Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Dariana, felicitari pt eco!!!

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ana, ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos

contul comun il accesezi asa:

1. Mergi la adresa http://picasa.google.com/.
2. Faci click pe scrisul "go to Picasa Web Albums" din partea dreapta a ecranului.
3. Introduci adresa de e-mail deschisa pentru contul Picassa (ian.feb2012@gmail.com) si parola (la cerere pe PM).
4. Daca doresti sa pui pozele personale faci click pe butonul "upload" aflat in partea de sus a ecranului si apoi pe scrisul "create new album".
5. Denumesti albumul creat si faci click pe butonul "continue".
6. Incarci pozele dorite din calculator si salvezi.

parola ti-o trimit eu pe PM, acum!

La multi ani, draga mea!Sanatate, fericire, iubire si viatza lunga iti doresc!

ps:plusurile care au baterii..fie le scoti dispozitivul cu totul, daca nu le freci cu "biocarpet" si periuta..mai sunt solutii bio..dar n-am io bani de ele, ca-s scumpute!

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Multumesc mult Alina, esti foarte draguta!
Lady, multumesc si pt urari si pt lamuriri! Intru acum sa-mi fac si eu cont si abia astept sa vad pozele fiecareia si sa incarc si eu cateva… Numai bine!

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ana , sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume, sa te bucuri de puiutii tai si sa aveti o viata frumoasa!!!
Georgia , nu te lasa pacalita de Alina...legat de acele deserturi...eu nu am gustat, dar o felie din acel tort era cat capul meu...cred ca dintr-una ne saturam toate!Ma felicit ca nu am mancat, probabil creaza dependenta si e tot ce-mi mai lipsea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Am reusit!!!
Mi-am facut chiar si un album, cine doreste sa ne vada, ne gaseste aici https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
Si am vizionat toate celelalte albume, foarte frumoase, burticute si puiuti minunati!

Multumesc Ileana pt urari, la fel va doresc si voua!

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Offf, Ana , scumpa, cat de frumosi sunteti...Iti rad ochii de fericire desi nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu trebuie sa fie cu patru copii.Sa-ti dea Dumnezeu putere si ajutor din partea sotului sa cresti copilasii acestia minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Buna!
bulinutza - am vazut ca fetele au adaugat site-uri cu greutatea aproximativa a bebelului pe saptamani, insa eu veau sa-ti spun ca la 20 sapt si 5 zile aveam un bebe de 285g. Am intrebat dr daca nu este cam micut si mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca e bine si, mai ales, depinde foarte mult de ecograf (de aparatul in sine). si, ca sa vezi, la 22 sapt si 3 zile(am repetat morfo) bebe avea 505g (un alt dr si un alt ecograf). deci, stai linistita si nu-ti fa probleme, important este ca bebe sa fie pe cat posibil in concordanta cu varsta gestationala, si nu din punct de vedere al "grasimii", ci al dezvoltarii organelor
cati - nu poti ruga pe cineva sa te ajute? eu de cand sunt insarcinata chiar nu ma sfiesc sa cer ajutorul. de ex nu car biblorafturi la munca, nu duc sacose (am carat sacose si ma durea burta, nu spatele).
legat de spovedanie, eu am avut un fel de revelatie dupa ce am pierdut o sarcina in ianuarie si mi-am indreptat fata spre credinta, am gasit un preot la care pot merge fara nicio problema (acel duhovnic caruia sa-i poti vorbi). sa stiti ca foarte greu m-am apropiat de el si deabia acum, in sarcina, m-am impartasit prima data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

super ideea cu sedinta foto! eu chiar mi-am dat seama ca nu am poze cu burtica (asta pentru ca deabia acum incepe sa se vada cu adevarat) si deja imi pare rau.
ana - super pozele! la prima poza, cu testul de sarcina, aparatul a focalizat pe scrisul din spate, testul se vede in ceata, iar mie mi se parea ca ar fi 3 liniute (in loc de doua)... ar fi amuzant ca la sarcina gemerala sa apara trei liniute
lady - asta da burta! nu ca a mea, la care bunica (si nu numai) cand ma vede ma intreaba daca mananc bine, ca e important sa fac un bebe grasut. degeaba le spun eu ca ma alimentez cum trebuie, ca ele tot pe a lor o tin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hello fetelor....de-abia va citesc si eu ca...sunt tare somnoroasa....am stat si la perfuzie azi vreo 3 ore si ceva...
- ce burtica mare si frumoasa ai My lady..si fetitza ta e o frumusica foc.....a mea parca inca nu e asha mare...o sa fac si eu niste poze...sa fac mai intai cont acolo pe picassa...sper sa ma descurc...
- matza....mai am si momente, zile de care spui tu...iar cu mangaiatul, nici nu mai zic....de mica mi-a placut sa fiu mangaiata, rasfatata...mama stia cel mai bine sa ma mangaie...iar sotul mai mult ma enerveaza...ca nu are rabdare sa stea cat vreau eu...si vrea si el sa fie mangaiat in aceeasi masura.....in rest incearca si el sa ma ajute cat poate...am noroc k nu e pretentios, nici la mancare nici la facut curatenie...
- LA MULTI ANI Ana
- maine suntem invitati la petrecere de haloween..la cumnatemeu...sa facem felinare...etc....nu stiu daca reusim sa ajungem...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kraluca
Bine ca ai repetat morfo, prima nu era in regula. La 21 de sapt, e mic bebele la greutatea spusa de tine.
ma bucur ca sunteti bine dar nu a mai intrat bulinutza sa ne spuan ce si cum

Buna!
bulinutza - am vazut ca fetele au adaugat site-uri cu greutatea aproximativa a bebelului pe saptamani, insa eu veau sa-ti spun ca la 20 sapt si 5 zile aveam un bebe de 285g. Am intrebat dr daca nu este cam micut si mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca e bine si, mai ales, depinde foarte mult de ecograf (de aparatul in sine). si, ca sa vezi, la 22 sapt si 3 zile(am repetat morfo) bebe avea 505g (un alt dr si un alt ecograf). deci, stai linistita si nu-ti fa probleme, important este ca bebe sa fie pe cat posibil in concordanta cu varsta gestationala, si nu din punct de vedere al "grasimii", ci al dezvoltarii organelor

in 24+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput