Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

am net, nu scapati de mine. ma mut doar fizic, virtual tot acolo o sa fiu.
In ultimii ani parca nu-mi mai placeau sarbatorile, nici craciun nici paste....nici zilele de nastere.
De cand cu bebitza...abia le astept...
Terapie frumoasa si bebelusii astia

gravidutza 27+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lady, asta e diferenta la noi. Pentru ca eu desi fiind ortodoxa am fost crescuta in spirit catolic. Mi-am facut un fel de religie a mea si am ales ce mi-a placut de la fiecare.
Pentru nunta as vrea sa fie nunta ortodoxa, pentru Paste sau parastas merg la biserica ortodoxa si ma simt bine asa insa duminca mai mergeam la slujba catolica si-mi gaseam linistea acolo. Deci eu sunt un mixt :-)
Pe langa asta mi-a lasat un gust foarte amar cum e cum spovedania la ortodocsi. Nu am mai facut asta de ani de zile pentru ca nu am simtit in sufletul mau ca am gasit un parinte care sa ma asculte, sa fie bunatate si har nu neaparat cineva care isi face slujba cum poate mai bine dar fara apropiere de Dumnezeu.

+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Matza..te poti spovedi si la un preot catolic, iti primeste spovada, nu in confesionar..ci fata in fata, dar te asculta..si apoi te poti impartasi linistita la ortodocsi.Nici eu nu ador ideea de a sta sub fusta popii, sa-i pup mana si altele.Dumnezeu sa ma ierte!

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Pentru cine are gemeni sau cunostinte cu gemeni, am gasit anuntul acesta.Un chilipir prinde bine oricui, mai ales in vremurile noastre:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167875

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Iertare, Lady , inca o dovada ca am doar un neuron...Asa este...copilul nu are doi ani, cum sa fi la munca?Legat de burtica ta...le spuneam si ieri fetelor care au mai avut o sarcina, am senzatia ca la voi, la a doua sarcina, burtile cresc mai repede, sunt mult mai mari.Dar arata tare bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Iertare, Lady , inca o dovada ca am doar un neuron...Asa este...copilul nu are doi ani, cum sa fi la munca?Legat de burtica ta...le spuneam si ieri fetelor care au mai avut o sarcina, am senzatia ca la voi, la a doua sarcina, burtile cresc mai repede, sunt mult mai mari.Dar arata tare bine!

La prima sarcina, burtica era mai mare,ca acum!

25+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uau, Lady, ce burtica respectabila ai! Si ce dulce e lipistoaca ta!
Cati, eu iti urez de pe acum drum bun. Pana la maxi-taxi nu poti lua un taxi? De unde pleaca microbuzele spre directia ta? Eu il luam de la gara pe cel pt. Bucuresti, dar probabil ca pentru fiecare destinatie pleaca din alt loc, nu stiu. Oricum, vorba lui Matza, unde-i mai bine ca la mama?
Aerlilian, nu m-am putut abtine sa zambesc citindu-te. Si daca nu m-as fi intristat, probabil ca as fi ras de-a dreptul. Nu-s modesta deloc, sunt realista. Nu mai fi tu asa modesta, ce daca Alina si Alice erau cu spatele. Poate domnul tot pe tine te-ar fi ales, pana la urma e chestie de gusturi.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 28+ cu Ioana
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna fetelor!

Am fost la eco ieri si l-am vazut pe printisor cum casca si sugea degetelul. E un scump, m-am indragostit de el.
Toate masuratorile sunt ok, are 520g si 29cm.

Suzi, am auzit de centrul mami+, cunosc o doctorita ce tine acolo un curs despre bebei, dr.Florina Todorut. Eu nu am primit Ok-ul de la dr de a mai merge la gimnastica de gravide, datorita contractiilor pe care le mai am din cand in cand. As vrea insa sa merg la cursuri Lamaze, insa nu stiu de la ce varsta a sarcinii se fac.

lalitzuza, as vrea si eu sa ne intalnim, doar sa scap de raceala. Poate pe saptamana viitoare?

As vrea si eu parola de la contul comun, va rog, sa accesez cartile in format electronic. Va multumesc

O zi buna sa aveti!

Dariana +22 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Dari, felicitari pentru vestile bune de la eco!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 28+ cu Ioana
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu am intrat sa va salut rapid. sunt in curatenie.m-am trezit harnica si cu noaptea in cap. pe la 7 jumate - 8.
acum fug sa termin sa mai prind putin somn cu mara

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput