Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
catiushor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi De unde pleaca microbuzele spre directia ta? Eu il luam de la gara pe cel pt. Bucuresti, dar probabil ca pentru fiecare destinatie pleaca din alt loc, nu stiu. |
astia au clienti italia - moldova direct si nu opresc in gari. Pe mine trebuie sa ma "pescuiasca". oricum mai am o sapt la dispozitie si poate gasesc o solutie acceptabila.
Lady - burtica - wow, ce creste bebeluna!!! la mine e mult mai mica burtica.scumpa foc lipistoaka!
zici ca ne putem spovedi la catolici? Pai asa ma duc si eu. Eu m-am spovedit ultima data acu...5 ani si am vomitat toata ziua. Iesea duhul rau din mine
Sa ma ierte DD...gravidutza
27+ de bebitza
Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/
dari_nanau spune:
Lexi, multumesc pentru parola
.
M-am uitat si la poze, sunteti toate niste gravidute foarte dragute. O sa imi fac timp sa incarc si eu poze cu noi.
Dariana
+22 cu
si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
tebligia spune:
fetelor pun un link cu varsta gestationala si greutatea fatului
http://bim.bam-bum.ro/articole/2009/03/dezvoltarea-bebelusului-in-saptamanile-de-sarcina-greutate-si-lungime/
anahadasa spune:
Buna tuturor!
Fetelor, ce frumoase si rotunjoare sunteti! Sincer, analizandu-va pe voi am realizat ca nu sunt chiar asa mare cu doi, si m-am simtit taaare bine!
Imi pare bine sa va cunosc si din imagini, nu doar din scris!
Si mie mi s-a recomandat Ca +D 3 din sapt 28, dar n-am reusit sa iau inca. Oricum ginecologul mi-a prescris si cred ca stie ce face…
Olga, numai un om cu frica lui Dumnezeu putea sa faca un asemenea gest! Ii doresc multa sanatate si sa se bucure de comorile pe care le-a primit in casa, Dumnezeu sa-I rasplateasca fiecare efort!
Si daca tot vorbeati de religie, stiti ce e interesant? Din toata munca, truda din viata asta, nu ducem nimic dincolo, dupa moarte, decat familia… Asa ca e foarte important sa investim in copilasii, in familiile noastre! Asta in cazul in care credem intr-o viata dupa moarte…
Annesi, e super ideea pt cadoul sotului! Sa aveti un weed-end reusit, La multi ani si multa sanatate sotului!
Lady, cum accesez si eu contul comun? Cand ai timp, te rog, da-mi si mie niste explicatii, ca-s depasita de situatie! Si cum speli plusurile cu baterie, tot in masina? Nu se strica?
Wow, Lady, ce burtica impresionanta! Super tare! Multumesc pt pont! Am vb cu doamna, urmeaza sa-mi trimita caruciorul! Nici nu stii ce fericita sunt pt ca unul nou nu ne permiteam sa luam! Am primit unul, dar e vechi, oricum ramaneam cu asta daca nu postai tu link-ul! Un cadou perfect pt ziua mea! Multumesc! 
Ana, mami de Darius('05)
si Sara('07)
si
28+ cu

annesi spune:
Dari, cursurile Lamaze sunt recomandate din sapt 28 de sarcina. eu chiar incep saptamana viitoare si sunt foarte entuziasmata 
Anne
27+ de 
Matzaila_81 spune:
Catiushor, nu cred ca de la duhurile rele ai vomitat 
Eu daca vreau sa ma spovedesc ma duc in dormitor singura si vorbesc cu Doamne Doamne si ii spun tot ce am facut ( ai avantajul ca ii poti prezenta motivatiile) si ma simt in largul meu si mult mai linistita dupa.
Daca ma asculta cand ma duc la preot cu siguranta ma asculta si doar cand suntem doar noi.
Pana la urma casa lui Dumnezeu e peste tot si ne aude de oriunde am fi. Si daca te spovedesti si dupa faci ca inainte nu ai facut nimic. Eu am decis ca pentru fiecare fapta rea constienta sa incerc sa fac alta buna.
+25
dari_nanau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annesi Dari, cursurile Lamaze sunt recomandate din sapt 28 de sarcina. eu chiar incep saptamana viitoare si sunt foarte entuziasmata ![]() Anne 27+ de ![]() |
Super fain, astept sa povestesti cum e. Eu mai am de asteptat pana la 28s.
Dariana
+22 cu
si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
alina_anto spune:
fetele, avem o SUPER MAMICA in sarbatoare azi:
LA MULTI ANI ANA!!!!!
Sa fii fericita si sa ai parte de multe multe bucurii alaturi de familia ta pretioasa!

Alina
27+cu
si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Trebuie sa imi schimb si eu semnatura, azi implinesc 28 sapt![]()
Am citit tot ce ati citit, dar nu s-a lipit nimic de creierasul meu. Asa ca n-am retinut decat ca Anne se pregateste de petrecerea sotului, La multi ani!!
, Cati va pleca la mama ei, super!!
, am vazut pozele cu Lady si lipishtoaca ei scumpa
, o pup tare pe Matza, de fapt va pup pe toate

Eu am fost azi in piata cu Sara si Maria (bona Sarei) si pt ca nu am avut loc de parcare aproape, am lasat masina haaaaat..departe. Si asa ne-am incarcat cu bagaje, ca a trebuit sa iau si eu cateva pungi si parca acum ma cam doare spatele
. Offf..
Dar m-am bucurat ca mi-am cumparat din piata salata verde proaspata, ceapa verde, branza si icre de stiuca (preferatele Sarei) si am mancat acum. Yammmmi
Georgia, sunt minunate deserturile la gargantua: tort joffre si cheescake. Daca ai pofta si treci pe acolo, suna-ma si vin sa ne vedem!
Eu trimit acum pe mailul comun nr meu de tel, pt orice eventualitate
Alina
27+cu
si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)