic grecesc nu vreau sa-i pun si nici dupa bunica-sa sau mai stiu ce matusa decedata.
22 Are mama o fetita frumusica fochttp://flowerspeaking.wordpress.com/